neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δλδ μονο μουνι και στομα? βαρετα πραγματαΑν κάποια γυναίκα κάνει τρίο με 2 άντρες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνει και πρωκτικό...
δλδ μονο μουνι και στομα? βαρετα πραγματαΑν κάποια γυναίκα κάνει τρίο με 2 άντρες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνει και πρωκτικό...
τσαμπα το στραπ ον τυπισα?
Κριμα για τον δικο μου πιο πολυ..
Πασα τον εχεις κοπελια παντως, μπραβο, openminded people!!!
Iσχυει, αλλα την κοπελα την απολαμβανουμε και οι δυο και νομιζω αυτο του αρεσει περισσοτερο.. ;)
δλδ μονο μουνι και στομα? βαρετα πραγματα
μη μου κανεις τετοια μεσημεριατικα..
φαντασου να εισαι στη δουλεια και να τα σκεφτεσαι...πφφφφ...δραμα...
Iσχυει, αλλα την κοπελα την απολαμβανουμε και οι δυο και νομιζω αυτο του αρεσει περισσοτερο.. ;)
Δυο αντρες εσυ προσωπικα θα τους επαιρνες μαζι?
Για κανενα λογο...με αφηνει ψιλο-αδιαφορη η σκεψη 2 αντρων...
Δηλαδη η ταση σου ειναι προς γυναικες!!
:-* :-* :-* :-*
Δεν σε εχω ξεχάσει αλλά αυτές που έβγαλα δεν μαρεσαν και γιαυτό δεν τις εβαλα.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για κανενα λογο...με αφηνει ψιλο-αδιαφορη η σκεψη 2 αντρων...
Μη σκέφτεσαι τα 22 ευρώ..Σκέψου τα 170 που έσωσες! (αυτή δεν είναι που θέλει 170 την ώρα?)Μάγκες να πω οτι στήθηκα κ εγώ απο Λυδία..Οι δικαιολογίες που μου είπε δε μ λένε κάτι,μιας κ είχα ήδη πάρει δωμάτιο στο χοτέλ κ μου έστειλε μνμ για να ακυρώσει αφού πρώτα είχα στείλει εγώ για να ρωτήσω τι ώρα θα φτάσει..Δε σεβάστηκε ούτε τα 22 μου ευρώ..Όποιος 8έλει να την πάρει μόνο σε δικό του χώρο να κανονίσει,τουλάχιστον να μη μείνει μαλάκας να βλέπει την τσόντα του ξενοδοχείου σαν εμένα..
Μάγκες να πω οτι στήθηκα κ εγώ απο Λυδία..Οι δικαιολογίες που μου είπε δε μ λένε κάτι,μιας κ είχα ήδη πάρει δωμάτιο στο χοτέλ κ μου έστειλε μνμ για να ακυρώσει αφού πρώτα είχα στείλει εγώ για να ρωτήσω τι ώρα θα φτάσει..Δε σεβάστηκε ούτε τα 22 μου ευρώ..Όποιος 8έλει να την πάρει μόνο σε δικό του χώρο να κανονίσει,τουλάχιστον να μη μείνει μαλάκας να βλέπει την τσόντα του ξενοδοχείου σαν εμένα..