ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
το οτι υπαγεται σε διαφορετικο κρατος δεν εχει σημασια δηλαδη ?
εμενα τι με παραθετεις ρε βλακα.
χαχαχουλα χουπ
Η "σιδερενια πουτσα"ο condemned εισαι? ξου ξου λεμε
Ο κουμπάρος του ξαδερφού μου,μικρομεσαίος επιχειρηματίας,έβαλε ένα ποσό στον λογ/σμό στην Τράπεζα Της Ελλάδος για το δημόσιο χρέος,και όταν τον ρώτησε ο ξαδερφός μου "είσαι μαλάκας ρε που έβαλες λεφτά;" του απάντησε:
"Πριν 10 χρόνια που ήμουν άνεργος και αρρώστησε ο γιος μου,η πρόνοια με το βιβλιάριο της,μου προσέφερε εντελώς δωρεάν περίθαλψη,και την εγχείρηση και ο γιος μου ζει.Όταν πρόπερσι έπεσα με τη μηχανή,με μάζεψε το ΕΚΑΒ κι έσωσα το πόδι μου.Τώρα που μπορώ δίνω κάποια λεφτά,για την πάρτη μου και μόνο".
Η "σιδερενια πουτσα"
Γαμησε τα πολυ πουτσα εχει πεσει ρε παιδακι μου...'ο φαρδοψώλης' με εκεινο το γλοιτσωδες πραμα :S
'ο φαρδοψώλης' με εκεινο το γλοιτσωδες πραμα :S
Που υπάγεται??
Να μη γράφετε παπαριές αν δεν ξέρετε πως ακριβώς έχουν ταα πράγματα..
Γαμησε τα πολυ πουτσα εχει πεσει ρε παιδακι μου...
για φοροφυγα τον κοβω τον τυπο, μαλλον δεν εκοβε αποδειξεις και τον πιασαν οι τυψεις! ρε δε γαμιομαστε να ασπρισουμε λεω εγω δωστε στο πετσαλνικο τα λεφτα σας μπας και διορισει καμια 250αρια στη βουλη ακομα, με 17 μισθους!!!!! ρε τι μαλακες υπαρχουνΟ κουμπάρος του ξαδερφού μου,μικρομεσαίος επιχειρηματίας,έβαλε ένα ποσό στον λογ/σμό στην Τράπεζα Της Ελλάδος για το δημόσιο χρέος,και όταν τον ρώτησε ο ξαδερφός μου "είσαι μαλάκας ρε που έβαλες λεφτά;" του απάντησε:
"Πριν 10 χρόνια που ήμουν άνεργος και αρρώστησε ο γιος μου,η πρόνοια με το βιβλιάριο της,μου προσέφερε εντελώς δωρεάν περίθαλψη,και την εγχείρηση και ο γιος μου ζει.Όταν πρόπερσι έπεσα με τη μηχανή,με μάζεψε το ΕΚΑΒ κι έσωσα το πόδι μου.Τώρα που μπορώ δίνω κάποια λεφτά,για την πάρτη μου και μόνο".
ωραια εσυ που ξερεις λοιπον δωσε μας τα φωτα σου αν θες......
Ούτε κι εγώ ήξερα,αλλά ρώτησα κι έμαθα πριν αρχίσω να γράφω παπαριές.
Η Κύπρου στην Ελλάδα λειτουργεί όπως όλες οι υπόλοιπες και οι καταθέσεις σ'αυτήν είναι τόσο εξασφαλισμένες όσο και στις υπόλοιπες τράπεζες.
Τίποτα περισότερο τίποτα λιγότερο.
Για τον κάτοικο Κύπρου που έχει ανοίξει λογαριασμό στην Κύπρο είναι αλλιώς..
ακομα και τα αυτονοητα (προνεια και περιθαλψη) που πρεπει να σου παρεχει ενα οργανωμενο ευρωπαικο κρατος που εχει υιοθετησει και το ευρω σα νομισμα, θεωρουνται πολυτελεια για μερικους, ρε μαγκες τοσους φορους πληρωνουμε αυτα επρεπε να ειναι δεδομενα τι αλλο να πω... λες και μας κανει χαρη το κωλοκρατος αισθανονται μερικοιΟ κουμπάρος του ξαδερφού μου,μικρομεσαίος επιχειρηματίας,έβαλε ένα ποσό στον λογ/σμό στην Τράπεζα Της Ελλάδος για το δημόσιο χρέος,και όταν τον ρώτησε ο ξαδερφός μου "είσαι μαλάκας ρε που έβαλες λεφτά;" του απάντησε:
ακομα και τα αυτονοητα (προνεια και περιθαλψη) που πρεπει να σου παρεχει ενα οργανωμενο ευρωπαικο κρατος που εχει υιοθετησει και το ευρω σα νομισμα, θεωρουνται πολυτελεια για μερικους, ρε μαγκες τοσους φορους πληρωνουμε αυτα επρεπε να ειναι δεδομενα τι αλλο να πω... λες και μας κανει χαρη το κωλοκρατος αισθανονται μερικοι
Εγω θα βαλω παντως ενα 50αρικο
Δεν θα φτωχηνω
Δεν θα μου λειψει απο πουθενα,αν και μισθωτος
Αλλα...μου φαινεται πως θα εχω καθαρη την συνειδηση μου
Υπ οψιν,δεν εχω δανεια-πιστωτικεςδεν χρωσταω πουθενα γιατι καταναλωνα
οσο αντεχε το πορτοφολι μου και ως ανθρωπος μετρημενος απο
γεννησιμιου μου,ποτε "δεν πηγαινα εκει που δεν μπορουσαν να πανε τα
ποδια μου"....
Δεν γαμιεται...το ξερω οτι μπορει να ειναι και μαλακια,αλλα θα με
κανει να αισθανθω καλυτερα ...
εγω θέλω να καταρεύσει το κράτος και να κυρήξει πτώχευση.
τι διαολο, μονο εμεις οι κατασκευαστες να φαληρίσουμε?
αμ καλα λεω εγω ......
εχεις παθει ψυχωση εσυ .............