Νέα

μα πωσ γινεται αθτο με τισ τιμεσ στα Η-ΣΟΠΣ?μεγαλη διαφορα βρ πδι μ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
εψαξα για τιμεσ αγορασ ποθ πηρε μια φιλη μοθ ενα νταπλετ και ειδα μεγαλεσ διαφορεσ στισ τιμεσ σε διαφορα μαγαζια !
πωσ γινεται αθτο !
ειναι αξιοπιστα αθτα ?
ποιο ειναι το καλθτερο μαγαζι για αγορεσ ?
βρηκα ενα φτηνο εδω !
τι λετε ρε πδια εσεισ ποθ τα ξερετε?
μεγαλο περδεμα! :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

αιντε και θα σασ πω και εγω για μια νεα περιπετεια απο πορδελλο! :dancing: :dancing:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε, πολλά φτηνά που βλέπεις είναι παραεισαγωγές.Δεν είναι δηλαδή των επίσημων ελληνικων εισαγωγικών εταιριών.Γι'αυτό και τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν Ελληνικά. Δε νομίζω να είναι χαμηλότερης ποιότητας αλλά ρώτα επίμονα και προσεκτικά για το θέμα των εγγυήσεων αν πάρεις κομμάτι παραεισαγωγής. Πώς αν ω μη γένειτο πάθει κάτι,θα πάρεις το χαλασμένο σου πράγμα και θα πας για εγγύηση στην Ελληνική αντιπροσωπεία? Θα το δεχτούν?...

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Εγώ προσωπικά ότι έχω πάρει από το e-shop ήταν με την επίσημη εγγύηση.
Οι υπάλληλοι πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία και να βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα.
Το καλύτερο που συνάντησα ήταν σε μια αλλαγή τιμής....παρόλο που ανέβηκε η τιμή όταν έκανα παραλαβή από το κατάστημα,πλήρωσα μ'αυτή που είχα κλείσει.
Σε κάποιο άλλο "μαγαζί" με χρέωσαν με την καινούρια τιμή και φυσικά το αρνήθηκα.
Μάλλον,κατά τη γνώμη μου, κερδίζει το e-shop σε ποσότητα παρά σε τιμή.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το πληκτρολογιο του πλαισιου ειναι πολυ ενδιαφερον.....
Ασχετα αν δεν το κανει δωρο (οπως λεει) αλλα το πληρωνεις κανονικοτατα !!!!!!

Μου κανει εντυπωση που εχει φαει καμια μηνυση για παραπλανηση......

Το i-pad 2 16gb 3G wifi εχει τιμη φιξ στα 530 + - 3-5 ευρω πανω κατω....

Με 600 ευρω μπροστα μετρητα, αν κανεις καλο παζαρι , παιρνεις το i-pad2 64 wifi 3G 2 μηνων μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση με αποδειξεις και χαρτια !!!!!!!

Γιατι να σκασεις 840 ευρω ?

το 16αρι πιστευω το βρισκεις με 360-400 Ανετα

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Το πληκτρολογιο του πλαισιου ειναι πολυ ενδιαφερον.....
Ασχετα αν δεν το κανει δωρο (οπως λεει) αλλα το πληρωνεις κανονικοτατα !!!!!!

Μου κανει εντυπωση που εχει φαει καμια μηνυση για παραπλανηση......

Το i-pad 2 16gb 3G wifi εχει τιμη φιξ στα 530 + - 3-5 ευρω πανω κατω....

Με 600 ευρω μπροστα μετρητα, αν κανεις καλο παζαρι , παιρνεις το i-pad2 64 wifi 3G 2 μηνων μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση με αποδειξεις και χαρτια !!!!!!!

Γιατι να σκασεις 840 ευρω ?

το 16αρι πιστευω το βρισκεις με 360-400 Ανετα
που τα βρισκεις αθτα?με αθτεσ τισ τιμεσ ποθ λεσ?

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο πεζοδρόμιο ? Δεν θυμάμαι κανένα eshop επί της πανεπιστημίου ! ( Με το συμπάθιο κιόλας, εάν υπάρχει, κανένα κώλο θα κοίταζα εγώ και για αυτό δεν το έχω προσέξει !! )

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
νομίζω,άσχετο βέβαια,ότι το eshop εδώ κ καιρό έχει βαρέσει κανονιά μεγάλη...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο πεζοδρόμιο ? Δεν θυμάμαι κανένα eshop επί της πανεπιστημίου ! ( Με το συμπάθιο κιόλας, εάν υπάρχει, κανένα κώλο θα κοίταζα εγώ και για αυτό δεν το έχω προσέξει !! )
για μεταχειρισμενα μιλαω και οχι για ε-σοπ φιλε μου....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
εψαξα για τιμεσ αγορασ ποθ πηρε μια φιλη μοθ ενα νταπλετ και ειδα μεγαλεσ διαφορεσ στισ τιμεσ σε διαφορα μαγαζια !
πωσ γινεται αθτο !
ειναι αξιοπιστα αθτα ?
ποιο ειναι το καλθτερο μαγαζι για αγορεσ ?
βρηκα ενα φτηνο εδω !
τι λετε ρε πδια εσεισ ποθ τα ξερετε?
2 πράγματα. Αν δεν είναι ογκώδες, πρώτα κοιτάζω eBay. Αν δε συμφέρει λόγω όγκου/κόστους μεταφορικών/δεν στέλνει ο άλλος Ελλάδα - τότε μπαίνω skroutz διότι υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση στις τιμές.

2 λόγοι. Οι απευθείας συμφωνίες που κάνουν πολλές φορές οι εταιρίες με τους κατασκευαστές δηλ ουσιαστικά παρακάμπτοντας τους γνωστούς Έλληνες εισαγωγείς & το Ελληνικό δαιμόνιο της αρπαχτής. Σου λέει δεν ξέρει ο άλλος, ρίχτου εκεί στο κεφάλι - βλέπε Πλαίσιο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συμβαίνει μερικές φορές, όταν το κατάστημα πάει για φούντο, να κάνει την τελευταία αρπαχτή. Όσοι θυμούνται το μέγκαμαρκετ, με τα καυλόμουνα στην είσοδο... Ο μαγαζάτορας στήνει τους προμηθευτές και στο καπάκι βάζει αστείες τιμές για ότι ψαρέψει από καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό.

Βέβαια εκεί η διαφοροποίηση αφορά ένα κατάστημα, εδώ οι τιμές εμφανίζονται σε περισσότερα.

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
eshop-plaisio-multirama-kotsovolos μεγαλυτεροι κλεφτες στην ελλαδα δεν υπαρχουν....περα απο εξωτερικο amazon e-bay υπαρχουν και αξιολογα ελληνικα με καλες τιμες οπως το digitalmaster.gr το getitnow.gr o tsampas.gr το e-gate και το birdphone.gr

Υ.Γ και ναι το eshop εχει βαρεσει φουντο εδω και πολυ καιρο...απο τιμες φαρμακειο πανε και πιανουνε κοροιδα τους ανηξερους που μαθανε e-shop και πιστευουν οτι αγοραζουν φθηνα..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εκοψαν τις εκπτωσεις και τις δοσεις με τις καρτες τους
εκλεισαν αρκετα μαγαζια τους
απο το κακο στο χειροτερο...
νομίζω,άσχετο βέβαια,ότι το eshop εδώ κ καιρό έχει βαρέσει κανονιά μεγάλη...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε giasou μου φαινεται οτι σε ξεκοκαλιζει κανονικα το γκομενακι  :sunglasses: τη μια οθονη,την αλλη τηλεοραση, την παραλλη ταξιδια, τωρα θελει και ταμπλετα να της παρεις.... τοσο καλον γκονλικον ερωταν κανει και σου εχει παρει τα μυαλα?

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
τυπε giasou μου φαινεται οτι σε ξεκοκαλιζει κανονικα το γκομενακι  :sunglasses: τη μια οθονη,την αλλη τηλεοραση, την παραλλη ταξιδια, τωρα θελει και ταμπλετα να της παρεις.... τοσο καλον γκονλικον ερωταν κανει και σου εχει παρει τα μυαλα?
μα καλα αμεσωσ στο πονηρο το μθαλο σοθ !
ειπα και εγω να βαλω ενα χερακι βοηθειασ στη κοπελλα !εξαλλοθ ειναι και καλη μοθ φιλη!(η αληθεια ειναι εχοθμε περασει αξεχαστεσ ερωτικεσ στιγμεσ σε διαφορεσ στασεισ
αλλα μην το πεισ ποθθενα και κθκλοφορησει προσ τα εξω!)

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
2 πράγματα. Αν δεν είναι ογκώδες, πρώτα κοιτάζω eBay. Αν δε συμφέρει λόγω όγκου/κόστους μεταφορικών/δεν στέλνει ο άλλος Ελλάδα - τότε μπαίνω skroutz διότι υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση στις τιμές.

2 λόγοι. Οι απευθείας συμφωνίες που κάνουν πολλές φορές οι εταιρίες με τους κατασκευαστές δηλ ουσιαστικά παρακάμπτοντας τους γνωστούς Έλληνες εισαγωγείς & το Ελληνικό δαιμόνιο της αρπαχτής. Σου λέει δεν ξέρει ο άλλος, ρίχτου εκεί στο κεφάλι - βλέπε Πλαίσιο.
μα καλα στο εΜπαη δεν ειναι ολα μεταχειρισμενα και αμα δεν δοθλεθει μετα τι θα κανοθμε?
ξερεισ κανα καλο μαγαζι ποθ να δινει και την εγγθηση τησ αντιπροσωπειασ γιατι μετα τι θα κανοθμε αμα χαλασει ποθ θα παμε οι ανθρωποι!
ειπε ενα φιλο ποιο πανω οτι αμα δεν το παρεισ απο μαγαζι ποθ παιρνει απο εταιρεια τησ ελλαδοσ δεν εχεισ μετα εγγθηση στο μηχανημα!
μιλαμε η κατασταση ειναι πορδελλα!
ποιο εθκολα βρισκεισ ποθτανα για γκωνλικον ερωτα απο πισω με ακαποτο τσιμοθκι με καποτα παρα να παρεισ ενα μηχανημα σε καλη τιμη και να εχει καλο
σερβισ!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Η εγγυηση τωρα πια ειναι πανευρωπαικη. Δεν μπορει καμμια αντιπροσωπεια στην Ελλαδα οτι δε καλυπτω γιατι δεν το πηρες απο τη εισαγωγη μου. ΑΝ εχει αγοραστει στην Ευρωπη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σε καλυψουν.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
είναι απόλυτα λογικό τα eshops να είναι φτηνότερα διότι 'έχουν πολύ ποιο λίγα λειτουργικά έξοδα'
δέν έχουν ενοικια καί έχουν λιγότερο προσωπικό
ξέρετε τί ενοικιο πληρώνει τό πλαισιο κλπ???
η δουλειά γίνετε από κανένα κτίριο η υπόγειο με ενοικιο στο χιλιάρικο σέ αντιθεση με πλαισιο που μόνο συνταγμα πολυτεχνειο πληρώνει 30 φορες παραπάνω.
επίσης αλλο νάχεις 50 ατομα προσωπικό και άλλο 5.......και άν??
μήπως θα μπορουσαν να πουλάνε και φτηνότερα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom