Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Moυνάρα φαίνετε. Της έστειλα pm και δεν απάντησε. Κάποιος φίλος που έχει έρθει σε επαφή μαζί της μπορεί να στείλει pm για λεπτομέρειες ?
Αν βογγαγε και λιγότερο (μας άκουσε ολο το χοτέλ) θα το προτιμούσα. 150?.
Αν ηδη υπάρχει θρετ, ας το συμπτίξουν.
Την πήρα χτες. 1,80+ Ρουμάνα πρώην χαντμπολίστρια. Σώμα επιπέδου Νικόλ. Ιδίως στο πισοκωλλητό η εικόνα του κώλου της ειναι ΙΔΙΑ. Φάτσα μέτρια. Καθαρη, ψυρισμένη και συνεπής στην ωρα. Αγγλικά καλά (για πουτανα). Βυζί 1,5. Περίεργο νουμερο. Καλή συμμετοχή, GFE. Αν βογγαγε και λιγότερο (μας άκουσε ολο το χοτέλ) θα το προτιμούσα. 150?.
Η περιγραφή που έκανες ταιριάζει στην γνωστή Ρουμάνα Lolita18...Την έχω παρει πριν κανα 2μηνο 150?.Αν ηδη υπάρχει θρετ, ας το συμπτίξουν.
Την πήρα χτες. 1,80+ Ρουμάνα πρώην χαντμπολίστρια. Σώμα επιπέδου Νικόλ. Ιδίως στο πισοκωλλητό η εικόνα του κώλου της ειναι ΙΔΙΑ. Φάτσα μέτρια. Καθαρη, ψυρισμένη και συνεπής στην ωρα. Αγγλικά καλά (για πουτανα). Βυζί 1,5. Περίεργο νουμερο. Καλή συμμετοχή, GFE. Αν βογγαγε και λιγότερο (μας άκουσε ολο το χοτέλ) θα το προτιμούσα. 150?.
RavenM , αγόρι μου, γιατί δε μας δίνεις τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ στο σχετικό thread;
Η περιγραφή που έκανες ταιριάζει στην γνωστή Ρουμάνα Lolita18...Την έχω παρει πριν κανα 2μηνο 150?.
Αν είχε και μερικές μελανιές στα πόδια.... είναι σίγουρα αυτή...
ναι, απο εγχειρησεις στα ποδια απο το αθλημα.
δε βογκαγε φιλε μου...
απλα πανηγυριζε το γκολ... που εβαλες.....
σαν χαντμπολιστρια.... ξερει απο πανηγυρισμους.....
μωρε μπας και την εκανες μπλε την κοπελα και γι' αυτο σας ακουσε ολο το χοτελι;;;
πουτάνες που φωνάζουν υπερβολικά είναι σχεδον απόλυτα ψεύτικες και το παίζουν ηθοποιοί του κερατά...Υπάρχουν άλλα στοιχεία απόδειξης ότι γουστάρει, φτιάχνεται ή πράγματι έχει συμμετοχή...
Φωνάζουν γιατί νομίζουν πως μας νοιάζει!
re paidia kana til tis pws mporw na mathw??
RavenM τελικά είσαι όντως κακός!!Γι'αυτό σε πάω!Just kidding...δε σε θελουμε εσενα. εισαι αφραγκος και νεος. παιξε την, καλυτερα.