Νέα

Λουκέτο σε συνδέσμους και... μετακινήσεις από την Πολιτεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σας βρισκει συμφωνους ???

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• δγ/δα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ναι ρε Βρασ συμφωνω αλλα απ τη στιγμη που δινεις μια θυρα στον Ολυμπιακο,με ποιο δικαιωμα μου στερεις την ελευθερια μου να φυγω απο το γηπεδο οτι ωρα θελω εγω?μην δωσεις καθολου εξ αρχης να το ξερω..δεν μπορεις ξαφνικα ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ  να με μαντρωσεις μεσα!!!

Εδώ θεωρώ πως έχεις άδικο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές και μένα και είναι σπαστικό. Εάν όμως μπούμε στη διαδικασία να πούμε πως οι οπαδοί μια ομάδας έχουν οργανωμένα μια θύρα (έστω και αν πάνε μεμονωμένοι) τότε θα πρέπει να δεχτούμε πως θα τους αντιμετωπίσουν ως σύνολο. Δηλαδή φεύγετε όλοι μαζί. (Δεν αναφέρομαι στο πως το διαχειρίζονται επί της ουσίας οι μπάτσοι- δηλαδή να σε κρατάνε μια ώρα ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος- αναφέρομαι μόνο στην διαδικασία).Αλλιώς πήγαινε με εισητηριάκι σε όποια άλλη θύρα θέλεις χαλαρός.
Αλλά τι ψάχνεις…εδώ πριν από μερικά χρόνια αν θυμάσαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ σε οπαδούς φιλοξενούμενων (δηλαδή όχι οργανωμένους,όχι με διακριτικά, κυριλέ με το εισητήριό σου και δεν μπορούσες να μπεις να δεις αγώνα)

Επισκέπτης
Θες ψυχίατρο μάγκα :headbang: :headbang:. Αλλά τθι περιμένει κανείς από έναν Ολυμπιακό. Μόνο αυτό :jerking: :jerking: :jerking:
εχτες εβριζες τον υπουργο,σημερα εμενα..σαν κλωνος θα ξερεις οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ στρακια οποτε καλο θα ηταν να αποτανθεις αλλου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αφου παντα ετσι γινεται τι το ψαχνεις ρε psaxnw. :grin:
αυτο γινεται με τους οπαδους της φιλοξενουμενης ομαδας την τελευταια 10ετια..τωρα το ανακαλυψες εσυ???
οχι ρε μαγκες δεν γινεται ετσι...δεν μαντρωνει η πορτα απ το 85 αλλα μετα την ληξη του αγωνα...
κι εγω ηθελα να φυγω απ το 85 για να μην πεσω σε κανα μπουγιο απο θεσσαλονικεις κι εχει πεσει και τιποτα συρμα και σκασουν απ το χαριλαου οι αριανοι και γινομασταν εκει μπουρδελο..20 λεπτα μετα την ληξη να σε αφηνουν,δεν ειναι χειροτερο?δεν εχουν προλαβει να οργανωθουν αν θελουν να στην πεσουν?ο πουστης που κραταγε κλειστη την πορτα θα με πηγαινε στο αμαξι μου εμενα μετα?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχτες εβριζες τον υπουργο,σημερα εμενα..σαν κλωνος θα ξερεις οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ στρακια οποτε καλο θα ηταν να αποτανθεις αλλου..
Είσαι Θεός φίλε. Όλα τα βλέπεις. Χειρότερος από τον ferthy. Πήγαινε να γαμήσεις γιατί σε βλέπω στο φρενοκομείο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
υπερ του να κλεισουν οι συνδεσμοι ειναι στρατοπεδα εκπαιδευσης αληταραδων που εχουν γαμησει το ποδοσφαιρο πλουτιζουν καποιοι λιγοι και τα αλλα τα βοδια πανε και κανουν φασαριες.οσο για τις μετακινησεις το τι πρεζα πεφτει μες τα λεοφορεια δεν λεγεται και δεν ειναι νεο που τωρα το ξερουμε, εχει τυχει να παω σε αγωνα εκτος και μολις τελειωσε ο αγωνας ενας τελειωμενος που ηταν στα καγκελα με ρωτησε ποσα γκολ φαγαμε!!!! να πεφτει εξαντλητικη καμπανα σε ομαδα που προκαλουν οι οπαδοι επεισοδια να μην γινονται αλλο, να πηγαινουν οικογενειες να βλεπουν θεαμα και να ανεβει επιτελους επιπεδο και να ερχοντε παιχταρες οχι αυτη η κωλοκατασταση που γινεται τοσα χρονια

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης όπου απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδων... :jerking: :jerking: :jerking:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Λουκέτο σε αυτούς τους βλάκες που μας κυβερνάνε πότε θα μπει;;;;;;;;
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τον ξανθό δεν περίμενα τέτοιες  :jerking:...

Συνημμένα

• bia5.jpg
    bia5.jpg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom