iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Καμία πάντως δεν απαντά στο ερώτημά μου.Παρά ταύτα την είδα απο κοντά,οπότε πλέον έχω άποψη.Έχει τρεις κριτικές man
Καμία πάντως δεν απαντά στο ερώτημά μου.Παρά ταύτα την είδα απο κοντά,οπότε πλέον έχω άποψη.Έχει τρεις κριτικές man
Δεν μας λες και εσύ τότε αν μπορείς τις εντυπώσεις σου?Καμία πάντως δεν απαντά στο ερώτημά μου.Παρά ταύτα την είδα απο κοντά,οπότε πλέον έχω άποψη.
Δεν έχω να πώ κάτι που δεν έχει αναφερθεί.Δεν μας λες και εσύ τότε αν μπορείς τις εντυπώσεις σου?
Το ύψος της...Δεν έχω να πώ κάτι που δεν έχει αναφερθεί.
Κοντή.Το ύψος της...
Κοντή.
Μέτριες. Δεν θα προτιμήσω ξανα,γιατί δεν τρελάθηκα.Κατα τα άλλα ότι λέει το κάνει.Οι δικές σου εντυπώσεις από την συνάντηση θετικές;
Μέτριες. Δεν θα προτιμήσω ξανα,γιατί δεν τρελάθηκα.Κατα τα άλλα ότι λέει το κάνει.
Εγω έδωσα όσα μου ζήτησαν για τις υπηρεσίες που αντίστοιχα ζήτησα εγώ.Όπως και στις εργασίες μας, ο μισθωτής δεν ενδιαφέρεται αν ο εργαζόμενος είναι κουρασμένος,αλλά για να βγεί η δουλειά που έχει πληρωσει.Εμένα η δουλειά βγήκε,αλλά σε κάποια φάση βαρέθηκα και απλά γαμησα και τον δεύτερο γύρο για να τελειώνουμε.Μπορεί να μην της έκανα,μπορεί να μην μου έκανε.Δεν είναι όλοι για όλους.Μήπως ήταν κουρασμένη από συνεχόμενα ραντεβού; Η άποψη σου μετράει τουλάχιστον για εμένα
Εγω έδωσα όσα μου ζήτησαν για τις υπηρεσίες που αντίστοιχα ζήτησα εγώ.Όπως και στις εργασίες μας, ο μισθωτής δεν ενδιαφέρεται αν ο εργαζόμενος είναι κουρασμένος,αλλά για να βγεί η δουλειά που έχει πληρωσει.Εμένα η δουλειά βγήκε,αλλά σε κάποια φάση βαρέθηκα και απλά γαμησα και τον δεύτερο γύρο για να τελειώνουμε.Μπορεί να μην της έκανα,μπορεί να μην μου έκανε.Δεν είναι όλοι για όλους.
ετσι οπως το λες ειναι σαν να εκανες ψυχικοΕγω έδωσα όσα μου ζήτησαν για τις υπηρεσίες που αντίστοιχα ζήτησα εγώ.Όπως και στις εργασίες μας, ο μισθωτής δεν ενδιαφέρεται αν ο εργαζόμενος είναι κουρασμένος,αλλά για να βγεί η δουλειά που έχει πληρωσει.Εμένα η δουλειά βγήκε,αλλά σε κάποια φάση βαρέθηκα και απλά γαμησα και τον δεύτερο γύρο για να τελειώνουμε.Μπορεί να μην της έκανα,μπορεί να μην μου έκανε.Δεν είναι όλοι για όλους.
Καλησπέρα σας!Κοντή.
Εγω προσωπικά το 1,68 δεν το λέω με τίποτα κοντή, ούτε ψηλή... Μια κανονική κοπέλα...Καλησπέρα σας!
Το 1,68 είναι κοντή?? Ποια είναι η δικιά σας γνώμη?
Για επιδειξη ειναι οριακα χαμηλο, για χρηση ειναι οριακα υψηλοΚαλησπέρα σας!
Κανονικη (ουτε ψιλη ουτε κοντη)Καλησπέρα σας!
Δεν κάνω ψυχικά.ετσι οπως το λες ειναι σαν να εκανες ψυχικο
Με έχουν πεί κοντό.Είμαι 1,91.Όλα είναι θέμα οπτικής.Καλησπέρα σας!
Για μένα που είμαι 1,74 είναι το ιδανικό προς ψηλό. Για άλλον που είναι 1,90 πχ μπορεί να είναι κοντό.Καλησπέρα σας!