Και σαβουρογάμη να τον έγραφες......Είσαι σκληρός χύστης....
Σόρρυ ρε @argyrotoxos αλλά ήμουν φοιτητής εκεί, δε λέει....
Και σαβουρογάμη να τον έγραφες......Είσαι σκληρός χύστης....
Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν το σηκώνει. Μπεεεεεεοι λαοι της ευρωπης ξεσηκωνονται, μονο εδω τα προβατα ανεχονται τον κουλη να εγκαινιαζει ουρανοξυστες τη στιγμη που διατηρει τους υψηλοτερους φορους στα καυσιμα και οι πατρονες του εφοπλιστες - πετρελαιαδες εχουν 400% υπερκερδη
Γι αυτό έφυγε η Ελισαβετ για να μη δει τα χαλια τουςΤο καλυτερότερο σενάριο είναι να ξανακατέβει ο Μπόζος, να τον ξαναματαεκλέξουν, να αναστηθεί η Λίζι και να παραιτηθεί ο Κάρολος.
Γράψτε αποδόσεις.....
Η λίζι τα είδε τα χάλια τους όταν ψήφισαν το μπρεξιτ, να σου ανεβάσω τώρα ενα πρόσφατο από τους FT ή παραείναι νεοταξικό για τα γούστα σου??Γι αυτό έφυγε η Ελισαβετ για να μη δει τα χαλια τους
Εγώ θα ήθελα για σουβενίρ ένα προφυλακτικό με τα ζουμακια της κυρα-Λιζας και όχι τόσο ένα αντίγραφο του Μπιγκ Μπεν.....
Δηλαδή...αυτοκτόνησε;;;;;;Γι αυτό έφυγε η Ελισαβετ για να μη δει τα χαλια τους
Νίκα τοις Βασιλευσι.....Το καλυτερότερο σενάριο είναι να ξανακατέβει ο Μπόζος, να τον ξαναματαεκλέξουν, να αναστηθεί η Λίζι και να παραιτηθεί ο Κάρολος.
Γράψτε αποδόσεις.....
Κοιτα, η λιζ πριν 25 χρονια στο μπιτς μπαρ στην Περίσσα μεθυσμένη θα ηταν σουπερ μουνί,Εγώ θα ήθελα για σουβενίρ ένα προφυλακτικό με τα ζουμακια της κυρα-Λιζας και όχι τόσο ένα αντίγραφο του Μπιγκ Μπεν.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή...αυτοκτόνησε;;;;;;
Κεσκεσε Περίσσα;Κοιτα, η λιζ πριν 25 χρονια στο μπιτς μπαρ στην Περίσσα μεθυσμένη θα ηταν σουπερ μουνί,
Εμπαινα και γω δηλαδη, εχω μπει σε παρόμοιες, τα ξερω καλα τα εγγλεζικα βυζια και τις εγγλεζικες αντικες
Λυπαμαι πολυ κυριε αλλα δε θα σας απαντησωΚεσκεσε Περίσσα;
Κρίμα και ήθελα να με βοηθήσεις να εμπλουτίσω τις γεωγραφικές μου γνώσεις....Λυπαμαι πολυ κυριε αλλα δε θα σας απαντησω
Κατσε και διαβασε λιγη γεωγραφια, συνεχεια με τα μιλφ πια, πουρόδουλεΚρίμα και ήθελα να με βοηθήσεις να εμπλουτίσω τις γεωγραφικές μου γνώσεις....
Είμαι πολυ καλός στην Γεωγραφία ...ήταν το αγαπημένο μου μάθημα!Αλλά δεν μπορω να ξέρω το κάθε κουτσοχωρι που έχει θάλασσα και ποιοι κατουράνε εκεί....Κατσε και διαβασε λιγη γεωγραφια, συνεχεια με τα μιλφ πια, πουρόδουλε
Τύπε, στην Ελλάδα είναι.Είμαι πολυ καλός στην Γεωγραφία ...