Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν θυμασαι καλα τα πραγματα...

ο γουιντμορ σταθηκε σουζα στον ριτσαρντ οταν ο τελευταιος του απαγορευσε να σκοτωσει την μικρη αλεξ προκαλωντας τον εκνευρισμο του...

επειτα,ο λογος που εξοριστηκε μας ειναι γνωστος...ειχε επαφες με ατομα εκτος νησιου κι αυτο δεν αρεσε στους αλλους

τελος,ποιος μετακινησε το νησι οταν εξοριστηκε ο γουιντμορ?δεν ειδαμε ποτε κατι τετοιο

Ομολογώ μου φρέσκαρες τη μνήμη...για την εξορία του ο ίδιος ο Widmore είπε στον Ben όταν τον περισυνέλεξε από την έρημο ότι εκεί είναι η πύλη και ότι και αυτός ήταν εκεί...αρά το γύρισε τον τροχό και αυτός !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπερδυνάμεις δεν έχει αλλά στο νησί έκοβε και έραβε, μέχρι και ο Ριχάρδος του ήταν σούζα. Αλλά για κάποιο λόγο εξορίστηκε, άρα μετακίνησε το νησί (γιατί ;;; άλλαξε κάτι αυτό ;;;)
Παραείναι προβλέψιμο να είναι ο Γιακουμής (ο Jacob βρε απο τα Πατήσσα) ο καλούλης (σιγά τον καλούλη, επειδή φοράει άσπρα δλδ ;). Στην παρούσα φάση ένα είναι σίγουρο...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ !

συμφωνω οτι δεν ξερουμε
οσο για το καλο και το κακο θυμαστε πρωτη σεζον? οπου ο Λοκ μιλαγε στον Γουολτ για το καλο και το κακο και το συμβολιζε με ασπρα και μαυρα πιονια?
Απ οτι φαινεται ηταν αλληγορικο γιατι στη πορεια ειδαμε αυτη την αντιθεση μεταξυ δυο "ανθροπων"
αρα μαλλον το καλο ειναι το ασπρο-Τζεικομπ αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις στο λοστ

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ομολογώ μου φρέσκαρες τη μνήμη...για την εξορία του ο ίδιος ο Widmore είπε στον Ben όταν τον περισυνέλεξε από την έρημο ότι εκεί είναι η πύλη και ότι και αυτός ήταν εκεί...αρά το γύρισε τον τροχό και αυτός !

αμαν ποτε εγινε αυτο?????  :o :o
ωχ Θεε μου εχω αρχισει και ξεχναω πρεπει να τα ξαναδω  :S

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Κι εγω το ιδιο αισθανομαι...Λες και εχω Αλτσχαιμερ... :2funny: :2funny: :2funny:
Μα πως τα θυμαστε ολα αυτα????
Θυμαστε και λογια του πρωτου γυρου???

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι ζούμε ένα loop?

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για ανάλυσέ το...απατείται επιχειρηματολογία !

Κοίταξε, κάποιοι προσγειώθηκαν ξανά με αεροπλάνο, ο Λοκ είναι ο αρχηγός στη θέση του Μπεν, ο Σώγιερ έκανε μία παραπλήσια αποστολή με εκείνη του Ήθαν και φορούσε ταγάρι που παρέπεμπε άμεσα στον Ρίτσαρντ, οι του Γουίντμορ στήνουν συστήματα της Darma ξανά και κάποιος στο τέλος θα πάρει σίγουρα τη θέση του Τζέικομπ.

Άρα οι χαρακτήρες θα αλλάξουν θέσεις αλλά οι θέσεις φαίνεται ότι μπορούν να παραμείνουν ίδιες με εκείνες που κατείχαν άλλοι στην αρχή της σειράς.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν έχει σχολιαστεί προς το παρόν, είναι το γεγονός ότι ο Γουίντμορ, ως πρώην αρχηγός των άλλων, έχει πρόσβαση σε εξοπλιστικά συστήματα της Darma!

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κοίταξε, κάποιοι προσγειώθηκαν ξανά με αεροπλάνο, ο Λοκ είναι ο αρχηγός στη θέση του Μπεν, ο Σώγιερ έκανε μία παραπλήσια αποστολή με εκείνη του Ήθαν και φορούσε ταγάρι που παρέπεμπε άμεσα στον Ρίτσαρντ, οι του Γουίντμορ στήνουν συστήματα της Darma ξανά και κάποιος στο τέλος θα πάρει σίγουρα τη θέση του Τζέικομπ.

Άρα οι χαρακτήρες θα αλλάξουν θέσεις αλλά οι θέσεις φαίνεται ότι μπορούν να παραμείνουν ίδιες με εκείνες που κατείχαν άλλοι στην αρχή της σειράς.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν έχει σχολιαστεί προς το παρόν, είναι το γεγονός ότι ο Γουίντμορ, ως πρώην αρχηγός των άλλων, έχει πρόσβαση σε εξοπλιστικά συστήματα της Darma!

Προφανώς τα είχε δει όταν τα έστηναν οι Νταρμίτες, μη ξεχνάς ότι τα είχαν τακιμιάσει τότε. Ε λεφτά έχει (πώς τα έκανε δε μάθαμε) τα έφτιαξε κι αυτός !

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
loop = φαύλος κύκλος....

σε ελεύθερη μετάφραση  :-*

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Loophole ουσιαστικά έψαχναν, όχι loop.

Κάτι σαν παράθυρο πρέπει να εννοούν. Παράθυρο στο χρόνο.
Όμως δεν το έχω καταλάβει καλά Θάλεια.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μπορεί και να έχεις δίκιο Νέαρχε,

δεν το παρακολουθώ το Lost εδώ και πολύ πολύ καιρό οπότε δεν μπορώ να συνεισφέρω τα φώτα μου περαιτέρω. Έχω μείνει στον πρώτο κύκλο και δεν συνέχισα παρακάτω.

;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Ο Σόγιερ το τσογλάνι μόνο το μουνάκι τη Κέιτ θέλει να σώσει για να του παίρνει πίπες.
Στο πούτσο του οι άλλοι.

Σόγιερ μουνάκι παρτάκια. Άι στα διάλα !

φίλε επέστρεψε ο μούναρος η κοκκινομάλλα :dancing:

εγώ είμαι με το στρατόπεδο τζέικομπ-τζακ-χέρλυ-τύπισσα μαυρομάλλα-μπεν :rockon:

α και να συμπληρώσω :Ρίτσαρντ αρρρρώωωστια :rockon: :rockon: :rockon:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
συγγνώμη που ρωτάω, αλλά είμαι ο μόνος που έπεσε από τα σύννεφα με την εναλλακτική πραγματικότητα που θέλει τον Σόγιερ να είναι μπάτσος?
ακόμη, γιατί επανέλαβε ξανά και ξανά ότι είναι για την πάρτη του?
και τέλος, μόνο τη θειά μου τη Χαρχάλω δεν έχει γαμήσει ο Σόγιερ. Εντάξει ρε σεναριογράφοι το πιάσαμε ο τύπος είναι μπήχτης

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το επεισοδιο λογικα το ειδαμε ολοι πια...
Το φετινο μοτιβο δεν ειναι αγνωστο...σε καθε επεισοδιο καποιος θα ειναι ο "αξονας", σε αυτο ηταν ο Σωγιερ, στο προηγουμενο ειδαμε Μπεν, Τζακ κλπ..
Για πρωτη φορα ομως παιρνω ευθεως μια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!! "I am the smoke"!!! Αυτο δεν συναδει με την ως τωρα λογικη της σειρας να δινεται ετσι απλοχερα μια αποσαφηνιση! Απλα, οδευουμε στο τελος και κλεινουν τα ανοιχτα κεφαλαια!
Σπεκουλα δεν κανω πια για τιποτα...απλα περιμενω.
Απλα μου προξενει περιεργια που ολοι οι ηρωες της μια πραγματικοτητας, συμπλεκονται με καποιον τροπο και στην αλλη. (Τζακ-Λοκ, Μαιλς-Σωγιερ, Σαιντ-Ναντια, κοκ). Ισως και να μην εχει βεβαια κανενα νοημα, απλα να το κανουν ετσι..

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν...πείτε με κολλημένο, πείτε ότι γουστάρω όσο δεν πάει τον Locke, πείτε ότι ο Γιακουμής είναι Λάκης κι εγώ εμπαθής...έχω να δηλώσω ότι αυτό το poster λέει όλη την αλήθεια !

Εγια μόλα έγια λέσα ρίξε όλα τα Flockia μέσα !
:rockon: :rockon: :rockon:

Lost-The-Final-Season-lost-9842192-1280-1024.jpg

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τωρα, τι δεν πιανω?
βλεπουμε Λοκ και 13(!!!) ατομα γυρω του (δεν ξερω αν μοιαζει πουθενα)
Βλεπουμε τον Λοκ και ολους τους πρωταγωνιστες της σαιζον (ιλανα, ριτς, κλερ, σαιντ, κειτ, σωγιερ, λοκ, τζακ, τζιν, μπεν, χερλι, σαν, μαιλς, λαπιντους)...δεν εχει τον τζεικομπ...δεν εχει γουιντμορ...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τωρα, τι δεν πιανω?
βλεπουμε Λοκ και 13(!!!) ατομα γυρω του (δεν ξερω αν μοιαζει πουθενα)
Βλεπουμε τον Λοκ και ολους τους πρωταγωνιστες της σαιζον (ιλανα, ριτς, κλερ, σαιντ, κειτ, σωγιερ, λοκ, τζακ, τζιν, μπεν, χερλι, σαν, μαιλς, λαπιντους)...δεν εχει τον τζεικομπ...δεν εχει γουιντμορ...

Υποθέσεις κάνουμε, ίσως απλά να είναι ένα χαζόπόστερ για το πρόμο της 6ης σεζόν, ίσως όμως να δίνει και στοιχεία, ότι ο (Φ)Λοκ είναι ο καλός, ο Σωτήρας της υποθέσεως...ή αυτός που θυσιάζεται για το καλό του νησιού/κόσμου/γαλαξία κτλ. Όλα αυτά μιας και παραπέμπει σε Μυστικό Δείπνο !

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
το επεισοδιο λογικα το ειδαμε ολοι πια...
Το φετινο μοτιβο δεν ειναι αγνωστο...σε καθε επεισοδιο καποιος θα ειναι ο "αξονας", σε αυτο ηταν ο Σωγιερ, στο προηγουμενο ειδαμε Μπεν, Τζακ κλπ..
Για πρωτη φορα ομως παιρνω ευθεως μια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!! "I am the smoke"!!! Αυτο δεν συναδει με την ως τωρα λογικη της σειρας να δινεται ετσι απλοχερα μια αποσαφηνιση! Απλα, οδευουμε στο τελος και κλεινουν τα ανοιχτα κεφαλαια!
Σπεκουλα δεν κανω πια για τιποτα...απλα περιμενω.
Απλα μου προξενει περιεργια που ολοι οι ηρωες της μια πραγματικοτητας, συμπλεκονται με καποιον τροπο και στην αλλη. (Τζακ-Λοκ, Μαιλς-Σωγιερ, Σαιντ-Ναντια, κοκ). Ισως και να μην εχει βεβαια κανενα νοημα, απλα να το κανουν ετσι..

α) Σωστά το έπιασες, και εγώ πιστεύω ότι τα αντθρωποκεντρικά επεισόδια (με έμφαση στους "εκλεκτούς") θα συνεχιστούν. Ισως το τελευταίο να είναι για τον Γιακουμή και τον ΦΛοκ αλλά αυτό δεν το παίζει κανένας μπούκι
β) τέρμα στην σπέκουλα??? όχι ρε φιλαράκι, η σπέκουλα είναι η πεμτουσία του Lost... Δες το σαν A-A Meeting ή κάτι τέτοιο. Συζήτα το πρόβλημα σου όλοι εδώ Λοστοπρεζάκια είμαστε
γ) Έχει και παραέχει νόημα που συνδαίονται οι χαρακτήρες εκτός νησιού. Το πιο πιθανό σενάριο που εικάζω είναι ότι και στην άλλη πραγματικότητα (ή διάσταση?) που οι χαρακτήρες συναντόνται, πάλι όλοι θα καταλήξουν στο νησί. Πολύ εύκολο όμως δεν είναι? Τι ανατροπή μπορεί να έχει εκεί?

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Υποθέσεις κάνουμε, ίσως απλά να είναι ένα χαζόπόστερ για το πρόμο της 6ης σεζόν, ίσως όμως να δίνει και στοιχεία, ότι ο (Φ)Λοκ είναι ο καλός, ο Σωτήρας της υποθέσεως...ή αυτός που θυσιάζεται για το καλό του νησιού/κόσμου/γαλαξία κτλ. Όλα αυτά μιας και παραπέμπει σε Μυστικό Δείπνο !

αν παραπέμπει σε Μυστικό Δείπνο τότε ο Ιούδας είναι Ιρακινός πρώην βασανιστής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom