athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
7 η ωρα θα ξυπνησω αγκαλια με τον μονοποικιλιακο
γιατι λογω ζεστης η δεν μπορεις παραπανω?φιλε ο υπνος ειναι υγεια.εγω μπερδευω τον υπνο με τον θανατο να ξες.σε λιγο θα την πεσω κοιμαμαι λιγο...αυστηρα ενα τριωρο
Πέσε για ύπνο ότι τάχα δουλευεις μη σε πάρει χαμπάρι ο Νίπλης η καργιολα..7 η ωρα θα ξυπνησω αγκαλια με τον μονοποικιλιακο
για να μην ζαβλακωθω κοιμαμαι λιγο τα μεσημεριαγιατι λογω ζεστης η δεν μπορεις παραπανω?φιλε ο υπνος ειναι υγεια.εγω μπερδευω τον υπνο με τον θανατο να ξες.
ασα στο θρεντ...ο προγκιπας ειναι τετοιο μαγαζι ...ενω το κισσ ειναι κολωμπαρο..σωστα?καλα θα ηταν αν κανας μυστης επισκεπτοταν το καινουριο μαγαζι που ηταν πριν Ανδρονικος..να διαπιστωσουμε εαν η πελατειαπαρεμεινε...στο περιστερι ειναι κωλομπαρο αλανι το kiss.αυτο εννοει ο συναγωνιστης πιστευω.μετα περιστερι ειναι και το χαλαρα
και παει λεγοντας.αυτα ομως ειναι κωλομπαρα οχι φαση ανδρονικος.
Καθοτι Χαλανδραιος...σκεψου το μερος το ξερω απο Λυκειο...οταν ηταν ακομη Παπανικολη & Εθνικης Αντιστασεως(σχεδον...)....ε ρε γλεντια...ε λογικα ναι.ενα χομπυ ειχαμε και εμεις το θειτσινγκ πανε να μας το κοψουν οι γαμιολες και αυτο.
υγεια πανω απο ολα και θα δουμε.
το θειτσινγκ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν φυλακιζονται ουτε πεθαινουν...
αρχοντα ο πριγκηπας το kiss το χαλαρα και πολλα αλλα ειναι κωλομπαρα με ολο την σημασια.απο οτι διαβ
ασα στο θρεντ...ο προγκιπας ειναι τετοιο μαγαζι ...ενω το κισσ ειναι κολωμπαρο..σωστα?καλα θα ηταν αν κανας μυστης επισκεπτοταν το καινουριο μαγαζι που ηταν πριν Ανδρονικος..να διαπιστωσουμε εαν η πελατειαπαρεμεινε...
Παιζει να το δοκιμασω σημερα...αν αξιωθω να συρθω εως εκει...καθοτι δεν ειμαι ΒΠ κατοικος πλεον....Παρενθεση....γΙΑ Δεξαμενη κολονακι...εχει παρει κατι το αυτι σου....αρχοντα ο πριγκηπας το kiss το χαλαρα και πολλα αλλα ειναι κωλομπαρα με ολο την σημασια.
τωρα ο ανδρονικος ηταν απλα μερος συναντησης για θειτσες-τεκνα και οχι μονο.
ειδα και παιδια στην ηλικια μου μεσα και ζευγαρακια και τα παντα ολα.
απλα ειδα και παιχνιδιαρες θειτσες αρκετες αυτο λεω.
δεν ειναι σιγουρο οτι οποιος παει γαμαει κιολας με το που μπαινει.
δεν ειναι κωλομπαρο το ξαναλεω.
οσο για την πελατεια πιστευω οτι εκει θα ειναι και με την νεα διευθυνση μαλλον.
δεν ειναι κακο αν παει κανενας να κανει μια ενημερωση.
οχι δεν εχω ακουσει κατι.κολωνακι κιολας?περιεργο μου ακουγεται κωλομπαρο για κολωνακι.Παιζει να το δοκιμασω σημερα...αν αξιωθω να συρθω εως εκει...καθοτι δεν ειμαι ΒΠ κατοικος πλεον....Παρενθεση....γΙΑ Δεξαμενη κολονακι...εχει παρει κατι το αυτι σου....
Κολομπαρο..ακυρο για εμενα...δεν ειναι του στυλ μου..βαριεμαι του κερατα
Ακριβώς αυτό. Απλά είχε πάντα θείτσες δεκτικές για πέσιμο κλπαρχοντα ο πριγκηπας το kiss το χαλαρα και πολλα αλλα ειναι κωλομπαρα με ολο την σημασια.
τωρα ο ανδρονικος ηταν απλα μερος συναντησης για θειτσες-τεκνα και οχι μονο.
ειδα και παιδια στην ηλικια μου μεσα και ζευγαρακια και τα παντα ολα.
απλα ειδα και παιχνιδιαρες θειτσες αρκετες αυτο λεω.
δεν ειναι σιγουρο οτι οποιος παει γαμαει κιολας με το που μπαινει.
δεν ειναι κωλομπαρο το ξαναλεω.
οσο για την πελατεια πιστευω οτι εκει θα ειναι και με την νεα διευθυνση μαλλον.
δεν ειναι κακο αν παει κανενας να κανει μια ενημερωση.
Ναι. Στο χέρι του καθενός ήταν να παίξει έξυπνη μπαλλίτσα για να μη φάει άκυρο. Αλλά με το καλημέρα δεν γαμούσες στον Ανδρόνικο.Ακριβώς αυτό. Απλά είχε πάντα θείτσες δεκτικές για πέσιμο κλπ
Οχι κολομπαρο...θειτσινγκ καφεοχι δεν εχω ακουσει κατι.κολωνακι κιολας?περιεργο μου ακουγεται κωλομπαρο για κολωνακι.
μηπως το βαφτισαν ετσι επειδη μαζευει τιποτα αδεσποτες τσιμπουκλουδες?
δεν νομιζω να υπαρχει στο κολωνακι κιολας κωλομπαρο χλωμο το κοβω.
θα κανω ερευνα και αν μαθω θα σου πω.
Κλειστο...περασα εχθές απο το καινούριο που ανοιξε στην θεση του...ελπίζοντας οτι η πελατεια θα παραμεινει...αλλα...τάφος το μεροςΠου είναι ακριβός το μπαρ "Ανδρόνικος"?
Με είχε πάει ένας μαλάκας φίλος μου προ 15 - 17 χρόνια και είχα νιώσει άσχημα διότι δεν με είχε ενημερώσει για το ύφος του μαγαζιου. Με χρησιμοποίησε ως ταξιτζή και θυμάμαι μόνο πως ήταν κάπου στην Εθνικης Αντιστάσεως. Τώρα λέτε ότι έχει μεταφερθεί κι άλλοι πως έκλεισε.
Έκανα έρευνα στο google.....οριστικά κλειστό λέει.
Ευλογησον ΔεσποταΚλειστο...περασα εχθές απο το καινούριο που ανοιξε στην θεση του...ελπίζοντας οτι η πελατεια θα παραμεινει...αλλα...τάφος το μερος
και πιο διπλα ο KOUROS.μαγαζια με αρχιδια και με πολυ χαβαλε και διασκεδαση.bar "ωρες" στη θησεως, Αγία Ελεούσα, Καλλιθέα πριν 20 χρονια, όμως !!!
Pecora Nera....τί είπες ρε φίλε....για μένα το επικότερο όλων αυτών, μακράν!!!Που είναι οι ένδοξες εποχές του Jourfixe στη Kηφισία που έμπαινες και οι 45-50αρες σε εγδυναν με τα ματία και φόρτωνες κύριος,
ή στο Χαλάνδρι το άλλο μετα τη Vodafone - δίπλα απο το βενζινάδικο με μιλφάρες απο Φιλοθέη και Π. Ψυχικό
και φυσικά το αλησμόνητο νταραβέρι στο Pecora Neraστη Σεβαστουπόλεως που έκανε το κουμάντο ο λατινοαμερικάνος μπαρμαν που σε έβαζε να κάτσεις και σε πλάσσαρε ο ίδιος στη μπαρα δίπλα απο το μιλφάκι.
Τώρα πια ξεραίλα
Ωραίες εποχές - προ κοβιντ - προ μνημονίων
Και πάρα δίπλα παρακμιακό Cosmos για πολλούς νταλκάδες νέους επαρχιώτες, και καλτ καταστάσεις.και πιο διπλα ο KOUROS.μαγαζια με αρχιδια και με πολυ χαβαλε και διασκεδαση.
Φιλε μας εφτιαξες τρελλα ειδικα Boom-Boom με Σακη αφεντικο και Trust ελεγε τρελλαΚαι πάρα δίπλα παρακμιακό Cosmos για πολλούς νταλκάδες νέους επαρχιώτες, και καλτ καταστάσεις.
Μετά βουρ για "Tραστ, το άλλο το παρακμιακό από πάνω (σημερινό Boom Boom) ¨Eσκαπέ (Escape ), Camelot κτλ. Όλοι οι δρόμοι μετά οδηγούν στο μετάξι μέχρι τελικής πτώσης τα ξημερώματα. Τι τι; Τι τι;