Νέα

Μ. Παρασκευή γαμήσατε ή κάνατε νηστεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εσυ ρε βλακα κοπανε που πληρωνεις για να σου καθονται οι γκομενες

ενω το μουνι κανονικα (για τους μαγκες) ειναι ελευθερο και δωρεαν αγαθο τι εισαι???

προβατο δεν εισαι?

δουλος στις πουτανες δεν εισαι???

Ναι εισαι οπως ειμαι και εγω μερικες φορες και ολοι μας

αλλα δεν βγαζουμε αχνα ουτε παριστανουμε τους μαγκες

οποτε βγαλε το σκασμο μιας και δεν εισαι ο θεος που εισαι σε ολα αμεμπτος και μην μιλας

Βρε μαλακα ασχετε.

Βγαλε το σκασμο γιατι λες μαλακιες της δεκαρας!

Εγω γαμαω μουναρες με λιγα ψωροευρω ενω εσυ γαμας μπαζα της δεκαρας και τα πληρωνεις για χρυσο.

Γυναικα τσαμπα δεν υπαρχει μονο που εγω γαμαω μουναρες με λιγα ευρω και εσυ πιανεσαι μαλακας και κοροιδο με σχεσεις και λοιπες μαλακιες και πληρωνεις εκατο φορες παραπανω απο εμενα για να παρακαλεσεις να γαμησεις ενα μπαζο.
Πληρωνεις τα 100πλασια απο εμενα και δεν το ξερεις καν.

Εσυ εισαι δουλος του συστηματος της ψευδοκοινωνιας που πρεπει να εχεις τρελα λεφτα για να γαμησεις μια ωραια γκομενα.
Εισαι δουλος και συνεχιζεις να παιζεις σε αυτο το συστημα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι  παθατε ρε...

σας επηρεασε η περιοδεια του επιταφειου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρε μαλακα ασχετε.

Βγαλε το σκασμο γιατι λες μαλακιες της δεκαρας!

Εγω γαμαω μουναρες με λιγα ψωροευρω ενω εσυ γαμας μπαζα της δεκαρας και τα πληρωνεις για χρυσο.

Γυναικα τσαμπα δεν υπαρχει μονο που εγω γαμαω μουναρες με λιγα ευρω και εσυ πιανεσαι μαλακας και κοροιδο με σχεσεις και λοιπες μαλακιες και πληρωνεις εκατο φορες παραπανω απο εμενα για να παρακαλεσεις να γαμησεις ενα μπαζο.
Πληρωνεις τα 100πλασια απο εμενα και δεν το ξερεις καν.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ εισαι για λυπηση φιλαρακο

ειμαι σιγουρος πως αν με δεις με γκομενακι ωραιο και να με κερναει κιολας

ή να πληρωνει ο καθενας τα δικα του θα αυτοκτονησεις την ιδια μερα

ξερεις πως εισαι ασχημος βλακας κομπλεξικος και ηλιθιος και εφοσον εισαι ετσι

επιβαλλεται να πληρωσεις αλλιως δεν εχεις κατι αλλο να τις προσελκυσει....

Γαμω την προπαγανδα σου και σενα και του αλλουνου του ανατολΔΕΝΔΕΝΔΕΝγαμι.

Επισκέπτης
Ρε μπολτ.....ο φανάτικ,αν και υπερβολικός μερικές φορές,έχει δίκιο σε ορισμένα πράγματα......χαλάρωσε....δεν είναι κακός....και στο κάτω κάτω,και αυτός γαμάει επί πληρωμή,αλλά και εσύ........οπότε μην τον κατηγορείς περί αυτού του θέματος,απλά για να του την πεις.... ;) ;) ;) ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ παιζει να εκανα μαλακια...

τρελαθηκε ο τυπος  :-

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ εισαι για λυπηση φιλαρακο

ειμαι σιγουρος πως αν με δεις με γκομενακι ωραιο και να με κερναει κιολας

ή να πληρωνει ο καθενας τα δικα του θα αυτοκτονησεις την ιδια μερα

ξερεις πως εισαι ασχημος βλακας κομπλεξικος και ηλιθιος και εφοσον εισαι ετσι

επιβαλλεται να πληρωσεις αλλιως δεν εχεις κατι αλλο να τις προσελκυσει....

Γαμω την προπαγανδα σου και σενα και του αλλουνου του ανατολΔΕΝΔΕΝΔΕΝγαμι.

Εγω ειμαι γαμιας και δε χρειαζεται ουτε κοτερο ουτε βιλα ουτε τιποτα για να γαμησω οπως εσυ,μονο την πουτσα μου και 20 ευρω,με 20 ευρω γαμαω μουναρα χωρις πολλα πολλα χωρις ιστοριες κλπ κλπ κπ οπως εσυ.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ Ο.Ε.Α
ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΙΑ ΣΕΛΙΣ 19

ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΖΩΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΗΘΗΣΟΝΤΑΙ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΩΣ ΥΑΙΝΑ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΒΕΡΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ. ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑ ΖΩΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΔΗΣ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω ειμαι γαμιας και δε χρειαζεται ουτε κοτερο ουτε βιλα ουτε τιποτα για να γαμησω οπως εσυ μονο την πουτσα μου και 20 ευρω,με 20 ευρω γαμαω μουναρα χωρις πολλα πολλα χωρις ιστοριες κλπ κλπ κπ οπως εσυ.
Αν γαμάς με 20e μουνάρα κάθομαι να με γαμήσεις.... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενω εσεις δινετε τα 20 ευρω σε καφεδες και μενετε με το πουλι στο χερι.

Μονο και μονο που τα βαζετε μαζι μου ειναι πολυ αστειο.
τυπε σωστα μιλας
ειναι καληνυχτακιδες και αγαπουλιδες :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενω εσεις δινετε τα 20 ευρω σε καφεδες και μενετε με το πουλι στο χερι.

Μονο και μονο που τα βαζετε μαζι μου ειναι πολυ αστειο.
Ναι ρε τύπε είσαι μέγιστος...πολύ δύσκολο πράγμα να γυρίζεις στα μπουρδέλα...δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό!! :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σε μια Ελλάδα όπου οι νέοι φιλόσοφοι θα μπορούν να αμφισβητούν την θρησκεία και να δέχονται μόνον τον Θεό ή τους Θεούς, όπως έκαναν οι παλαιοί φιλόσοφοι, χωρίς ιουδαιοχριστιανικά συντάγματα που προστατεύουν την επίσημη Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία του κράτους. Σε μια τέτοια Ελλάδα θα ξαναγίνονταν θαύματα "θεογονίας" και ανατάσεως προς τον Θεό τους Θεούς του Ενδοκοσμικού Λόγου.

Τέτοια ΘΑΥΜΑΤΑ όμως, κατά τον "θεούλη", δεν πρέπει με κανένα τρόπο να ξαναγίνουν.

Έτσι ο επιστήμονας, ο καλλιτέχνης, ο έμπορος, ο βιομήχανος, ο βιοτέχνης, ο απλός ιδιώτης που έχει τάσεις να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΦΥΣΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΦΥΣΕΙ ΤΕΧΝΗ, ΦΥΣΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΦΥΣΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΥΣΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΥΣΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΥΣΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ, ΦΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΦΥΣΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ανακαλύπτει ότι χωρίς λόγους πέφτει σε δυσμένεια του κατεστημένου του "ΘΕΟΥΛΗ" και δέχεται τις πρώτες προσκλήσεις από περίεργες οργανώσεις του τύπου LIONS, ROTARY, SOROPTIMIST κ.λ.π.

Εαν δεν δεχθεί, θάβεται επαγγελματικά και ηθικά. Εάν δεχθεί, διαπιστώνει ότι αυτές οι οργανώσεις είναι οι "όφεις" του MARKETING υπερ "του δένδρου της γνώσεως του καλού και του κακού". Σ'αυτές τις οργανώσεις που είναι "οικογενειακές" και επομένως πρέπει να εγγράψει και την σύζυγό του ή την ερωμένη του, οι μεμυημένες κυρίες που ήδη ευρίσκονται εκεί πλησιάζουν την νεοεισελθούσα και αρχίζουν την μύηση στα ωφέλη που θα προκύψουν αν μια ημέρα κάνουν στενώτερη παρέα για να τις δείξουν το "μήλο". Το "μήλο" κατά κανόνα είναι ένα λεσβιακό σχήμα ομαδικώς ή ένα ομαδικό όργιο με συμμετοχή ανδρών κάποιας τεκτονικής στοάς ή μια καμπαλιστική συνεδρίαση με επικλήσεις "πνευμάτων" που πληροφορούν την νεοεισελθούσα πως θα κερδίσει χρήμα, δόξα και κοινωνική αναγνώριση....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αβραμη και εγω γαμαω σε μπουρδελακια και ειναι καλη φαση

αλλα το να εισαι ενας προπαγανδισμενος μεχρι το κοκκαλο σκατοκομπλεξικος

καραγκιοζης ειναι μαλακια. ΔΗλαδη αμα κατσει γκομενα απεξω θα της πεις δεν σε γαμαω γιατι

θα μου φας τα λεφτα?

Ο τυπος ειμαι σιγουρος μολις παει να του γνωρισει κανεις καμια φιλη του (αν υπαρχει ακομη κανας τετοιος βλακας) θα τον βλεπεις να λεει στο φιλο του "Μισο λεπτο" και θα παταει το  PLAY  στην κασετα ... και δωστου

"ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ ΜΕ ΕΞΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ 20ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν διαβάζω τον φανάτικ, πορώνομαι και θέλω να γίνω μασώνος.

Πρέπει να ρίχνουν πολύ γαμήσι οι τύποι εκεί μέσα στις στοές, πιο πολύ και από τα μεμέτια όταν πάνε στον παράδεισο.

Ζηλεύω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ Ο.Ε.Α
ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΙΑ ΣΕΛΙΣ 19

ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΖΩΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΑΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΗΘΗΣΟΝΤΑΙ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΩΣ ΥΑΙΝΑ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΒΕΡΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ. ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑ ΖΩΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΔΗΣ

"Οι έλληνες σοφίαν ζητούσι, αλλά η σοφία των ανθρώπων είναι μωρία παρά τω "θεούλη".
[size=20pt]θα στρέψω τα τέκνα -του Χριστου- της Σιών, εναντίον των τέκνων σου Ελλάς"[/size]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όταν διαβάζω τον φανάτικ, πορώνομαι και θέλω να γίνω μασώνος.

Πρέπει να ρίχνουν πολύ γαμήσι οι τύποι εκεί μέσα στις στοές, πιο πολύ και από τα μεμέτια όταν πάνε στον παράδεισο.

Ζηλεύω.
Αν κρίνουμε από τον φφφανάτικ που λέει ότι γαμάει με 20e μουνάρες μάλλον καταργήθηκε ο θεσμός των οργιών πλέον στις μασωνικές στοές ή δεν είναι αρκετά μπασμένος.... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom