spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....+1...παπαγιωργη......σωστοοοοοοοός.....
....+1...παπαγιωργη......σωστοοοοοοοός.....
και εγώ 2 φορές... χθες ήταν η 2η και από ότι είδα δεν έχει δει καν κανένα από τα 2 :-(γεια σας φίλοι. Της έχω στείλει μύνημα εδώ και μέρες και δεν έχει απαντήσει. Μήπως έχει καποιος φίλος το τηλέφωνο να μου το δώσει κι εμένα? Ευχαριστώ.....
τηλέφωνοοοοοοο.....
...η καλυτερα 199....
Οσο για αυτους που τους φενονται πολλα τα ψιλά...μη γαματε ρε με 150.Παρτε αυτοκινητα με 70 ατοκες δοσεις,T.V. plasma,χρεωστε τις καρτες σας....και καντε οικονομια με αυτον τον τροπο.Κουμαντο ρε στισ τσεπες μας θα κανετε??
Τελικά μετά από μέρες αναμονής για μαίλ στο date.gr,κανένα αποτέλεσμα,αφού ακόμα περιμένω απάντηση!Αφού εδώ το σαιτ είναι για αναταλλαγή γνώσεων,δέν καταλαβαίνω γιατί όσοι την δοκίμασαν κρατάνε κρυφό το τηλέφωνο της...είναι για πριβέ χρήση???Ας δόσουν βοήθεια αυτοί που γνωρίζουν.....
εχεις δίκιο,αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω τι νόημα εχει να πουλάει κανείς μούσια..για πιο λόγο??τότε να υποθέσω οτι καπως έτσι είναι και όλα οσα γράφονται εδω??
απλα εμεις εδω πραγματικα ψαχνουμε οτι εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα. Αλλα μερικοι εδω ειναι απο αυτους που τον πουλανε φιλε μου. Αστα να πανε. Απλα θελει λιγο προσοχηεχεις δίκιο,αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω τι νόημα εχει να πουλάει κανείς μούσια..για πιο λόγο??τότε να υποθέσω οτι καπως έτσι είναι και όλα οσα γράφονται εδω??
για τον episkeptis69,μπράβο σου άρχοντα και μαγκιάσου να γαμάς τσάμπα βίζητες!Διάβασα και το χτεσινόσου ποστ,με προσοχή και λεπτομέρεια.Για πές μας ομως οσοι δεν ειναι σαν κι εσένα,έχεις πρόβλημα να πληρώνουν καινα γαμάνε??So κάνε την σημερινή καλή σου πράξη και μοιράσου μαζίμας το τηλέφωνό της...