Γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Luiza
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη?
Φέρνει λίγο στην Μπεζαντάκου (early years)!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
Φέρνει λίγο στην Μπεζαντάκου (early years)!
τ θεμα είναι αν πηγε κανεις?????εγω παντος εφαγα πορτα .
τ θεμα είναι αν πηγε κανεις?????εγω παντος εφαγα πορτα .
δεν της αρεσε η φατσα σου? ή έχει και αυτη συγκεκριμενο target group ?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πως κι έτσι;; της φανηκαν πολλά τα 50 που της ζήτησες;;τ θεμα είναι αν πηγε κανεις?????εγω παντος εφαγα πορτα .
πως κι έτσι;; της φανηκαν πολλά τα 50 που της ζήτησες;;
το κανει λιγο σηριαλ με τις οδηγιεσ μεχρι να πας στο χωρο της λεσ και ειναι κρατικο μυστικο, σε κερδιζει απο θεμα συμπεριφορας και ανεση χωρου και χρονου και μου ειπε πως μπορω να κανω και ντουζ αν θελω οταν τελειωσαμε, εν/παθ και λειτουργικη , εγω σε ενεργητικο ρολο ηταν προθυμη σε ολα , τρομερη πιπα, οταν εφυγα ηξερα οτι θα την ξαναεπισκεφθω , το μονο φαουλ που εχει κανει ειναι οτι οι φωτοφραφιες ειναι παλιες, δεν εχει βαλει κιλα, εχει αλλαξει μεν αλλα δεν βρισκω λογο να μην τις ανανεωνει,αυτο που βλεπεις στις φωτο θεσ να δεισ και απο κοντα. δεν ειναι οσο θελει να δειξει στην ηλικια απο τις φωτο αλλα ειναι ενα καλο μιλφ.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
το κανει λιγο σηριαλ με τις οδηγιεσ μεχρι να πας στο χωρο της λεσ και ειναι κρατικο μυστικο, σε κερδιζει απο θεμα συμπεριφορας και ανεση χωρου και χρονου και μου ειπε πως μπορω να κανω και ντουζ αν θελω οταν τελειωσαμε, εν/παθ και λειτουργικη , εγω σε ενεργητικο ρολο ηταν προθυμη σε ολα , τρομερη πιπα, οταν εφυγα ηξερα οτι θα την ξαναεπισκεφθω , το μονο φαουλ που εχει κανει ειναι οτι οι φωτοφραφιες ειναι παλιες, δεν εχει βαλει κιλα, εχει αλλαξει μεν αλλα δεν βρισκω λογο να μην τις ανανεωνει,αυτο που βλεπεις στις φωτο θεσ να δεισ και απο κοντα. δεν ειναι οσο θελει να δειξει στην ηλικια απο τις φωτο αλλα ειναι ενα καλο μιλφ.
ετων 50????
ετων 50????
40 +- κατι τετοιο. 50 δεν νομιζω εκτος και αν το κρυβει πολυ καλα. στο δερμα η στα μουτρα της δεν ειδα 50αρα. η επισκεψη εγινε περυσι
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
40 +- κατι τετοιο.
είναι πολλα τ 50 π ζητα φιλε σορυ!!!!ουτε για πλακα δεν τ σκέφτομαι .....δεν θελω να τη προσβαλω αλλα θα ταν καλητερα να ριξει λιγο νερο στο κρασι της
είναι πολλα τ 50 π ζητα φιλε σορυ!!!!ουτε για πλακα δεν τ σκέφτομαι .....δεν θελω να τη προσβαλω αλλα θα ταν καλητερα να ριξει λιγο νερο στο κρασι της
συμφωνω αφου τα εδωσα να ξερουν τουλαχιστον και οι αλλοι τι παιζει γιατι οι πληροφοριες για την εν λογω ειναι λιγες
carlos o kaulomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο προσοντα τι ελεγε για ενεργητικο?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
[quote author=carlos o kaulomenos link=topic=234451.msg6712749#msg6712749 date=1452100704]
[/quote]ενδιαφέρεσαι μουτρο???
[/quote]ενδιαφέρεσαι μουτρο???
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
όχι ρε για σένα ρωτάει..ενδιαφέρεσαι μουτρο???
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
όχι ρε για σένα ρωτάει..
ααα σορυ!!!! τραβα κ ελα να μας πεις μουτρο......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K