nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που βρισκεται αυτη?
πειτε βρεεεεπου βρισκεται αυτη?
εγω παλι θα σας πω κατι. απο τα πιο καθαρα και καλα παιδια του επαγγελματος.σερβις καλο χωρις μα μου κλπ και το 50αρι το τιμαει αξια. ο χωρος δε στο ηρακλειο προσεγμενος και πεντακαθαρος. και μην αρχισετε τις μανουρες και τις μαλακιες γιατι θελω να ετοιμαστω για ταξιδι.Ομολογώ οτι είναι εμφανίσιμη απο κοντά αλλα μούχουν πεί άλλες κοπέλες οτι είναι ιδιαίτερα απειλητική κ επιθετική με τα κορίτσια που κατεβαίνουν Ηράκλειο για δουλειά!ενώ η ίδια ανεβαίνει για τις αρπαχτές της στην Λάρισα, Αθήνα και όπου αλλού .. μάλιστα ήμουν μπροστά σε σχετικό τηλέφωνο-απειλή απο την εν λόγω κυρία και τις φίλες της στην Κρήτη σε μία κοπέλα που έιχα επισκεφθεί..λές και πόσες φορές θα πάμε στισ ίδιες!
τι σε νοιαζει ρε γιατρε πως συμπεριφορονται μεταξυ τους η μια με την αλλη,την δουλεια τους να κανουν καλα και μεταξυ τους ας σκοτωνονταιΟμολογώ οτι είναι εμφανίσιμη απο κοντά αλλα μούχουν πεί άλλες κοπέλες οτι είναι ιδιαίτερα απειλητική κ επιθετική με τα κορίτσια που κατεβαίνουν Ηράκλειο για δουλειά!ενώ η ίδια ανεβαίνει για τις αρπαχτές της στην Λάρισα, Αθήνα και όπου αλλού .. μάλιστα ήμουν μπροστά σε σχετικό τηλέφωνο-απειλή απο την εν λόγω κυρία και τις φίλες της στην Κρήτη σε μία κοπέλα που έιχα επισκεφθεί..λές και πόσες φορές θα πάμε στισ ίδιες!
που εισαι συ?τι σε νοιαζει ρε γιατρε πως συμπεριφορονται μεταξυ τους η μια με την αλλη,την δουλεια τους να κανουν καλα και μεταξυ τους ας σκοτωνονται
σε νοιαζει μηπως αν ο περιπτερας που πας να παρεις τσιγαρα ειναι σκοτωμενος με τον περιπτερα στην επομενη γωνια και απειλουν ο ενας τον αλλο?τα τσιγαρα σου να εχει και ας σφαχτουν μεταξυ τους
η σε νοιαζει αν στην καφετερια που πας ο ιδιοκτητης ειναι μαλωμενος με τον αλλον που εχει καφε διπλα?καφε καλο να σου κανει και μεταξυ τους οτι θελουν ας κανουν
αντιμετωπιζουμε προβληματα σε πολλαπλα επιπεδα τελευταια γιατρε :Sπου εισαι συ?
τι σε νοιαζει ρε γιατρε πως συμπεριφορονται μεταξυ τους η μια με την αλλη,την δουλεια τους να κανουν καλα και μεταξυ τους ας σκοτωνονται
σε νοιαζει μηπως αν ο περιπτερας που πας να παρεις τσιγαρα ειναι σκοτωμενος με τον περιπτερα στην επομενη γωνια και απειλουν ο ενας τον αλλο?τα τσιγαρα σου να εχει και ας σφαχτουν μεταξυ τους
η σε νοιαζει αν στην καφετερια που πας ο ιδιοκτητης ειναι μαλωμενος με τον αλλον που εχει καφε διπλα?καφε καλο να σου κανει και μεταξυ τους οτι θελουν ας κανουν
κανει κουκου εαν την πηδαει γνησιο αρσενικο...!!
Εμένα αυτό μου κάνει σε νταβατζιλίκι και αν ισχύει δεν μ'αρέσει.τι σε νοιαζει ρε γιατρε πως συμπεριφορονται μεταξυ τους η μια με την αλλη,την δουλεια τους να κανουν καλα και μεταξυ τους ας σκοτωνονται
καλα νταξ νταβατζιλικι και @@Από ό,τι έχω καταλάβει δεν ισχύει νταβατζιλίκι. Κάποιοι που πήγαν να το κάνουν τους μπουζούριασαν.
αστο γιατρε ειναι ενα συστημα εντελως παραλογο για μας τους απ εξω το οποιο ειναι κατι σαν αγραφος νομος για αυτεςΕμένα αυτό μου κάνει σε νταβατζιλίκι και αν ισχύει δεν μ'αρέσει.
Κάτι καλό με τα άθλημα με τρανς ειναι η απουσία νταβατζήδων!
Από ό,τι έχω καταλάβει στην αρχή ίσως έχει νταβατζιλίκι ως ανταπόδωση για την βοήθεια το "ντύσιμο" κλπ.
χρειαζεται να παρεμβω μηπως?αντιμετωπιζουμε προβληματα σε πολλαπλα επιπεδα τελευταια γιατρε :S
ουτε ο θεος δικε μου μπορει να δωσει λυση
ουτε ο θεος δικε μου μπορει να δωσει λυσηχρειαζεται να παρεμβω μηπως?