Επισκέπτης
οι υποτιτλοι του παρτ2 ειναι αναθεμα...δεν δουλευουν...ειναι παντελως un-sync
οι υποτιτλοι του παρτ2 ειναι αναθεμα...δεν δουλευουν...ειναι παντελως un-sync
Αλητεία, ντροπή, ξεφτίλα, αίσχος όνειδος
κανονικά όποιος συναντάει από εδώ και πέρα δημόσια τον JJ Abrams πρέπει να τον φτύνει
ρε μαλάκες τι το θέλατε το Lost? δεν κάνατε καλύτερα κανένα ριαλιτι για θρήσκες νοικοκυρές?
μας πούλησαν σειρά με αρχίδια έμπλεξαν δυο φορτηγά επιστήμη με ένα τρένο μεταφυσικό και μετά πήραν χαμπάρι ότι δεν ξέρουν πως να τα διαχειριστούν... Κόσμος και ντουνιάς από πυροβολημένους φανς μέχρι τύπους με δυο διδακτορικά ψάχνουν ευφάνταστες εξηγήσεις μέσα από επιστημονικά παράδοξα αλλά μάταια. Όλα ήταν μια φάρσα.
αντε, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε το συγχωρεμένο...
PS respect στο post του Nyar με την Καλομοίρα εκαμαν πολύ λολ
ενταξει το γαμησες!
ενα ατυχες φιναλε δεν αναιρει τοσες ευφυεστατες σεζον!
και τα φιλαρακια ειχαν κακες τις τελευταιες σεζον με πολλες κρυαδες αλλα εχουν ατακες που ακομη τις θυμομαστε και γελαμε!
το λοστ θα μεινει στην ιστορια!
μην μπλέκεις την πούτσα με τη βούρτσα
το ένα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα sitcom το άλλο μας το πλασάρανε για επιστημονικό μυστήριο και μας βγήκε γλυκανάλατο δράμα της ύπαρξης...
σαν πελάτης έχω το δικαίωμα να φωνάξω πως με κλέψανε
το μόνο που μένει τώρα είναι να μου χτυπήσει την πόρτα ο Neo από το Matrix για να προσπαθήσει να με πείσει να γίνω μάρτυρας του ιαχωβα...
πελατης? δεν ξοδευτηκες κιολας!
επιμενω οτι ειχε κορυφαιες στιγμες το λοστ που δεν αναιρουνται μ ενα κακο φιναλε το ιδιο και το prison break απ το οποιο κραταω μονο 1η σεζον!
;)σκέψου λίγο παραπάνω, έλα μπορείς...
σε όποια χώρα παίζεται η σειρά, εκείνοι που στήνονται κάθε βράδυ που έχει νέο επεισόδιο είναι εκείνοι που φέρνουν ratings, τα ratings φέρνουν διαφημήσεις και οι διαφημήσεις χρήματα για loyalties που σημαίνει κανάλι-παραγωγοί
και για να σε προλάβω που είσαι έτοιμη να με κράξεις γιατί είμαι από εκείνους που το κατεβάζουν, ακόμα και εγώ δικαιούμαι να φωνάζω, γιατί οι καταραμένοι με πορώσανε από την αρχή και αγόρασα official tshirt με τα ιερογλυφικά, όπως και όλη η παρέα το καλοκαίρι του 05 όταν πρωτοσκαλώσαμε με το Λοστ.
σκέψου λίγο παραπάνω, έλα μπορείς...
σε όποια χώρα παίζεται η σειρά, εκείνοι που στήνονται κάθε βράδυ που έχει νέο επεισόδιο είναι εκείνοι που φέρνουν ratings, τα ratings φέρνουν διαφημήσεις και οι διαφημήσεις χρήματα για loyalties που σημαίνει κανάλι-παραγωγοί
και για να σε προλάβω που είσαι έτοιμη να με κράξεις γιατί είμαι από εκείνους που το κατεβάζουν, ακόμα και εγώ δικαιούμαι να φωνάζω, γιατί οι καταραμένοι με πορώσανε από την αρχή και αγόρασα official tshirt με τα ιερογλυφικά, όπως και όλη η παρέα το καλοκαίρι του 05 όταν πρωτοσκαλώσαμε με το Λοστ.