You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ερευνιτη βγηκαμε μαζι αλλα αποφασισα να μεινουμε φιλοι.ειναι καλη κοπελα αλλα ολυμπιακος και εγω δεν τα παω καλα με γαυρινες.Ακομα να βρεις γκομενο Αννα Μαρια ,και απσχολεις τους συναγωνιστες με βαρετα σχολια ?
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ερευνιτη βγηκαμε μαζι αλλα αποφασισα να μεινουμε φιλοι.ειναι καλη κοπελα αλλα ολυμπιακος και εγω δεν τα παω καλα με γαυρινες.
με πληγωσες ασχημα αλλα θα το ξεπερασω >
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάντως είχα παρακολουθήσει λίγο τη συζήτηση για τη σειρά και ήσουνα top αναλύτρια ...
εχω μαστερ στη λοστολογία λεμε
αλλα εφαγα ηττα στο τελος :-
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
φιλαρακια ειμπαμε γλυκια μου.οποτε με χρειαστεις θα ειμαι εδω για σενα.με πληγωσες ασχημα αλλα θα το ξεπερασω >
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γιατί έφαγες ήττα ;εχω μαστερ στη λοστολογία λεμε
αλλα εφαγα ηττα στο τελος :-
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε πειτε καμια σειρα μηστηριου της προκοπης.καλα το true blood γαμαει.Γιατί έφαγες ήττα ;
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλαρακια ειμπαμε γλυκια μου.οποτε με χρειαστεις θα ειμαι εδω για σενα.
δεν θελω τετοιους φιλους! φιλους που θελουν να με βλεπουν να πονω! :'( :'( :'( :'(
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί έφαγες ήττα ;
γιατι το τελος ηταν μαλακια
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε πειτε καμια σειρα μηστηριου της προκοπης.καλα το true blood γαμαει.
fringe
flash forward
επισης γαματο το supernatural αλλα δεν ειναι μυστηριου
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αν μπορεις και ευκαιρεις πες υποθεση για τα 2 πρωτα δεν τα γνωριζω.σουπερνατουραλ ειμαι και εγω φαν.fringe
flash forward
επισης γαματο το supernatural αλλα δεν ειναι μυστηριου
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάντως στις αναλύσεις σου στο λοστ , είδα ότι δεν είσαι η περσόνα με την οποία σε παρουσιάζουνε ... δεν είσαι ένα χαζομοντέλο ...γιατι το τελος ηταν μαλακια
Σοβαρά : η φιλοσοφία σ' αρέσει ;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εδω εγινε το sex and the city ρε μαναρι!!!δεν θα γινει το lost?γιατι νομιζεις εχουν αφησει πολλα αναπαντητα ερωτηματα??το smallville μπορει να γινει ταινια γαμωτο?ταινια? ΤΑΙΝΙΑ? λογια του αερα και υποθεσεις ή οντως ξερουμε κατι?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ειναι καλη φιλη αν την γνωρισεις και καλο κοριτσι.το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται σε κανεναν δεν κανει βιζιτες,γιαυτο και εχουν πεσει να την φανε.Πάντως στις αναλύσεις σου στο λοστ , είδα ότι δεν είσαι η περσόνα με την οποία σε παρουσιάζουνε ... δεν είσαι ένα χαζομοντέλο ...
Σοβαρά : η φιλοσοφία σ' αρέσει ;
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγώ έχω το εξής μεγάλο κόλημα : Μ' αρέσει , με παθιάζει , με ξεσηκώνει , να συζητάω φιλοσοφία με ωραίες κοπέλες . Και ο τύπος της Άνναμαρίας μ' αρέσει πολύ για κάτι τέτοιο ...ειναι καλη φιλη αν την γνωρισεις και καλο κοριτσι.το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται σε κανεναν δεν κανει βιζιτες,γιαυτο και εχουν πεσει να την φανε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εδω εγινε το sex and the city ρε μαναρι!!!δεν θα γινει το lost?γιατι νομιζεις εχουν αφησει πολλα αναπαντητα ερωτηματα??το smallville μπορει να γινει ταινια γαμωτο?
κοιτα το SATC μ'αρεσε πολυ, παρα πολυ, αλλα οχι ισα κι ομοια με το λοστ που το συγκρινεις κιολας! βλασφημε!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
]βλάσφημε ... το σωστό ...
οπα ναι! το γαμησα :S
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
που ειδες αγαπημενη οτι το συγκρινω???απλα ειπα οτι εγινε το σεξ εντ δε σιτυ που δεν ειχε το ενδιαφερον του λοστ,δεν θα γινει αυτο?κοιτα το SATC μ'αρεσε πολυ, παρα πολυ, αλλα οχι ισα κι ομοια με το λοστ που το συγκρινεις κιολας! βλασφημε!
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν μπορεις και ευκαιρεις πες υποθεση για τα 2 πρωτα δεν τα γνωριζω.σουπερνατουραλ ειμαι και εγω φαν.
το fringe ασχολειται με ακραιες επιστημες,τρελους επιστημονες, παραλληλους κοσμους κλπ
στο flash forward εγινε καποια στιγμη ενα πειραμα και ο ολος ο κοσμος επαθε ενα μπλακ αουτ και ειδε το μελλον! και ερευναμε τωρα το πως εγινε αυτο
τα ειπα υπερβολικα συνοπτικα γιατι βαριεμαι να γραφω μπορεις να τα googlaρεις και να τα βρεις ολα πιο αναλυτικα στο imdb
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις