Νέα

Mac Users και οχι μονο... βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Man, δε γινεται τιποτα.

Κανω δεξι κλικ πανω στο 7zX εικονιδιο και δεν βγαζει καποια επιλογη αποσυμπιεσης.
Δεξι κλικ πανω στο συμπιεσμενο αρχειο. Τιποτα.
Drag and drop και μετα δεξι κλικ πανω στο 7zX παραθυρο. Τιποτα παλι.

Η εκδοση που εχω κατεβασει ειναι 1.7.1

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Man, δε γινεται τιποτα.

Κανω δεξι κλικ πανω στο 7zX εικονιδιο και δεν βγαζει καποια επιλογη αποσυμπιεσης.
Δεξι κλικ πανω στο συμπιεσμενο αρχειο. Τιποτα.
Drag and drop και μετα δεξι κλικ πανω στο 7zX παραθυρο. Τιποτα παλι.

Η εκδοση που εχω κατεβασει ειναι 1.7.1
Μόνο σε windows το έχω δοκιμάσει. Και στο Ubuntu να φανταστείς άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιώ.
Πρέπει να φτιάξω ένα virtual image για mac, ώστε να μπορώ να κάνω δοκιμές...

Δες κ'αυτό, ουσιαστικά το ίδιο είναι με διαφορετικό GUI.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Το VLC player ηδη το εχω εγκαταστασει και ειναι μακραν το καλυτερο.

Το μονο θετικο με το RealPlayer ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να "κατεβαζεις" οποιοδηποτε βιντεακι απο το internet στον σκληρο σου.

Καλημέρα,
Εγώ κατεβάζω βιντεακια χρησιμοποιώντας το "Download Helper" που είναι free application για το Firefox.
Το αρχείο που προκύπτει είναι flv και χρειάζεται μετατροπή μια και το Quick Time δεν το βλέπει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα,
Εγώ κατεβάζω βιντεακια χρησιμοποιώντας το "Download Helper" που είναι free application για το Firefox.
Το αρχείο που προκύπτει είναι flv και χρειάζεται μετατροπή μια και το Quick Time δεν το βλέπει.
Μέγα λάθος αυτό τύπε. Όποτε μετατρέπεις βίντεο, ΠΑΝΤΑ χάνεις σε ποιότητα, καθώς γίνεται κωδικοποίηση εκ νέου. Και κάθε codec πετάει πληροφορίες/δεδομένα για να διατηρήσει το βίντεο σε λογικό μέγεθος. 1 DVD χωράει μόνο 4 λεπτά ασυμπίεστου βίντεο!!!

Οπότε άνοιγε τα flv με το VLC ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που τα υποστηρίζει.
Αν θες να τα περάσεις σε iphone/ipod όπου δε γίνεται να εγκαταστήσεις vlc, τότε κατέβασε στη μορφή mp4 μέσω του Download Helper.
Είναι η επιλογή HQ18. Είναι και σε καλύτερη ποιότητα 480p αντί των 360p του flv.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Μέγα λάθος αυτό τύπε. Όποτε μετατρέπεις βίντεο, ΠΑΝΤΑ χάνεις σε ποιότητα, καθώς γίνεται κωδικοποίηση εκ νέου. Και κάθε codec πετάει πληροφορίες/δεδομένα για να διατηρήσει το βίντεο σε λογικό μέγεθος. 1 DVD χωράει μόνο 4 λεπτά ασυμπίεστου βίντεο!!!

Οπότε άνοιγε τα flv με το VLC ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που τα υποστηρίζει.
Αν θες να τα περάσεις σε iphone/ipod όπου δε γίνεται να εγκαταστήσεις vlc, τότε κατέβασε στη μορφή mp4 μέσω του Download Helper.
Είναι η επιλογή HQ18. Είναι και σε καλύτερη ποιότητα 480p αντί των 360p του flv.

Σωστός αλλά 1. το VLC δεν έχει Save ή Export και 2. 1GB/min (περίπου) είναι για HD με συμπίεση 4:4:4 και με bit rate 100.
Τα flv τα κάνω convert μέσω του iSquint.
Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το streamclip ().

Ivanof

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
99
Πόντοι
0
Τελικά το θέμα με το unzip λύθηκε?
Εάν όχι, δοκίμασε αυτό: Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σωστός αλλά 1. το VLC δεν έχει Save ή Export και 2. 1GB/min (περίπου) είναι για HD με συμπίεση 4:4:4 και με bit rate 100.
Τα flv τα κάνω convert μέσω του iSquint.
Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το streamclip ().

Έχει και convert/save και streaming (να κάνεις το pc σου sever δηλαδή). Είναι με διαφορά το πιο πλήρες πρόγραμμα.
Αν τα κατεβάσεις σε mp4(ΗQ18) στα παίζει κατευθείαν το apple. Οπότε δε χάνεις ποιότητα λόγω της μετατροπής.

VLC-Convert.png

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τελικά το θέμα με το unzip λύθηκε?
Εάν όχι, δοκίμασε αυτό: Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Αυτο τελικα δουλεψε: UnRarX.

Μεγαλεφαντε ευχαριστω που ασχοληθηκες. Και τα δυο που μου εστειλες Ez7z kai 7zX σε μενα δε δουλεψανε.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ξερει κανεις σε μακμπουκ αιρ πως γινεται να μην βλεπει η γκομενα μου τα σαιτ που μπενω??οχι τιποτα αλλο για να μην καουμε...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ξερει κανεις σε μακμπουκ αιρ πως γινεται να μην βλεπει η γκομενα μου τα σαιτ που μπενω??οχι τιποτα αλλο για να μην καουμε...

καλα ρε ολοι παραθυρα εχετε...δεν ντρεπεστεεεεε...

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
καλα ρε ολοι παραθυρα εχετε...δεν ντρεπεστεεεεε...

Αν χρησιμοποεις Safari, πας πανω στο History, και πατας Clear History.

Επισης μπορεις να πας πανω στο toolbar Safari, να επιλεξεις Preferences, μετα Privacy, και κατοπιν All Website Data.
Θα σβησει ολα τα cookies μαζι με κωδικους αποθηκευμενους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom