μαγγεσ το μορο ειναι αστερι το βρηκα στο date gr και περασα καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δοκιμαστε και γιατι αξιζει
Μ' ένα ποστ θες και να σε πιστέψουμε;
μαγγεσ το μορο ειναι αστερι το βρηκα στο date gr και περασα καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δοκιμαστε και γιατι αξιζει
ρε παιδια για εξηγηστε μου ενα πραγμα!!εχετε κανει 3 ή 4 ποστ και ζητατε τηλεφωνο?εχετε δωσει καμια πληροφορια εδω μεσα?
Αγαπητε φιλε warhol αν και ειμαι νεος σχετικα στο site και λεω σχετικα γιατι το παρακολουθω καιρο τωρα χωρις να εχω ποσταρει κατι μεχρι τωρα,θα συμφωνησω μαζι σου.Αυτο ακριβως που λες μου κανει εντυπωση αλλα και ορισμενες φορες με νευριαζει...διαβαζω συνεχεια ποστ απο ατομα νεα σχετικα σαν και μενα που το μονο που ζητανε ειναι το φαγητο ετοιμο μαγειρεμενο και ορισμενες φορες και μασημενο....ελεος πια ρε παιδια...ολοι διαβαζουμε κατι,ολοι περνουμε μια πληροφορια,αλλα απο εκει και μετα ας κανουμε κατι και εμεις...μονοι μας...μηπως να μας παρουνε και απο το χερακι να μας πανε...??? Ευχαριστω ολους τους φιλους εκ των προτερων και αν καποιους τους στεναχωρησα συγνωμη αλλα πως να το κανουμε καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.....ευχαριστω.ρε παιδια για εξηγηστε μου ενα πραγμα!!εχετε κανει 3 ή 4 ποστ και ζητατε τηλεφωνο?εχετε δωσει καμια πληροφορια εδω μεσα?
.......γιατι εχω την διαισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το 18χρονο!!!!!!!!!!!???καποιοι θελουν να περασουν καποιο μηνυμα??........λεω τωρααααμαγγεσ το μορο ειναι αστερι το βρηκα στο date gr και περασα καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δοκιμαστε και γιατι αξιζει
Εχεις δικιο φιλε αλλα καπου βαραει ασχημα...Αμα κοιταξεις τις 2 αυτες σελιδες και δεις ποσα ατομα με 5 ποστ ζητανε το τηλ και ποσοι παλιοι, θα καταλαβεις...Εγώ πάλι διαφωνώ. Αν το forum είναι για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με βίζιτες/μπουρδέλα τότε γιατί θα πρέπει να ?παλιώσει? κάποιος για να πάρει απάντηση σε αυτά που ρωτάει? Στο στρατό είμαστε?
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πληροφορίες που κάποιοι δεν θέλουν να τις δώσουν για δικούς τους λόγους και αυτό είναι δικαίωμα τους. Μην το ανάγουμε όμως και σε ιδεολογία?.
Ας απαντήσει πρώτα σε κανα mail...
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΣΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ΠΟΥ ΚΩΛΟΓΑΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.....ΚΑΤΟΥΡΑ Κ ΛΙΓΟ.....