You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λογαριασμοί στο Εξωτερικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ειτε παιδες Ελληνων ! Προς τι ο αλληλοσπαραγμος ? Μια ζωη διχονοιες ....
Λεπον
Γνωμη μου
1. Διαμοιρασμος κινδυνου ( ποτε δεν πονταρουμε σε ενα νουμερο ... ) βαλτε τα σε 2-3 τραπεζες
2. Γιατι να τα εχετε σε τραπεζες , αφου αν το δεις μακροχρονια ολα θα καταρευσουν . Απο τη στιγμη που παιρνεις το ζεστο χρημα ( υλικο ) και το βαζεις στις κωλοτραπεζες και γινεται απλα ενα νουμερο σε μια οθονη ( αυλο ) τι εμπιστοσυνη να εχεις ?
3. Αφου καμμια ελληνικη τραπεζα δεν δινει τοκους ουσιαστικους , γιατι να τα εχουμε εκει μεσα ?
4. Κρυψτε σε χωραφια , σπιτια , μαξιλαρια , καναπεδες , ντιβανια ( Λιακοπουλος ... )
υσ. Εγω χρωσταω ετσι κι αλλιως , οποτε εχεσθην !
Λεπον
Γνωμη μου
1. Διαμοιρασμος κινδυνου ( ποτε δεν πονταρουμε σε ενα νουμερο ... ) βαλτε τα σε 2-3 τραπεζες
2. Γιατι να τα εχετε σε τραπεζες , αφου αν το δεις μακροχρονια ολα θα καταρευσουν . Απο τη στιγμη που παιρνεις το ζεστο χρημα ( υλικο ) και το βαζεις στις κωλοτραπεζες και γινεται απλα ενα νουμερο σε μια οθονη ( αυλο ) τι εμπιστοσυνη να εχεις ?
3. Αφου καμμια ελληνικη τραπεζα δεν δινει τοκους ουσιαστικους , γιατι να τα εχουμε εκει μεσα ?
4. Κρυψτε σε χωραφια , σπιτια , μαξιλαρια , καναπεδες , ντιβανια ( Λιακοπουλος ... )
υσ. Εγω χρωσταω ετσι κι αλλιως , οποτε εχεσθην !
Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας. Κι ενώ ξέρει ότι αν όλοι το κάνουν αυτό το κράτος θα βουλιάξει, παίρνει τα λεφτά του και τα αποταμιεύει αλλού κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Το ίδιο κάνει και με ότιδήποτε μας έφερε ως εδώ. Το καταδικάζει, μέχρι ο ίδιος να το κάνει.
Μαζί τα φάγαμε! Παραδέξου το τουλάχιστον ρε γαμώτο.
Χρεωκοπία που σας χρειάζεται σε μερικούς... Ούστ! Παρτάκηδες.
Eλα μην κλαίς Βολτέρε μου :-* :-* :-*
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Η καλύτερη φάση να έχεις μόνο για ώρα ανάγκης κανα τάληρο - είμαι ιδίαιτερα ευτυχής που δε μου καίγεται καρφί τι θα γίνει.
Συνάδελφος εδώ δίπλα με 150 χιλιάρικα (οικονομίες μιας ζωής - βλέπε μαύρο χρήμα ;)) - τα έχει παίξει.
Αλλάζει τράπεζα κάθε 6 μήνες (τα κάνει βόλτα ) - τώρα τελευταία έχει ρετάρει τελείως, ξυπνάω μέσα στη νύχτα μου λέει.
Γιατί δεν τα έτρωγες στις πουτάνες και στα λούσα του λέω ρε μαλάκα;
Συνάδελφος εδώ δίπλα με 150 χιλιάρικα (οικονομίες μιας ζωής - βλέπε μαύρο χρήμα ;)) - τα έχει παίξει.
Αλλάζει τράπεζα κάθε 6 μήνες (τα κάνει βόλτα ) - τώρα τελευταία έχει ρετάρει τελείως, ξυπνάω μέσα στη νύχτα μου λέει.
Γιατί δεν τα έτρωγες στις πουτάνες και στα λούσα του λέω ρε μαλάκα;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Eλα μην κλαίς Βολτέρε μου :-* :-* :-*
Να σου πω κάτι μεγάλε.
Εγώ δεν κάνω κλώνους.
Σαν κάποιους άλλους για να την πουν στον Δημητράκη ή στον Ιωσήφ.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
ρε παπάρα παλέρμο.. δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άμα φύγουμε από το ευρώ ΟΛΕΣ οι καταθέσεις (και τα δάνεια αντίστοιχα) θα μετατραπούν αυτόματα στο νέο νόμισμα με την ισοτιμία που θα επιλεχθεί? και με τον πληθωρισμό που θα ακολουθήσει θα εξανεμισθούν?
Εάν δείς το πείραμα της Αργεντινής, όντως οι τράπεζες στην αρχή αλλάξαν τις καταθέσεις από δολλάριο σε πέσος, ΑΛΛΑ, οι καταθέτες που καταφύγαν στα διεθνή δικαστήρια απαιτήσαν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους στο νόμισμα που τα είχαν καταθέσει και τελικά κερδήθηκε η υπόθεση.
Βέβαια οι τράπεζες κωλλυσιεργούν μέχρι σήμερα, αλλά υπάρχει εναντίον τους το δεδικασμένο....
Άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν οι τράπεζες σε πάνε στη δραχμή θα παρανομούν, βάσει διεθνούς δικαστικής απόφασης...
Από την άλλη, αν αυθαιρετήσουν και γυρίσουν τις καταθέσεις σε δραχμή, θα πρέπεινα πληρώνουν επιτόκια της τάξης του 40-50%, όπως γίνονταν το 1994 π.χ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εάν δείς το πείραμα της Αργεντινής, όντως οι τράπεζες στην αρχή αλλάξαν τις καταθέσεις από δολλάριο σε πέσος, ΑΛΛΑ, οι καταθέτες που καταφύγαν στα διεθνή δικαστήρια απαιτήσαν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους στο νόμισμα που τα είχαν καταθέσει και τελικά κερδήθηκε η υπόθεση.
Βέβαια οι τράπεζες κωλλυσιεργούν μέχρι σήμερα, αλλά υπάρχει εναντίον τους το δεδικασμένο....
Άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν οι τράπεζες σε πάνε στη δραχμή θα παρανομούν, βάσει διεθνούς δικαστικής απόφασης...
Από την άλλη, αν αυθαιρετήσουν και γυρίσουν τις καταθέσεις σε δραχμή, θα πρέπεινα πληρώνουν επιτόκια της τάξης του 40-50%, όπως γίνονταν το 1994 π.χ.
κατ αρχή να διευκρινήσουμε κάτι... η Αργεντινή άλλαξε καταθέσεις από ξένο νόμισμα σε τοπικό νομισμα (γιατι το πεσός παρέμεινε).. το ευρώ αυτή την στιγμή είναι τοπικό νόμισμα και θα μετατραπεί πχ σε δραχμή οπότε όλες οι καταθέσεις που είναι σήμερα σε τοπικό νόμισμα (ευρώ) αύριο το πρωί θα είναι πάλι σε τοπικό νόμισμα (δραχμή)..
έτσι έγινε και όταν η δραχμή έγινε ευρώ..
οι τράπεζες δεν αυθαιρετούν.. τα πάντα γίνονται σύμφωνα με κυβερνητικές αποφάσεις...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δηλαδη θες να πεις οτι καποιος ασχοληθηκε στο να την πει σε αυτους τους 2?Να σου πω κάτι μεγάλε.
Εγώ δεν κάνω κλώνους.
Να σου πω κάτι μεγάλε.
Εγώ δεν κάνω κλώνους.
Ποσο μεγάλος κομματικός γκεμπελίσκος είσαι σύντροφε;;;
Δεν έχω ανάγκη να κάνω κλώνους για να την μπω, σε κανέναν. (ρώτα να σου πουνε. όσους με ξέρουν)
όσο για την λάσπη, δεν στην επιστρεφω γιατί δεν την αξίζεις
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
κατ αρχή να διευκρινήσουμε κάτι... η Αργεντινή άλλαξε καταθέσεις από ξένο νόμισμα σε τοπικό νομισμα (γιατι το πεσός παρέμεινε).. το ευρώ αυτή την στιγμή είναι τοπικό νόμισμα και θα μετατραπεί πχ σε δραχμή οπότε όλες οι καταθέσεις που είναι σήμερα σε τοπικό νόμισμα (ευρώ) αύριο το πρωί θα είναι πάλι σε τοπικό νόμισμα (δραχμή)..
έτσι έγινε και όταν η δραχμή έγινε ευρώ..
οι τράπεζες δεν αυθαιρετούν.. τα πάντα γίνονται σύμφωνα με κυβερνητικές αποφάσεις...
Εγώ, όπως το καταλαβαίνω, είναι θέμα διατήρησης ή μη των ισοτιμιών....
Δε νομίζω ότι το θέμα έγκειται στο αν θα τυπωθεί νέο χαρτονόμισμα με νέες καρικατούρες...
Είναι δηλ. σαν να μπορούσαμε εμείς στην Ελλάδα να τυπώσουμε ευρώ...αυτό έκανε και η αργεντινή.Προ χρεοκοπίας το πέσος ήταν κλειδωμένο προς το δολλάριο,άρα δε μπορούσε να εκτυπώσει πέσος η χώρα.
Μετά τη χρεοκοπία ξεκλείδωσε η ισοτιμία και έβαλε μπροστά τους εκτυπωτές...και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
Όσον αφορά στις αυθαίρετες κυβερνητικές αποφάσεις, αυτές προκαλούν και τα κινήματα των αγανακτισμένων και των μετέπειτα λοστοφόρων....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν έχω ανάγκη να κάνω κλώνους για να την μπω, σε κανέναν. (ρώτα να σου πουνε. όσους με ξέρουν)
Άμα έχεις @@ έλα να μου τα πεις καταπρόσωπο αυτά.
Ξέρεις που θα με βρεις......
Ξέρεις ΠΩΣ θα με βρεις.....
Και για να δούμε έρριξες εσύ ΠΡΩΤΟΣ την λάσπη;;;
Ναι ή όχι.
Απάντησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ αν έχεις @@.
Πρώτος ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;
Άμα έχεις @@ έλα να μου τα πεις καταπρόσωπο αυτά.
Ξέρεις που θα με βρεις......
Ξέρεις ΠΩΣ θα με βρεις.....
Και για να δούμε έρριξες εσύ ΠΡΩΤΟΣ την λάσπη;;;
Ναι ή όχι.
Απάντησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ αν έχεις @@.
Πρώτος ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;
Δεν ξέρω που θασε βρω, άμα θελεις στήλε μου σε πμ το χώρο σου
Όσο για το αν έχω @@ θα τα δεις από κοντά
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Και συνεχίζεις τις Κνίτικες τακτικές.
Πετάς ΠΡΩΤΟΣ λάσπη για κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το αποδείξεις (λες και θα είχα πρόβλημα να την πω στον Λάκη και θα έπρεπε να κάνω κλώνους) και μετά συνεχίζεις να πετάς ΛΑΣΠΗ και να με ΒΡΙΖΕΙΣ.
Αλλά σου είπα. Έχεις @@ ναι ή όχι;;;;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω που θασε βρω, άμα θελεις στήλε μου σε πμ το χώρο σου
Όσο για το αν έχω @@ θα τα δεις από κοντά
Δεν ξέρεις εεεεε.....
Άστα αυτά.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απέδειξε το.
Και απάντησε: ΠΟΙΟΣ άρχισε ΠΡΩΤΟΣ την λάσπη;;;;
Μπορείς ναι ή όχι;;;;
ΝαιΑπέδειξε το.
Και απάντησε: ΠΟΙΟΣ άρχισε ΠΡΩΤΟΣ την λάσπη;;;;
Μπορείς ναι ή όχι;;;;
εγω ξεκίνησα έχεις πρόβλημα;;;;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ΟΚ, αυτό μου φτάνει.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε σάυρα και τρίκαρδε σαν μωρά παιδιά κάνετε γαμώ το ξεσταύρι μου...