Kαλα που το ξερεις? Σοβαρα μιλας?
Εγω ακομα το σκεφτομαι για το αν θα τη δοκιμασω
πλακα κανω συναδελφε! (δηλωνει βολειμπολιστρια) ...πολλοι απο εδω το σκεφτομαστε αλλα...
Kαλα που το ξερεις? Σοβαρα μιλας?
Εγω ακομα το σκεφτομαι για το αν θα τη δοκιμασω
εχει τουρνουα βολει στη ρουμανια!!
....παντως, αν τη δουμε την επομενη φορα με κανα-δυο νουμερα βυζια μεγαλυτερα θα ξερουμε.....
Μπράβο ρε παιδιά κι΄έλεγα γιατί δεν απαντουσε πριν πού την έπαιρνα τηλέφωνο.baby rates are 150 for an hour regular sex with condom...if u are interesting contact me at s..........@gr to give u my number. P.M. I am not working until 18 January kisses
Μετά τόσα χρόνια στην αγορά, συμφωνώ μαζύ σου απόλυτα, καλύτερα και φθηνότερα.Παιδιά εγώ πάντως βρίσκω εξωφρενική την τιμή της! Ενταξει δεν λέω καλό γκομενάκι αλλά δεν θα της τα έδινα. Ειδικά άμα αρχίσει να ξεδιπλώνει τον τιμοκατάλογο και 50 ο κωλος 20 αυτό 20 το άλλο.
Στο φινάλε από το σύνολο που θα μαζευτεί διαλέγω ένα καλό ct -αφου ρωτήσω τους εμπειρότερους εδώ μέσα για το θέμα extraball και ποια γραφεία προσφέρουν- και το ευχζαριστιέμαι καλύτερα.
Αυτηειναι & η αθλητρια που αναφερω στη "λιστα με τηλεφωνα ελληνιδων (???)cg. Γενικα καπου αθλειτα, μα δεν ειμαι σιγουρος που. λεει ειτε βολευ, ειτε χαντμπολ. Συμφωνα -με ΟΧΙ εξακριβωμενες πληροφοριες- ηταν καποια στιγμη στη γυναικεια ομαδα χαντμπολ στη Νικαια. Απο ανθρωπο που την εχει παρει αρκετες φορες (υπαρχει οπτικοακουστικο υλικο!!!) ειδα οτι ειναι καλη σε ολα. τοτε ζηταγε 120. απανταει αμεσα στην επικοινωνια μεσω e-mail (αυτο ειναι νεο κολπο). Επισης οι πληροφοριες λενε οτι επειδη τον τελευταιο καιρο εχει ανεβει η δουλεια, παιζει & αλλη στη θεση της-εξισου καλη,λενε, δεν εχω δει, δεν ξερω- αυτα... σα την wikipedia νοιωθω τωρα!!!)
Μπα ,πρεπει να εχει "παρει" ολη την Εθνικη Ελλαδος (φιλαθλων)!!! Επισης stunt σε καταγγελω δημοσια σε αυτο εδω το φορουμ οτι δημιουργεις καταστασεις οξυνσης που ουτε τα φιληδονα πμευματα του gayboy & του heilakia( μαζι) δεν ειναι δυνατο να δημιουργησουν, λεγοντας την βωθρωλογια: "ποτε παιρνει μεταγραφη για ΠΑΟ;;; Σε ερωτω & σε προκαλω να μου απαντησεις ευθαρσως & σαν αντρας προς αντρα: ποια γυναικεια ομαδα, φιλταταε, ειχε ποτε καλυτερα νουνια απο την ομαδα βολευ του Παναθηναικου??? (+ γιατι ξυνεις πληγες? συνειρμικα στο ποσοσφαιρο, παει το μυαλο!) Περιμενω λοιπον την απαντηση σου & ενα σου λεω: θα αντιμετωπισω αντρικια την οποια ποταπη σου προκληση!!! Περιμενω λοιπον.....ποτε παιρνει μεταγραφη για ΠΑΟ;;
Μπα ,πρεπει να εχει "παρει" ολη την Εθνικη Ελλαδος (φιλαθλων)!!! Επισης stunt σε καταγγελω δημοσια σε αυτο εδω το φορουμ οτι δημιουργεις καταστασεις οξυνσης που ουτε τα φιληδονα πμευματα του gayboy & του heilakia( μαζι) δεν ειναι δυνατο να δημιουργησουν, λεγοντας την βωθρωλογια: "ποτε παιρνει μεταγραφη για ΠΑΟ;;; Σε ερωτω & σε προκαλω να μου απαντησεις ευθαρσως & σαν αντρας προς αντρα: ποια γυναικεια ομαδα, φιλταταε, ειχε ποτε καλυτερα νουνια απο την ομαδα βολευ του Παναθηναικου??? (+ γιατι ξυνεις πληγες? συνειρμικα στο ποσοσφαιρο, παει το μυαλο!) Περιμενω λοιπον την απαντηση σου & ενα σου λεω: θα αντιμετωπισω αντρικια την οποια ποταπη σου προκληση!!! Περιμενω λοιπον.....
Θα δεχτω την ποταπη σου προσκληση & φυσικα δε θα με πειραζε η διακοσμηση του χωρου να περιλαμβανει Lollites!! (οχι υποχρεωτικα lollites 18!!!, αρκουν & οι απλες Lollites!!!). Επισης χαιρομαι που αυτο το site εγινε η αφορμη για να ενωσουν τη ζωη τους, αυτα τα τρια αξιολογα πλασματα: ο gayboy, o(η) heilakias & o kolaraki!!! Οριστε κυριοι επικριτες. Το εν λογω site παραγει ανθρωπιστικο & κοινωνικο εργο.......η ποταπη μου προταση μετα απο αυτο το ποστ σου περιοριζεται σε προσκληση για δειπνο (οχι με πονηρο σκοπο!)
ΥΓ. o gayboy δεν ποσταρει γιατι μετα την αποφυλακιση του παντρευτηκε με τον (kolo)xeilakia! (κουμπαρος ο kolaraki- κατι σε κινεζο μου κανει αυτος!)
Θα δεχτω την ποταπη σου προσκληση & φυσικα δε θα με πειραζε η διακοσμηση του χωρου να περιλαμβανει Lollites!! (οχι υποχρεωτικα lollites 18!!!, αρκουν & οι απλες Lollites!!!). Επισης χαιρομαι που αυτο το site εγινε η αφορμη για να ενωσουν τη ζωη τους, αυτα τα τρια αξιολογα πλασματα: ο gayboy, o(η) heilakias & o kolaraki!!! Οριστε κυριοι επικριτες. Το εν λογω site παραγει ανθρωπιστικο & κοινωνικο εργο.......
Aπ' οτι ακουσα, ολα εγιναν εντελως ξαφνικα, ενα μουντο ηλιοβασιλεμα, στο τελος του Καλοκαιριου, στον Ιερο Ναο του Super Paradise. Ετσι ειναι η αγαπη. Υπουλη, πουστικη! Κτυπαει ξαφνικα & ανελεητα!!!εννοειται! μεγαλε lep η μοιρα τους ηταν προδιαγεγραμμενη...τους ευχομαστε ο,τι το καλυτερο!!! αλλα να μη μας καλεσουν ουτε στο γαμο....
μεγαλη....πουστια!!!!
Aπ' οτι ακουσα, ολα εγιναν εντελως ξαφνικα, ενα μουντο ηλιοβασιλεμα, στο τελος του Καλοκαιριου, στον Ιερο Ναο του Super Paradise. Ετσι ειναι η αγαπη. Υπουλη, πουστικη! Κτυπαει ξαφνικα & ανελεητα!!!
Σωστη η διευκρινηση!!! Μπα, δεν ανησυχω ολο & κατι σκαει ανα καιρους & κουνιεται η δουλεια. Υπομονη θεμα χρονου ειναι... Για ...φουστια μιλαμε, αλλωστε!!!!καλα ολα αυτα αδελφε, αλλα ουτε μια ανακοινωση, ενα κατι;;;
τι θα κανει χωρις το site χωρις φανερους ομοφυλοφιλους