barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εριξα λιγο το επιπεδο.
Οταν προκειται για Ελληνικο ποδοσφαιρο το σηκωνει εδω που τα λεμε.....
Εριξα λιγο το επιπεδο.
ναι ρε Βρασ συμφωνω αλλα απ τη στιγμη που δινεις μια θυρα στον Ολυμπιακο,με ποιο δικαιωμα μου στερεις την ελευθερια μου να φυγω απο το γηπεδο οτι ωρα θελω εγω?μην δωσεις καθολου εξ αρχης να το ξερω..δεν μπορεις ξαφνικα ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ να με μαντρωσεις μεσα!!!
Θες ψυχίατρο μάγκα . Αλλά τθι περιμένει κανείς από έναν Ολυμπιακό. Μόνο αυτόστ' αρχιδια μας..
εχτες εβριζες τον υπουργο,σημερα εμενα..σαν κλωνος θα ξερεις οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ στρακια οποτε καλο θα ηταν να αποτανθεις αλλου..Θες ψυχίατρο μάγκα . Αλλά τθι περιμένει κανείς από έναν Ολυμπιακό. Μόνο αυτό
Αφου παντα ετσι γινεται τι το ψαχνεις ρε psaxnw.
οχι ρε μαγκες δεν γινεται ετσι...δεν μαντρωνει η πορτα απ το 85 αλλα μετα την ληξη του αγωνα...αυτο γινεται με τους οπαδους της φιλοξενουμενης ομαδας την τελευταια 10ετια..τωρα το ανακαλυψες εσυ???
έχεις και αθηναϊκές πινακίδες...θα με πηγαινε στο αμαξι μου εμενα μετα?
οχι δεν εχω...ασχετες πινακιδες αλλα ημουν βαμμενος κοκκινος...έχεις και αθηναϊκές πινακίδες...
Είσαι Θεός φίλε. Όλα τα βλέπεις. Χειρότερος από τον ferthy. Πήγαινε να γαμήσεις γιατί σε βλέπω στο φρενοκομείο.εχτες εβριζες τον υπουργο,σημερα εμενα..σαν κλωνος θα ξερεις οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ στρακια οποτε καλο θα ηταν να αποτανθεις αλλου..