dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειδες τωρα εισαι σιγουρος οτι ηταν ζηλιαρα..Και ζηλευουν και πολυ πηδαγα μια στη Φυλης και μου λεει αν πας με αλλη θα θυμωσω Το ιδιο ειπε και στο φιλαρακι μου μετα
ειδες τωρα εισαι σιγουρος οτι ηταν ζηλιαρα..Και ζηλευουν και πολυ πηδαγα μια στη Φυλης και μου λεει αν πας με αλλη θα θυμωσω Το ιδιο ειπε και στο φιλαρακι μου μετα
μηπως σε εχει αγαπησει τυπε?
μα τι γινεται δεν καταλ/νω/
οταν παω για την πισω τρθπα σε ροθμανεσ ποθτανεσ ποθ λενε οτι καμοθν ολα
φτανοθμε στο σημειο χ και λενε μετα μοθσοθτοθ κλπ
kseri esi exi megalo pontszon ke den xoraei axxxxxxx siga gkale ftani valto moni !!
οι αλλεσ εκθνικοτητεσ γιατι τον βλεποθν μικρο< ? :S :S
Και ζηλευουν και πολυ πηδαγα μια στη Φυλης και μου λεει αν πας με αλλη θα θυμωσω Το ιδιο ειπε και στο φιλαρακι μου μετα
μασ δοθλεβοθν οι ρομανεσ
γκαλιω αργα μπαρα μποτεσθου ποιραι αρκαιτα να τω παριθ πραιφα geiasou! αικανεθ πηραματα αιξει χρωνοια τορα, ρε πεδακει μου;
θκεπσου χάλαθαι κε το δικω μου πλικτρωλωγειω τοθο κερω!
γκαλιω αργα μπαρα μποτεσ
Και μένα μια Ρουμάνα που πηγαίνω συχνά , αμα κάνω καιρό να πάω μου λέει τι έγινε βρηκες καμία γκομενα ; εγώ παλι δεν την είπα οτι πήγα σε άλλη ενδιάμεσα ..Και ζηλευουν και πολυ πηδαγα μια στη Φυλης και μου λεει αν πας με αλλη θα θυμωσω Το ιδιο ειπε και στο φιλαρακι μου μετα
αγο τοθσ λεο οτι πιγα μονο με αλλι ροθμανα !Και μένα μια Ρουμάνα που πηγαίνω συχνά , αμα κάνω καιρό να πάω μου λέει τι έγινε βρηκες καμία γκομενα ; εγώ παλι δεν την είπα οτι πήγα σε άλλη ενδιάμεσα ..