bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
Επιβεβαιώνω ότι οι φωτός του Προέδρου είναι αληθινές.
Το δωμάτιο είναι όντως άθλιο.
Πράσινη μοκέτα με μπορντώ λευκά τετραγωνάκια.
δεν σε πιάνω...
Επιβεβαιώνω ότι οι φωτός του Προέδρου είναι αληθινές.
Το δωμάτιο είναι όντως άθλιο.
Πράσινη μοκέτα με μπορντώ λευκά τετραγωνάκια.
Φίλε 5 κριτικές έχει εδώ και 12 δίπλα, διάβασε και βγάλε συμπέρασμα.το είπα και εγώ ότι είναι στους top 50... απλά ήθελα να δω τι συμβαίνει...
Κανονικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχει κάποια κοπέλα το οποίο την κάνει να μην μπορέσει να εκτελέσει υπηρεσία..πρέπει να το αναφέρει πριν το ραντεβού για να μην υπάρχουν τέτοια θεματάκια...
Αυτό που γράφει για το στήθος...ότι τον άφησε να πιάσει με τα 1.000 ζόρια?
Καλύτερα για να τα πάρουμε από την αρχή... Φιλιά στο στόμα δίνει? Γλύψιμο αφήνει? (69 κτλ)... με τα 170 είναι 2 φορές η μία?
Υπάρχει κάποιος να γράψει το πρόγραμμα ώστε να ξεκαθαριστεί και να είμαστε σίγουροι ότι δεν ρισκάρουμε?
Φίλε 5 κριτικές έχει εδώ και 12 δίπλα, διάβασε και βγάλε συμπέρασμα.
Τι να καταλάβω ρε φίλε; Ότι έχεις όρεξη για κουβέντα ή ότι θέλεις εγγύηση καλής συνουσίας; Εδώ δεν είδες καν ότι η πρώτη κριτική είναι δική μου. Με λίγα λόγια, η κοπέλα είναι νέα κι όμορφη. Όταν την πήρα εγώ το Σεπτέμβρη μου πέταξε τα μάτια έξω. Άλλοι παίκτες δεν την βρήκαν τίποτα ιδιαίτερο.Δηλαδή εσύ μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα? Μερικοί λένε super... μερικοί λένε μαύρο... άλλη λένε ότι στήθηκαν... αυτός που έβαλα λέει ότι δεν τον άφηνε να πιάσει το στήθος της και ότι οι υπηρεσίες δεν έγιναν... Sorry... αλλά τι συμπέρασμα να βγάλω?
Που να ξέρω εγώ ποιος θα είμαι? Θα είμαι αυτός που θα περιμένω σαν μαλάκας και δεν θα έρθει κανένας? Αυτός που οι υπηρεσίες δεν θα γίνουν ποτέ? ή αυτός που θα περάσω καλά?...
Το παν σε όλες τις δουλειές είναι η σταθερότητα... Δεν μπορείς να δουλεύεις ανάλογα με το πως σου καυλώσει...
Θέλεις ένα παράδειγμα... Στη γειτονιά μου έχω 2 σουβλατζίδικα... Το ένα φτιάχνει πάντα σταθερά ένα κανονικό παραδοσιακό σουβλάκι και στο άλλο έχω φάει το ποιο ωραίο σουβλάκι στη ζωή μου αλλά 2-3 φορές έτυχε τη μία να είναι παγωμένο, την άλλη ξερή πίτα και την τρίτη κάτι άλλο που δεν θυμάμαι... Ποιο είναι το αποτέλεσμα? Ότι δεν παίρνω πλέον το ρίσκο... Τρώω πάντα από τον πρώτο που ξέρω τι θα φάω...
Αυτά... ελπίζω να κατάλαβες...
Τι να καταλάβω ρε φίλε; Ότι έχεις όρεξη για κουβέντα ή ότι θέλεις εγγύηση καλής συνουσίας; Εδώ δεν είδες καν ότι η πρώτη κριτική είναι δική μου. Με λίγα λόγια, η κοπέλα είναι νέα κι όμορφη. Όταν την πήρα εγώ το Σεπτέμβρη μου πέταξε τα μάτια έξω. Άλλοι παίκτες δεν την βρήκαν τίποτα ιδιαίτερο.
Σουβλάκι δεν ξέρω αν κάνει καλό.
Εαν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος απο αυτό το σουβλάκι συμπέρασμα απο τρίτους δεν μπορείς να βγάλεις.Κρίνεις και αποφασίζεις μόνος σου.Το ρίσκο πάντα θα υπάρχει στις περισσότερες.
Καλά σου λέει ο Lavios.
Και για να είμαστε precise:
Και φιλιά δίνει, και γλύψιμο αφήνει, και 2 φορές αφήνει και κόσμο στήνει και άλλα πολλά.
Σε άλλους όμως άρεσε και σε άλλους όχι, έτσι είναι αυτά.
Οπότε πας και δοκιμάζεις. Εάν τελικά έρθει και δεν σε στήσει, τότε πάμε στο στάδιο 2.
Εάν δεν σου αρέσει (χλωμό), την διώχνεις. Εάν σου αρέσει τότε πάμε στο στάδιο 3.
Ξεκαθαρίζεις υπηρεσίες, εάν δεν τα βρείτε, τότε την διώχνεις, εάν τα βρείτε τότε στάδιο 4.
Εάν τελικά δεν σου κάνει ότι συμφωνήσατε, την διώχνεις, εάν όλα οκ με υπηρεσίες, τότε στάδιο 5.
Εάν πήγαν όλα καλά και σου άρεσε, τότε την ξαναβλέπεις, εάν όχι τότε πας για άλλα.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα και στο δια ταύτα, το άθλημα είναι ατομικό, σαν ξιφασκία ας πούμε.
Road maps και εγγυήσεις για το πως θα περάσεις κανείς δεν μπορεί να σου δώσει, τελικά μόνος σου θα κρίνεις.
Got it?
Δεν ενόχλησες, αλλά προσπάθησε να το καταλάβεις.
Ότι και να κάνεις, τελικά μόνος σου θα κρίνεις.
Δεν θες να ρισκάρεις 20άρικο, τότε πάρε άλλη.
Κριτικές κλπ είναι για να αποφύγεις με βεβαιότητα κάποια, αλλά για να πας ή όχι τελικά, αυτό είναι δική σου απόφαση.
Για την συγκεκριμένη δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για να ΜΗΝ πας.
Αν τελικά πας, δικό σου θέμα.
Τα υπόλοιπα περί τιμημένων, posts Κλπ, δεν αλλάζουν το γεγονός ότι το άθλημα είναι ατομικό.
Από εκεί και πέρα, σε όλα υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Π.χ. έχε στο Stand by κανένα άλλο cg εάν σε φτύσει η λεγάμενη.
Για το περί εάν θα σου αρέσει και υπηρεσίες, σου εξήγησα τι να κάνεις.
Για να σε βοηθήσω περισσότερ, εάν δεν θες να ρισκάρεις, τράβα για άλλες πορτοκαλίες και όλα καλά.
Αυτά. (clopyright)
και περιμενεις απο τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα μπραβο.Μάγκες έχετε χάσει το νόημα που έχει αυτό το site... και βέβαια υπάρχει ρίσκο... αλλά αφού μπορώ να ρωτήσω... θα ρωτήσω...
Αν όλοι είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε... δεν καταλαβαίνω τι κάνετε εδώ... Πάρτε τηλέφωνα στη τύχη και ο θεός βοηθός... Εγώ δεν το κάνω...
Με ποια έχεις περάσει καλύτερα μέχρι τώρα?
και περιμενεις απο τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα μπραβο.
Σε ομορφιά η Λύδια είναι καλύτερη. Σε υπηρεσίες όχι. Σε συμπεριφορά επίσης όχι, είναι wannabe σταρλετίτσα και ζαλίζει αρχίδια.
Πολύ καλά έχω περάσει με την Έλλη και την Γκαμπριέλα... Και την Κατερινούλα από αυτό το γραφείο... Αυτές είναι που μπορώ να πω είναι τα στανταράκια μου και άξιζαν μέχρι και το τελευταίο ευρώ... Από εκεί και πέρα έχω πολλές εμπειρίες αλλά τίποτα που να ενθουσίασε...
Σε ομορφιά η Λύδια είναι καλύτερη. Σε υπηρεσίες όχι. Σε συμπεριφορά επίσης όχι, είναι wannabe σταρλετίτσα και ζαλίζει αρχίδια.
Καλό βόλι εύχομαι. Ίσως εάν διαβάσει την συζήτηση να βελτιώσει και τα (-) της και να είσαι ο τυχερός της παρέας.
Φίλε μου μην τρελαίνεσαι,και βέβαια θα ρωτήσεις αλλά απο την στιγμή που θα πάρεις το κιν.για να στείλεις μνμ στο γραφείο της Λυδίας..είναι απο μόνο του ρίσκο στο λέω απο προσωπική εμπειρία...Όσο αφορά τις υπηρεσίες θα τις διαπιστώσεις ο ίδιος.Καλή τύχη.Μάγκες έχετε χάσει το νόημα που έχει αυτό το site... και βέβαια υπάρχει ρίσκο... αλλά αφού μπορώ να ρωτήσω... θα ρωτήσω...
Αν όλοι είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε... δεν καταλαβαίνω τι κάνετε εδώ... Πάρτε τηλέφωνα στη τύχη και ο θεός βοηθός... Εγώ δεν το κάνω...
Φίλε μου μην τρελαίνεσαι,και βέβαια θα ρωτήσεις αλλά απο την στιγμή που θα πάρεις το κιν.για να στείλεις μνμ στο γραφείο της Λυδίας..είναι απο μόνο του ρίσκο στο λέω απο προσωπική εμπειρία...Όσο αφορά τις υπηρεσίες θα τις διαπιστώσεις ο ίδιος.Καλή τύχη.