pagkosmios_areianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε άμα παίζει τίποτα παραπάνω εκτός από χορό στο λουσιφερ;
όχι, δεν παίζει. τσέκαρε την προηγούμενη σελίδαΞέρουμε άμα παίζει τίποτα παραπάνω εκτός από χορό στο λουσιφερ;
Έμπαινες Νάνσυ ή Τζούλια?όχι, δεν παίζει. τσέκαρε την προηγούμενη σελίδα
Έχει όμως ένα μεγάλο μείον,όπως και το Blue Iguana: η μη διακριτότητα στο lap dance.Ενώ στο Le Cabaret ανέβαινες στον πάνω όροφο και ένιωθες άνετα.Το καινούργιο μαγαζί είναι ένα κανονικό strip show
Χορός στην πίστα απλό κονσομασιόν και lap dance
Προσωπικά από τα strip shows- μπουρδελα το προτιμώ
Υπάρχουν ρε παιδιά τοσοι χώροι τόσα άλλα μαγαζιά να πάμε να γαμήσουμε!
Ποτέ έτσι κι αλλιώς δεν κατάλαβα πως απολαμβάνετε ένα πήδημα μέσα στην κάπνα σε άθλιους χώρους χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής
Ξανθιές Barbie με ψεύτικες βυζάρες. Ρωσίδες.Μπορείτε να περιγράψετε εμφανισιακά Τζούλια Νανσυ γιατί γενικότερα δε συγκρατώ ονόματα απ τα κορίτσια
Νομίζω κατάλαβα στη προηγούμενη μου επίσκεψη στο μαγαζί μια ήταν κάπως έτσι και είχε τα μαλλιά της κοτσίδα την πήρα χορό τελείως άκεφη και τελείως τυπικός ο χορός της ακόμα κλαίω το εικοσάρικο μουΞανθιές Barbie με ψεύτικες βυζάρες. Ρωσίδες.
Δεν νομίζω να πήρες την Τζούλια για να λες άκεφη, καλησπέρα της λες και παίζετε πινγκ-πονγκ με τα βυζια της . Συν ότι έχει και σπαστική φωνή Υπάρχει μια καινούργια με βυζαρες θεομουνο Ρωσίδα πρέπει να είναι και αυτή αλλά πιο λεπτή και νέα από την Τζούλια παίζει αυτή να πήρες .Νομίζω κατάλαβα στη προηγούμενη μου επίσκεψη στο μαγαζί μια ήταν κάπως έτσι και είχε τα μαλλιά της κοτσίδα την πήρα χορό τελείως άκεφη και τελείως τυπικός ο χορός της ακόμα κλαίω το εικοσάρικο μου
ενδιαφερουσαΕίναι μια μαυρομαλλα Κατερίνα,πολύ καλό μουνι,ξέρουμε παραπάνω στοιχεία;social media;Κάνει βίζιτες;