santachiqita
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Είναι ανοιχτό και παρασκευή παιχτουρες???
Το χεις ανάγκη κι εσύ μύστη μου .Προτείνω μετά τις 02:00 να έχουν μαζευτεί και τα σκληρά ;) ;)
δεν εισαι ομονος τυπεΈχω ανάγκη να καυλαντίσω 40χρονες μιλφ
Tυπε οπως το εκοψα το μαγαζι απο τις φωτος,αν βρεις 50χρονες παλι καλα να λεςΈχω ανάγκη να καυλαντίσω 40χρονες μιλφ
Tυπε οπως το εκοψα το μαγαζι απο τις φωτος,αν βρεις 50χρονες παλι καλα να λες
Γιατι δε ναυλωνετε ενα πουλμαν ολα τα πυρφορικα παπαρια? Ενα ντου απο διψασμενους κουγκαροκρεμπιοδοτες θα δωσει ανασα στην τοπικη οικονομια και τα μιλφοαπαξιωμενα γυναια των περιξ ;)
Eνταξει ρε συ και οι 50ρες εχουν ψυχη και αμα ειναι 50κατι και οχι 50φευγα μπορει να βρεις και αξιογαμησιμα κομματιαμη μου το χαλάς τωρα
Αντε ρε μυξα που κανεις και κρεμπιεδες. Μη τα βραζεις πολυ τ αυγα. Ακρωτηρια πηγαινα πριν 25 χρονια που εσυ ακομα βυζαινες πυρφορακοΤι πιρφορικά παπάρια ρε τρόμπα ,άρπαξες την καρπαζιά σου από τον κομπρα και ξύπνησες πανίβλακα .Εσύ τράβα ''ΑΚΑΝΘΟΥΣ'' και ''ΑΚΡΩΤΗΡΙ'' να σέρνεσαι σαν γλίτσα πίσω από τις ελλεινίδες
νεοπα κωτσοπυρφορακο βαζω στοιχημα πως δε θα χαρεις αμα σου πω που στηνομαι καθε βραδυ. Σιγουρα παντως ουτε στα γονατα να γλυφω τη κωλοτρυπιδα του κομπρα ουτε σε τπτ κρεαταγορες στα 4 να με σμπωχνουν σουδανοι κρεμπιοδοτες του κωλου σουΖαρούμπα είσαι ένας περήφανος πιρφόρος .Ρε βρωμόγερε που έχεις να πας με ελλεινίδα από το 93,μήπως στήνεσαι κάθε βράδι 24:00-07:00 έξω από το μπουρδέλο της Ιλόνας .Σε πήρανε χαμπάρι ρεεεεεεε.
νεοπα κωτσοπυρφορακο βαζω στοιχημα πως δε θα χαρεις αμα σου πω που στηνομαι καθε βραδυ. Σιγουρα παντως ουτε στα γονατα να γλυφω τη κωλοτρυπιδα του κομπρα ουτε σε τπτ κρεαταγορες στα 4 να με σμπωχνουν τπτ σουδανοι κρεμπιοδοτες του κωλου σου
Αντε ρε βλακα συνεχισε να γραφεις για τη μερεντιασμενη μπάμια σου. Μονο γι αυτες που πας κανει, νουτελειωμενεΈλα ρε άντρε και που στήνεσαι ,πες μας να ξεροχύσουμε όλοι
Αντε ρε βλακα συνεχισε να γραφεις για τη μερεντιασμενη μπάμια σου. Μονο γι αυτες που πας κανει, νουτελειωμενε
γιατι δεν ανοιγεις μια τραπεζα κρεμπιεδων απ τους πακιστανοσουδανους που χαρτζιλικωνεις ρε μερεντογλυφτη? Μπες μες το κουτι με τις καποτες,κατεβασε το καπακι,κατσε αναπαυτικα και ασε τα αντριλικια που μου κατουρας κι ορθιος ωαριοΠάλι καπέλο στην φόρεσα την διπλή καπότα σου ,έλα είναι η ώρα σου να πας στηθείς εκεί που ξέρεις .Τόση μαγκιά πάντως δεν την περιμένα :o :o ,πρόσεχε μην σου φύγει στο δρόμο γέρικη βρωμό-κοτα
γιατι δεν ανοιγεις μια τραπεζα κρεμπιεδων απ τους πακιστανοσουδανους που χαρτζιλικωνεις ρε μερεντογλυφτη? Μπες μες το κουτι με τις καποτες,κατεβασε το καπακι,κατσε αναπαυτικα και ασε τα αντριλικια που μου κατουρας κι ορθιος ωαριο
Παθητική ειναι η μπαμια σου κρεμπιεδοειςπρακτορακο. Χαρη στον κωλαρακο σου ξεχαρμανιαζουνε τα πακια στο μεταξι μετα το ραμαζανιΈτσι γουστάρω να σε γλεντάω πιρφόρε,και τραμπούκα και τα χύσια μου στη μάπα σου .Τράβα κλάψε σε καμιά ελλεινίδα τώρα,μόνο αυτές σε καταλαβαίνουν,εδώ μέσα θα είσαι πάντα ο παθητικός με το ξεχαρβαλωμένο κωλοτρυπίδι από τους καλτ μύστες του σάιτ
Παθητική ειναι η μπαμια σου κρεμπιεδοειςπρακτορακο. Χαρη στον κωλαρακο σου ξεχαρμανιαζουνε τα πακια στο μεταξι μετα το ραμαζανι
Παραδεξουτο οτι περιμενεις κι εσυ παιδι απ την υβοννη μποζνιακ!!!