Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ψιλοαπογοήτευση το τέλος :headbang: :headbang: :headbang:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλυτερο απ τα 3 τελευταια αλλα γενικα πολυ κατωτερο των προσδοκιων μου
αν αυτο εξηγει τη φραση του Ριτσαρντ "I watched them all die" δεν θα πρεπε ολοι να πεθαιναν στο παρελθον πριν δλδ το 2007 οταν ο Ριτσαρντ το πε αυτο?
γενικα το φιναλε απογοητευτικο.
χαιρω πολυ, ολοι πεθαινουν καποια στιγμη το ξερουμε, και? σιγα το νεο!  :jerking:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Αλητεία, ντροπή, ξεφτίλα, αίσχος όνειδος
κανονικά όποιος συναντάει από εδώ και πέρα δημόσια τον JJ Abrams πρέπει να τον φτύνει
ρε μαλάκες τι το θέλατε το Lost? δεν κάνατε καλύτερα κανένα ριαλιτι για θρήσκες νοικοκυρές?
μας πούλησαν σειρά με αρχίδια έμπλεξαν δυο φορτηγά επιστήμη με ένα τρένο μεταφυσικό και μετά πήραν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν πως να τα διαχειριστούν... Κόσμος και ντουνιάς από πυροβολημένους φανς μέχρι τύπους με δυο διδακτορικά ψάχνουν ευφάνταστες εξηγήσεις μέσα από επιστημονικά παράδοξα αλλά μάταια. Όλα ήταν μια φάρσα.
αντε, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε το συγχωρεμένο...

PS respect στο post του Nyar με την Καλομοίρα  εκαμαν πολύ λολ
:rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλητεία, ντροπή, ξεφτίλα, αίσχος όνειδος
κανονικά όποιος συναντάει από εδώ και πέρα δημόσια τον JJ Abrams πρέπει να τον φτύνει
ρε μαλάκες τι το θέλατε το Lost? δεν κάνατε καλύτερα κανένα ριαλιτι για θρήσκες νοικοκυρές?
μας πούλησαν σειρά με αρχίδια έμπλεξαν δυο φορτηγά επιστήμη με ένα τρένο μεταφυσικό και μετά πήραν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν πως να τα διαχειριστούν... Κόσμος και ντουνιάς από πυροβολημένους φανς μέχρι τύπους με δυο διδακτορικά ψάχνουν ευφάνταστες εξηγήσεις μέσα από επιστημονικά παράδοξα αλλά μάταια. Όλα ήταν μια φάρσα.
αντε, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε το συγχωρεμένο...

PS respect στο post του Nyar με την Καλομοίρα  εκαμαν πολύ λολ
:rockon:

ενταξει το γαμησες!
ενα ατυχες φιναλε δεν αναιρει τοσες ευφυεστατες σεζον!
και τα φιλαρακια ειχαν κακες τις τελευταιες σεζον με πολλες κρυαδες αλλα εχουν ατακες που ακομη τις θυμομαστε και γελαμε!
το λοστ θα μεινει στην ιστορια!  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tα είπαμε: Μεταφυσική νεοχριστιανική ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ,αυτό ήταν από την αρχή ως το τέλος
Στις ταινίες-σειρές (που θέλουν να έχουν το κάτι παραπάνω από την αποδοχή του μέσου θεατή)
Θέμα και πλοκή δεν ταυτίζονται πάντα   :rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
σόρυ αν έχει αναφερθεί αλλά γράφω χωρίς να διαβάσω το θρεντ
αν έχει βρει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για το recap ας μου στείλει το λινκ με ένα πμ
ευχαριστώ

Επισκέπτης
τωρα που το ξαναδα το τελος του λοκ ηταν τοσο συντομο και αδοξο...

εκει που μας προετοιμαζαν με τοσα επεισοδια για μια τινανοτεραστια συγκρουση και "leave the damn island",o lok τελειωνει με μια μπαλωθια  :jerking: καθολου drama καθολου ντορος  :jerking:

οι παραγωγοι εχουν εξηγησεις να δωσουν

δεν εχω δει τα alternate endings,μπορει καποιος να μου πει αν παιχτηκαν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε νομίζω να παιχτούν

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ήλπιζα σε εναλλακτικά φιναλε ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές...τελικά ήταν μόνο τρία σκετσάκια φάρσες που διακωμωδούν τους χαρακτήρες...πχ ότι ο Sayid ήταν διαγωνιζωμενoς στο survivor και αλλά τέτοια μίζερα !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι πλακίτσες είναι αυτά

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
ενταξει το γαμησες!
ενα ατυχες φιναλε δεν αναιρει τοσες ευφυεστατες σεζον!
και τα φιλαρακια ειχαν κακες τις τελευταιες σεζον με πολλες κρυαδες αλλα εχουν ατακες που ακομη τις θυμομαστε και γελαμε!
το λοστ θα μεινει στην ιστορια!  :rockon:

μην μπλέκεις την πούτσα με τη βούρτσα
το ένα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα sitcom το άλλο μας το πλασάρανε για επιστημονικό μυστήριο και μας βγήκε γλυκανάλατο δράμα της ύπαρξης...
σαν πελάτης έχω το δικαίωμα να φωνάξω πως με κλέψανε

το μόνο που μένει τώρα είναι να μου χτυπήσει την πόρτα ο Neo από το Matrix για να προσπαθήσει να με πείσει να γίνω μάρτυρας του ιαχωβα...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην μπλέκεις την πούτσα με τη βούρτσα
το ένα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα sitcom το άλλο μας το πλασάρανε για επιστημονικό μυστήριο και μας βγήκε γλυκανάλατο δράμα της ύπαρξης...
σαν πελάτης έχω το δικαίωμα να φωνάξω πως με κλέψανε

το μόνο που μένει τώρα είναι να μου χτυπήσει την πόρτα ο Neo από το Matrix για να προσπαθήσει να με πείσει να γίνω μάρτυρας του ιαχωβα...

πελατης? δεν ξοδευτηκες κιολας!
επιμενω οτι ειχε κορυφαιες στιγμες το λοστ που δεν αναιρουνται μ ενα κακο φιναλε το ιδιο και το prison break απ το οποιο κραταω μονο 1η σεζον!

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
πελατης? δεν ξοδευτηκες κιολας!
επιμενω οτι ειχε κορυφαιες στιγμες το λοστ που δεν αναιρουνται μ ενα κακο φιναλε το ιδιο και το prison break απ το οποιο κραταω μονο 1η σεζον!

σκέψου λίγο παραπάνω, έλα μπορείς...
σε όποια χώρα παίζεται η σειρά, εκείνοι που στήνονται κάθε βράδυ που έχει νέο επεισόδιο είναι εκείνοι που φέρνουν ratings, τα ratings φέρνουν διαφημήσεις και οι διαφημήσεις χρήματα για loyalties που σημαίνει κανάλι-παραγωγοί

και για να σε προλάβω που είσαι έτοιμη να με κράξεις γιατί είμαι από εκείνους που το κατεβάζουν, ακόμα και εγώ δικαιούμαι να φωνάζω, γιατί οι καταραμένοι με πορώσανε από την αρχή και αγόρασα official tshirt με τα ιερογλυφικά, όπως και όλη η παρέα το καλοκαίρι του 05 όταν πρωτοσκαλώσαμε με το Λοστ.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η μόνη σειρά που είχε μια εννοποιημένη μυθολογία από την αρχή μέχρι το τέλος , δηλαδή να βλέπεις κάτι παράξενο στο πρώτο σήζον και να παίρνεις μια ικανοποιητική απάντηση στο τέταρτο σήζον , ήταν το Babylon 5 ( όσοι φαν της επιστημονικής φαντασίας να το δείτε αμέσως). Δυστυχώς έτσι νόμιζα ότι θα ήταν και το Λοστ. Οτι θα έπερνα μια ικανοποιητική απάντηση για την μυθολογία του νησιού . Αλλά έκανα λάθος . Απλώς από ότι φαίνεται οι σεναριογράφοι έιχαν μια πολύ καλή αρχική ιδέα και κάθε λίγο βάζανε και κάτι παλαβό για να κάνουν μια καινούργια έκπληξη , και όταν πλησιάζε η ώρα που θα τα μαζεύανε τους βγήκε ένας αχταρμάς και βολευτήκανε με μια εύκολη λύση Καθαρτήριο/Μυστήριες επίγειες δυνάμεις. Φυσικά εμείς μπορούμε να προχωράμε τις θεωρίες μας. Εν κατακλείδι το Λοστ ήταν μια καταπληκτική σειρά με εκπληκτικούς σε ανάπτυξη χαρακτήρες και με πολλά σασπένσς, το οποίοι όμως υπερεκτιμίσαμε τους δημιουργούς τους πως θα μας φέρνανε το σουπερ Τζίνιους φινάλε . Δυστυχώς προς το τέλος απεμπολήσανε τον sci-fi χαρακτηρα του Σήριαλ και κρατήσανε μόνο το Δράμα. Οπότε και σωστά ο ΝΥΑR το χαρακτήρισε φωσκολικό (βέβαια ο Φώσκολος ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα θα έγραφε τέτοια σπουδαία τηλεόραση). Αλλά να μας μείνει ότι περάσαμε καλά με το σήριαλ, κλάψαμε και λίγο στο φινάλε , εγώ με την επανέννωση Σώγιερ - Τζούλιετ και με τον Θάνατο του Τζακ να κλείνει τα μάτια του στο ίδιο σημείο που στο πιλοτικό επισόδειο τα άνοιξε, παρέα με το Σκυλί . Να, το θυμάμαι πάλι και συγκινούμε. Γεία σου Λοστ θα σε θυμάμαι για πάντα . Πάμε για τα επόμενα!!!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
σε όποια χώρα παίζεται η σειρά, εκείνοι που στήνονται κάθε βράδυ που έχει νέο επεισόδιο είναι εκείνοι που φέρνουν ratings, τα ratings φέρνουν διαφημήσεις και οι διαφημήσεις χρήματα για loyalties που σημαίνει κανάλι-παραγωγοί

και για να σε προλάβω που είσαι έτοιμη να με κράξεις γιατί είμαι από εκείνους που το κατεβάζουν, ακόμα και εγώ δικαιούμαι να φωνάζω, γιατί οι καταραμένοι με πορώσανε από την αρχή και αγόρασα official tshirt με τα ιερογλυφικά, όπως και όλη η παρέα το καλοκαίρι του 05 όταν πρωτοσκαλώσαμε με το Λοστ.
;)

Kantar Media estimates at more than $1 billion in advertising revenue over the course of its run.

()

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

καλα και εμεις που το κατεβαζουμε και αυτοι που βλεπουν δεν ξοδευουν τπτ! οι αλλοι ναι κερδιζουν (ευχαριστω για τη πληροφορια σιγα το νεο!)! αλλα και εμεις για τοσο καιρο κερδιζαμε γιατι περναγαμε καλα!
τωρα αν εσυ εισαι καμμενο και πηρες και μπλουζακι δικο σου θεμα!
αλλα δεν ειναι κακο, ετσιι εννοιωσες και ετσι εκανες!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ooops...
μεχρι και πριν λιγες ωρες ημουν...Καβαφικος

διαβαζοντας ομως ξενο Τυπο, αρχιζω να συμφωνω με αυτο που εγραψε ο Dave Itzkoff, στους New York Times:

They crafted an ending that would give a sense of closure, but also lets them off the hook for some of the more byzantine mysteries that didn't have answers for.

ή σε απλα Ελληνικα, οπως λεει και ο φιλος redrocket, στο βωμο του ad revenue, εφυηραν, υιο8ετησαν, ενσωματωσαν οτι μπορουσαν για να κρατησουν τα ratings ψηλα και βεβαια οταν επρεπε τελικως να εξηγησουν, η παλια δοκιμασμενη λυση της 8ρησκειας κλη8ηκε να κανει το....'8αυμα' της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom