Διάβασα κάπου (δεν λέω λόγο ανταγωνισμού) αυτή την κριτική...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπον η Λυδια ειναι οντως ΠΟΛΥ εντυπωσιακη γυναικα, πολυ ομορφη, γλυκια κλπ κλπ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ! Και εξηγουμαι, πιπα με προφυλακτικο και φυσικα για τελειωματα πανω της ουτε λογος...στηθος στην αρχη ουτε με αφηνε να ακουμπησω αλλα μετα οκ...γενικα στα 200 που παει η ολη φαση ΔΕΝ συμφερει, κοθοτι τετοιες υπηρεσιες εχεις και σε στουντιο με πολυ λιγοτερα...σορρυ αλλα πολυ δυσκολα θα ξαναπαρω!
Συνηστω να ξεκαθαρισετε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες πριν παρετε! Μας εχουν για πολυ μαλακες μου φαινεται!
Επισης, επειδη καποιοι μπορει να πουν, μα καλα οι αλλοι πως, μημπως ειναι κανας βρωμιαρης-χαλιας? Η απαντηση ειναι οτι εχω μανια με την καθαριοτητα και οτι ειμαι και αθλητης, οποτε μαλλον την ψωνησε η Λυδια!
Γενικα μετα απο αυτη την συναντηση απογοητευτικα παρα πολυ, εχω πεταξει στα σκουπιδια το τελευταιο 6 μηνο κανα 1000αρικο σε βιζιτες χωρις να αξιζει καμια. Για εμενα τελος οι βιζιτες στην Ελλαδα, δυσκολα θα δειτε ξανα κριτικη μου...
Σας χαιρετω!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν την ξέρω τη κοπέλα... ούτε έβαλα την κριτική για να προκαλέσω πρόβλημα... αλλά θα ήθελα να μάθω αν πρόκειται για αληθινό περιστατικό ή για μαλακίες...
Καταρχήν το πρόγραμμα της είναι ξεκάθαρο με ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο σώμα κ.τ.λ.??? Για το πιάσιμο στήθους δεν το συζητάω... με το που μου το έλεγε εμένα κάποια, αμέσως έβαζα ρούχα και ούτε <<ταξί>> δε θα πλήρωνα...
Εγώ θα ήθελα κάποιο σχολιασμό από την ίδια... όπως έκανε και με αυτούς που ισχυρίστηκαν ότι στήθηκαν... Και ελπίζω φυσικά να απαντήσει ότι πρόκειται για κάποιον κομπλεξικό...
Επειδή είμαι στο τσακ να δοκιμάσω τη Λύδια και το δωράκι δεν είναι 80 ευρώ... είναι 170... και δεν έχω καμία διάθεση για τόσο μεγάλα ρίσκα... όποιος είναι γνώστης του θέματος (για τις υπηρεσίες της και την εκτέλεση τους), ας απαντήσει...
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία διάθεση να προκαλέσω πρόβλημα στη κοπέλα... απλά θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να σιγουρευτώ ότι τα 170... 200 σύνολο... θα πιάσουν τόπο!