- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εχει κανεις ιδεα με ποιον-centric θα παιξουν?
Sun & Jin
εχει κανεις ιδεα με ποιον-centric θα παιξουν?
Ευτυχώς ή δυστυχώς , δικαιώνομαι, σχετικά με την έως τώρα εκβαση...είχα προβλέψει ότι πρόκειται για την αέναη μάχη του καλού με το κακό. Εμείς οι θνητοί παλευουμε αλλά απογοητευόμαστε από τις δυσκολίες και υποκύπτουμε στις εύκολες λύσεις...(να την κάνουμε από το νησί...) Ο Ριχάρδος , που ήταν κάτι σαν εντεταλμένος, ακόμη και αυτός απελπίσθηκε...(σαν κάποιο μαθητή του χριστού...)....και το κακό πάντα παραμονεύει , γοητευτικό στην αρχή ......και όλοι μας έτοιμοι να πουλήσουμε την "ψυχή" μας , ξεπουλόντας αξίες, αγάπες κλπ....
για να δούμε τη συνέχεια...
Αυτό με τον Χέρλι ήταν πολύ καλό! Θέλω να δω τον υπέρβαρο κακό!Βλεπω πια "γνωστους" εκει μεσα, και δεν ξερω ανα ειναι οι ιδιοι ή αν ειναι ο καπνος καρναβαλι!!! κι οσο κι αν φανει γελοιο, ο Χερλι, ηταν οντως ο Χερλι στην σκηνη με την Ισαμπελ και τον Ριτς????
Δυο φορες στο χτεσινο επεισοδιο ακουσα οτι "ολοι τους ειναι νεκροι"....ειδικα ο Ριτς το ειπε εντελως ευθεως στον Τζακ στην αρχη "do you want to know a secret? We are all dead"....δεν ξερω αν το ειπε αλληγορικα...αλλα σε αυτη τη σειρα εχω μαθει οτι μια ατακα που ειπωθηκε στο φτερο,5 κυκλους πριν , ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ καποια στιγμη!!!!!
Βλεπω πια "γνωστους" εκει μεσα, και δεν ξερω ανα ειναι οι ιδιοι ή αν ειναι ο καπνος καρναβαλι!!! κι οσο κι αν φανει γελοιο, ο Χερλι, ηταν οντως ο Χερλι στην σκηνη με την Ισαμπελ και τον Ριτς????
ΟΚ το προσεξα....αλλα μπορει να ειναι multi-point...δεν βγαζω πια ακρη...και η Ισαμπελλα σαν μορφη ποια ηταν?...η ιδια απο το 1867? Εντυπωση μου εκανε ο Χερλυ που στα ξεκουδουνα εμφανιστηκε ετσι...δεν ξερω ανναμαρια...ισως εχεις δικιοε αφου ο καπνος ηταν λιγο παραπερα με σαρκα και οστα (του Λοκ) ποιος αλλος να ταν?
Νομίζω ότι ο ΜΙΒ έχει κολλήσει με τη μορφή του Λοκ, τη στιγμή που πέθανε ο Jacob.
Αν δείτε στο LAX στην αρχή, το νησί το δείχνει βυθισμένο....
Πιστεύω ότι πλέον έχει χωριστεί σε 2 παράλληλες διαστάσεις...
Ο JJ Abraams είναι λάτρης των παράλληλων διαστάσεων, αν κρίνω και από το fringe.
Πιθανολογώ ότι οι 2 αυτές διαστάσεις θα συγκρουστούν κάποια στιγμή....
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ:
ο γιακουμης με την ιλανα, σε τι γλωσσα μιλουσαν στο νοσκομειο..? Που ηταν αυτο? και γιατι ηταν σε τετοιο χαλι αυτη?
Σύμφωνα με τη Βουλγάρα κοπέλα μου, μίλαγαν...ρώσσικα. Τώρα που και γιατί...ίδωμεν !
ΟΚ το προσεξα....αλλα μπορει να ειναι multi-point...δεν βγαζω πια ακρη...και η Ισαμπελλα σαν μορφη ποια ηταν?...η ιδια απο το 1867? Εντυπωση μου εκανε ο Χερλυ που στα ξεκουδουνα εμφανιστηκε ετσι...δεν ξερω ανναμαρια...ισως εχεις δικιο
απο τις πλεον κλασσικες αποριες στο Λοστ.
Ο χερλυ να μιλαει με πεθαμενους.
Και ο Μαιλς κατι αναλογο!
Αραγε θα μας πουν τι και πως...
Χερλυ και πάλι....
Ρε μπας και αυτος κερδισε το ΛΟΤΤΟ ξεροντας τους αριθμους απο κανα πηγαινε-ελα στον χρονο???
Πως μου ρθε αυτο τωρα
εξαιρετικο το λινκ του κουκοτς...διαβαστε το
ναι..
ψιλοπλακα κανω....
θυμαμαι εναν συντρελλο στο ψυχιατρειο που τα ελεγε συνεχεια...και αυτος τον παρεπεμψε σε ενα αυστραλο που ταχαμου ηξερε για τα νουμερα...κι ετσι βρεθηκε Αυστραλια και μετα στην 815...!
Λοστ ειναι αυτο ομως Ανναμαρια...ποτε δεν ξερεις !!!