Νέα

Μ. Παρασκευή γαμήσατε ή κάνατε νηστεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σας ζητησα οσο πιο ευγενικα μπορουσα να μην αρχισεται τον χαβαλε. Ελεος...σας ειπα για καπους μπορει να ειναι αστειο και για καποιους αλλους οχι. Αφηστε να απαντησει καποιος ο οποιος εχει αποψη για το θεμα. Οσο για τον υπαρχει υπαρχει αναλογα θεματακι θα ζητησω συγνωμη γιατι αφενως δεν εψαξα και αφετερου αν υπαρχει με τοσες μπουρδες που γραφουν μερικοι δε μπορεις να βγαλεις ακρη μεσα σε δεκαδες σελιδες! Αν παρετε παραδειγμα το δικο μου ποστ θα δειτε οτι εχουν σταλθει ηδη καμια 30ρια απαντησεις κι ολες τους (Εκτος 1-2) ειναι ανουσιες! Οσο για το τι πιστευω εγω που ρωταει ενας φιλος...θα πω πως δεν ειμαι 100% σιγουρος και γι'άυτο ρωταω και μια αλλη αποψη για να καταληξω σε συμπερασματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα ηθελα πολυ να μαθω τι πιστευετε περι του θεματος. Οσο κι αν ακουγεται αστειο(για καποιους) ως θεμα, θα παρακαλουσα να απαντησουν μοναχα οσοι το "δουν" απο τη σοβαρη του πλευρα. Επισης θα ηθελα εμπεριστατωμενες αποψεις, οχι αερολογιες και παρακαλω οχι μπουρδολογια και χαβαλε(οσο αυτο ειναι δυνατον).

Αν ειχα γκομενα θα την πηδουσα... δεν θα ειχα προβλημα.. Αλλα μιας και ειμαι Εγωιστης και Αυστηρος και εχω μεινει ΜΠΟΥΚΑΛΑ...

Οχι δεν θα παω με Πουτανες... Ειδικα την μεγαλη βδομαδα... εχω μια ανοητη φοβια μηπως σπασει κανα προφυλακτικο και τρεχω και δεν φτανω.

Μαλακισμενη φοβια μεν. Αλλα την εχω και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο δε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σας ζητησα οσο πιο ευγενικα μπορουσα να μην αρχισεται τον χαβαλε. Ελεος...σας ειπα για καπους μπορει να ειναι αστειο και για καποιους αλλους οχι. Αφηστε να απαντησει καποιος ο οποιος εχει αποψη για το θεμα. Οσο για τον υπαρχει υπαρχει αναλογα θεματακι θα ζητησω συγνωμη γιατι αφενως δεν εψαξα και αφετερου αν υπαρχει με τοσες μπουρδες που γραφουν μερικοι δε μπορεις να βγαλεις ακρη μεσα σε δεκαδες σελιδες! Αν παρετε παραδειγμα το δικο μου ποστ θα δειτε οτι εχουν σταλθει ηδη καμια 30ρια απαντησεις κι ολες τους (Εκτος 1-2) ειναι ανουσιες! Οσο για το τι πιστευω εγω που ρωταει ενας φιλος...θα πω πως δεν ειμαι 100% σιγουρος και γι'άυτο ρωταω και μια αλλη αποψη για να καταληξω σε συμπερασματα.
ποσο χρονων εισαι ρε φιλε κ κανεις τετοιες ερωτησεςι κ θελεις να σου απαντησουμε ολοι με σοβαροτητα?
τι iq εχεις?
αν μου απαντησεις αυτες τις ερωτησεις με σοβαροτητα το τε θα κανω κ εγω το ιδιο στην δικη σου ερωτηση αν βεβαια σε ενδιαφερει κ η δικη μου αποψη,σαν μια εξτρα αποψη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ρε τράβα σκισου που θες να σου χαρισουν γάιδαρο και τον κοιτας και στα ματια..  :P

OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ενοια της αποχης απο το sex την Μεγαλη Εβδομαδα, συνδεεται αμεσα με την νηστεια.

Και τι εννοω: Νηστεια ειναι η στερηση της απολαυσης, ο σαρκικος και σωματικος περιορισμος των απολαυσεων.
Δεν ειναι νηστεια να φαμε μια αστακομακαροναδα με τις καραβιδες μας, και μιας και δεν φαγαμε κρεας να λεμε οτι νηστευουμε... Κοροιδια ειναι.

Ετσι λοιπον και απεχοντας απο το sex, ειναι η στερηση σε μια "ιεροτελεστια" που μας δινει απολαυση.
Δεν ειναι αμαρτια, η σεξουαλικη διαδικασια.

Απο εφηβος το κραταγα και εξακολουθω και απεχω την Μεγαλη Εβδομαδα.(οσο παραδοξο και εαν ακουγεται για ενα στουντιακια σαν εμενα...)
Σιγουρα δεν ειμαι αναμαρτητος, αν και πολυ συζητηση παιρνει κατα ποσο ειναι αμαρτια οι επισκεψεις στους οικους ανοχης, οπως θεωρουν μερικοι.

Ευχαριστω πολυ CHEYENNE . Εισαι απολυτα κατανοητος...παρακαλω παρτε το εν λογο μηνυμα σαν παραδεςιγμα και αποφυγεται να συνεχισεται τη μπουρδολογια... ευχαριστω ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Νηστεύεις? (γενικά και στο φαγητό ας πούμε)
μπα.. γενικά δεν είμαι φανατικός κρεοφάγος οπότε η νηστεία δεν είναι κάτι το οποίο με υποβάλει σε κάτι διαφορετικό.. όχι βέβαια ότι είμαι χορτοφάγος αλλά σαν λάτρης του μαγειρευτού τα λαδερά είναι must.. οπότε η νηστεία δεν είναι κάτι το οποίο θα μου δώσει στέρηση.. παλιά που κάπνιζα δεν κάπνιζα την Μ.Παρασκευή...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αν ειχα γκομενα θα την πηδουσα... δεν θα ειχα προβλημα.. Αλλα μιας και ειμαι Εγωιστης και Αυστηρος και εχω μεινει ΜΠΟΥΚΑΛΑ...

Οχι δεν θα παω με Πουτανες... Ειδικα την μεγαλη βδομαδα... εχω μια ανοητη φοβια μηπως σπασει κανα προφυλακτικο και τρεχω και δεν φτανω.

Μαλακισμενη φοβια μεν. Αλλα την εχω και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο δε.
ούτε γκόμενα ούτε πουτάνα, το σπέρμα σου πού πάει ρε παίχτη, εξανεμίζεται;

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Ερώτηση: η  :jerking: επιτρέπεται?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα ηθελα πολυ να μαθω τι πιστευετε περι του θεματος. Οσο κι αν ακουγεται αστειο(για καποιους) ως θεμα, θα παρακαλουσα να απαντησουν μοναχα οσοι το "δουν" απο τη σοβαρη του πλευρα. Επισης θα ηθελα εμπεριστατωμενες αποψεις, οχι αερολογιες και παρακαλω οχι μπουρδολογια και χαβαλε(οσο αυτο ειναι δυνατον).
Δευτερο σχολιο που κανω στο θεμα που ανοιξες! Το πρωτο σχολιο μου.. ηταν να μας πεις την δικη σου αποψη, εφοσον εσυ ανοιγεις το θεμα αυτο!!!Δεν μας την παραθετεις ομως την αποψη σου..γιατι καθεσαι πισω απο το πληκτρολογιο και σπας πλακα με τις απαντησεις... που σου δινουν ορισμενοι εδω μεσα και μαλιστα διχως να ξερουν οτι ενδεχεται, να εισαι και νεαρος στην ηλικια..... και να σπας δυο φορες πλακα με μελη που πιθανον σαν μεγαλυτερα απο σενα πρεπει να σου απαντουν ωριμα!!!!!Οποτε αυτο που κανεις ειναι ωραιο???? Οχι φυσικα...καλυτερα να εκανες σεξ...παρα αυτο που κανεις τωρα!!!! Παμε τωρα να σου απαντησω στο θεμα, που απο την αγαμια σου ανοιξες... και μεσα στην τρελλη χαρα, οτι λογω των Ημερων κι αλλοι δεν γαμανε ετρεξες να το ποσταρεις!Το σεξ αν το κανει καποιος σαν ικανοποιηση του σωματος του(βιολογικα)..δεν υπαρχει προβλημα σημαντικο συμφωνα παντα ομως με την νοοτροπια του και την ιδιοσυγκρασια του... οι αμαρτιες  της ψυχης ειναι αυτες που βαρυνουν το Ανθρωπινο γενος και το εμποδιζουν στην Ολοκληρωση του!!!!!ΦΥΣΙΚΑ την ολοκληρωση του ανθρωπου την εμποδιζει και ο Θανατος...οποτε την ημερα που πρεπει και το σωμα να απεχει, ειναι την Μεγαλη Παρασκευη που η ζωη μπαινει εν ταφω...με την Σταυρωση του!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δευτερο σχολιο που κανω στο θεμα που ανοιξες! Το πρωτο σχολιο μου.. ηταν να μας πεις την δικη σου αποψη, εφοσον εσυ ανοιγεις το θεμα αυτο!!!Δεν μας την παραθετεις ομως την αποψη σου..γιατι καθεσαι πισω απο το πληκτρολογιο και σπας πλακα με τις απαντησεις... που σου δινουν ορισμενοι εδω μεσα και μαλιστα διχως να ξερουν οτι ενδεχεται, να εισαι και νεαρος στην ηλικια..... και να σπας δυο φορες πλακα με μελη που πιθανον σαν μεγαλυτερα απο σενα πρεπει να σου απαντουν ωριμα!!!!!Οποτε αυτο που κανεις ειναι ωραιο???? Οχι φυσικα...καλυτερα να εκανες σεξ...παρα αυτο που κανεις τωρα!!!! Παμε τωρα να σου απαντησω στο θεμα, [glow=red,2,300]που απο την αγαμια σου ανοιξες... και μεσα στην τρελλη χαρα, οτι λογω των Ημερων κι αλλοι δεν γαμανε ετρεξες να το ποσταρεις![/glow]Το σεξ αν το κανει καποιος σαν ικανοποιηση του σωματος του(βιολογικα)..δεν υπαρχει προβλημα σημαντικο συμφωνα παντα ομως με την νοοτροπια του και την ιδιοσυγκρασια του... οι αμαρτιες  της ψυχης ειναι αυτες που βαρυνουν το Ανθρωπινο γενος και το εμποδιζουν στην Ολοκληρωση του!!!!!ΦΥΣΙΚΑ την ολοκληρωση του ανθρωπου την εμποδιζει και ο Θανατος...οποτε την ημερα που πρεπει και το σωμα να απεχει, ειναι την Μεγαλη Παρασκευη που η ζωη μπαινει εν ταφω...με την Σταυρωση του!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά καιεπιτρέπεται!

OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δευτερο σχολιο που κανω στο θεμα που ανοιξες! Το πρωτο σχολιο μου.. ηταν να μας πεις την δικη σου αποψη, εφοσον εσυ ανοιγεις το θεμα αυτο!!!Δεν μας την παραθετεις ομως την αποψη σου..γιατι καθεσαι πισω απο το πληκτρολογιο και σπας πλακα με τις απαντησεις... που σου δινουν ορισμενοι εδω μεσα και μαλιστα διχως να ξερουν οτι ενδεχεται, να εισαι και νεαρος στην ηλικια..... και να σπας δυο φορες πλακα με μελη που πιθανον σαν μεγαλυτερα απο σενα πρεπει να σου απαντουν ωριμα!!!!!Οποτε αυτο που κανεις ειναι ωραιο???? Οχι φυσικα...καλυτερα να εκανες σεξ...παρα αυτο που κανεις τωρα!!!! Παμε τωρα να σου απαντησω στο θεμα, που απο την αγαμια σου ανοιξες... και μεσα στην τρελλη χαρα, οτι λογω των Ημερων κι αλλοι δεν γαμανε ετρεξες να το ποσταρεις!Το σεξ αν το κανει καποιος σαν ικανοποιηση του σωματος του(βιολογικα)..δεν υπαρχει προβλημα σημαντικο συμφωνα παντα ομως με την νοοτροπια του και την ιδιοσυγκρασια του... οι αμαρτιες  της ψυχης ειναι αυτες που βαρυνουν το Ανθρωπινο γενος και το εμποδιζουν στην Ολοκληρωση του!!!!!ΦΥΣΙΚΑ την ολοκληρωση του ανθρωπου την εμποδιζει και ο Θανατος...οποτε την ημερα που πρεπει και το σωμα να απεχει, ειναι την Μεγαλη Παρασκευη που η ζωη μπαινει εν ταφω...με την Σταυρωση του!!!!!!!!!!!

Λυπαμαι που αισθανεσαι κατα αυτον τον τροπο. Οσο για το τι πιστευω εγω αναφφερθηκα σε προηγουμενο ποστ μου (και μαλλον δεν εψαξες καλα). Ειπα πως εχω τις αμφιβολιες μου και γι'αυτο ρωταω μια δευτερη γνωμη για να μπορεσω να καταληξω καπου. Οσο για την ηλικια μου ειμαι 27 ετων. Αυτο δε με κανει ουτε πολυ μεγαλο και ουτε πολυ μικρο. Εδω ομως θα κανω μια παρατηρηση...η ηλικια δεν παιζει κανενα απολυτος λογο για τον αν καποιος εχει ορεξη να μιλησει σοβαρα 'η οχι. Οσο για το χαβαλε και το γιουχαρισμα τα μελη το προκαλουν απο μονα τους. Ζητησα μια σοβαρη αποψη επι του θεματος και ευγενικα ζητησα να αποφευχθει η μπουρδολογια και ο χαβαλες. Αν αυτο δεν ηταν ξεκαθαρο για το αν ειμαι σοβαρος 'η αν μιλαω σοβαρα, τοτε συγνωμη δε μπορω να κανω κατι αλλο. Οσο για την αγαμια τη δικη μου...θα αναφερω οτι εχω 5 χρονια σχεση και βρισκομαι στο φορουμ επειδη καποτε μου αρεσαν και μενα τα κοκκινα σπιτακια και μου πηραν την παρθενια*13 χρονια πισω με πας). Το σαιτ εχει μεγαλη κοινοτητα και περα απο τη πλακα και το χαβαλε που κανουν πολλοι εδω μεσα μπορεις να συζητησεις αρκετα σοβαρα θεματα και να εχεις πολυπληθης αποψεις(οταν αυτο επιτρεπεται απο τους χαβαλεδες).  

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το σπέρμα σου πού πάει ρε παίχτη, εξανεμίζεται;
...αποβάλλεται ακούσια :grin:
Εκτός κι αν έχει τις ικανότητες :o να κρατήσει τα σεξουαλικά όργανα σε λανθάνουσα κατάσταση και να μετασχηματίσει την σεξουαλική ενέργεια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λυπαμαι που αισθανεσαι κατα αυτον τον τροπο. Οσο για το τι πιστευω εγω αναφφερθηκα σε προηγουμενο ποστ μου (και μαλλον δεν εψαξες καλα). Ειπα πως εχω τις αμφιβολιες μου και γι'αυτο ρωταω μια δευτερη γνωμη για να μπορεσω να καταληξω καπου. Οσο για την ηλικια μου ειμαι 27 ετων. Αυτο δε με κανει ουτε πολυ μεγαλο και ουτε πολυ μικρο. Εδω ομως θα κανω μια παρατηρηση...η ηλικια δεν παιζει κανενα απολυτος λογο για τον αν καποιος εχει ορεξη να μιλησει σοβαρα 'η οχι. Οσο για το χαβαλε και το γιουχαρισμα τα μελη το προκαλουν απο μονα τους. Ζητησα μια σοβαρη αποψη επι του θεματος και ευγενικα ζητησα να αποφευχθει η μπουρδολογια και ο χαβαλες. Αν αυτο δεν ηταν ξεκαθαρο για το αν ειμαι σοβαρος 'η αν μιλαω σοβαρα, τοτε συγνωμη δε μπορω να κανω κατι αλλο. Οσο για την αγαμια τη δικη μου...θα αναφερω οτι εχω 5 χρονια σχεση και βρισκομαι στο φορουμ επειδη καποτε μου αρεσαν και μενα τα κοκκινα σπιτακια και μου πηραν την παρθενια*13 χρονια πισω με πας). Το σαιτ εχει μεγαλη κοινοτητα και περα απο τη πλακα και το χαβαλε που κανουν πολλοι εδω μεσα μπορεις να συζητησεις αρκετα σοβαρα θεματα και να εχεις πολυπληθης αποψεις(οταν αυτο επιτρεπεται απο τους χαβαλεδες).  
Τωρα που τοποθετηθηκες σωστα και αναλυτικα, δειχνοντας τον αντικειμενικο σκοπο που ανοιξες το θρεντ...σου ζητω να με συγχωρησεις για την αυστηροτητα μου.Την γνωμη μου για το σεξ αυτες τις ημερες, στην εγραψα προηγουμενως!!Καλη σου Ανασταση.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.164
Πόντοι
3.715
πάρε μια εμπεριστατωμένη άποψη:

επιτρέπεται μόνο η πισωβελονιά/ γαρδούμπα με την προϋπόθεση ότι φοράτε άμφια κι οι δύο, έχετε κάνει πλύση με αγιασμό και μασάτε φύλλα Βαΐων. Βασικό επίσης είναι να έχετε μουσική υπόκρουση <<Τη Υπερμάχω>> κι αν αυτό δεν είναι δυνατό τουλάχιστον λίγο Iron Maiden ή Bathory.
Το σπέρμα το κρατάτε μετά την πράξη στο ψυγείο σε ειδικό μαρτυρικό βαζάκι και το χρησιμοποιείτε στο πρόσφορο, δένει πολύ καλά δίνοντας εξαίσια άφεση αμαρτιών.

666

OP
OP
N

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα που τοποθετηθηκες σωστα και αναλυτικα, δειχνοντας τον αντικειμενικο σκοπο που ανοιξες το θρεντ...σου ζητω να με συγχωρησεις για την αυστηροτητα μου.Την γνωμη μου για το σεξ αυτες τις ημερες, στην εγραψα προηγουμενως!!Καλη σου Ανασταση.

Δεν υπαρχει προβλημα. Ολα καλα. Νομιζα πως ημουν σοβαρος απο την αρχη και γι'αυτο εξαλλου ζητησα να αποφευχθει ο χαβαλες. Δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει τετοια καχυποψια. Anyway. Οσοι εξακολουθουν να εχουν καποια αποψη επι του θεματος θα ηθελα να τη διαβασω(επαναλαμβανω σοβαρη και εμπεριστατωμενη). Καλη Ανασταση σε ολους οπως και να'χει

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πάρε μια εμπεριστατωμένη άποψη:

επιτρέπεται μόνο η πισωβελονιά/ γαρδούμπα με την προϋπόθεση ότι φοράτε άμφια κι οι δύο, έχετε κάνει πλύση με αγιασμό και μασάτε φύλλα Βαΐων. Βασικό επίσης είναι να έχετε μουσική υπόκρουση <<Τη Υπερμάχω>> κι αν αυτό δεν είναι δυνατό τουλάχιστον λίγο Iron Maiden ή Bathory.
Το σπέρμα το κρατάτε μετά την πράξη στο ψυγείο σε ειδικό μαρτυρικό βαζάκι και το χρησιμοποιείτε στο πρόσφορο, δένει πολύ καλά δίνοντας εξαίσια άφεση αμαρτιών.

666

:thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακριβώς η απάντηση που άρμοζε σ' αυτό το thread.

Δεν τα είπες όλα όμως:

....επιτρέπεται και η ομοφυλοφιλική πεολειχία αλλά μόνο αν είσαι ο Παπα- Τάγκας (τον θυμάστε?) και φοράς το άγιο ροζ στριγκάκι.

Το να γαμάς όμως την γκόμενά σου απαγορεύεται, είναι ανήθικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μα θα κανεις αυτο που αισθανεσαι εσυ, τι γνωμες ζητας?
εφοσον νιωθεις ασχημα να πηδας μεγαλοβδομαδιατικα, ε δεν το κανεις. απεχεις απ'οτι αντιτιθεται στα πιστευω σου και τελειωνει η υποθεση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom