ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.837
- Πόντοι
- 34.538
Πασο φιλε τωρα φανηκε καλα.....αν κρινω απο αυτο αναμεσα στα ποδαρια μαλλον σε συμμαθητη
για αυταρχικη την κοβω..
δικο μας;
σε λιγο θα ξεορυμε...για αυταρχικη την κοβω..
τι εννοεις?οκ εγινε, αλλαεπειδη ειμαι ασχετος απο το συγκεκριμενο πως βλεπω ποιες εκπεμπουν;
τι εννοεις?
αυτο πως ακριβως λειτουργει,το εγκατεστησα,στειλε pm αν μπορεις φυσικα...λοιπον γατακια, να σας μαθω μερικα μυστικα..
πηγαιντε εδω
ή εδω
εγκαταστηστε την εφαρμογη και μετα μπειτε εδω
και δειτε οτι παιζουν κ αλλες ελληνιδες, απλα εχουν μπλοκαρει τις ελληνικες ip.. ντρεπονται τα κοριτσια..
μολις το εγκαταστησεις σου λεει να κανεις επανεκκινηση τον firefoxαυτο πως ακριβως λειτουργει,το εγκατεστησα,στειλε pm αν μπορεις φυσικα...
δουλεψε... ρε τις παλιοκαριολες....μολις το εγκαταστησεις σου λεει να κανεις επανεκκινηση τον firefox
μολις το κανεις θα δεις πανω δεξια στη σελιδα τη σημαια της χωρας που σου δινει και την ip
και μετα σερφαρεις κανονικα, απλα ειναι πιο αργο το σερφαρισμα
αν θες να το κλεισεις πας πανω αριστερα εργαλεια->προσθετα και το απενεργοποιεις, κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος
και μετα οποτε θες το κλεινεις, το ανοιγεις, κλπ
δουλεψε... ρε τις παλιοκαριολες....
εχουν μπλοκαρει τις ελληνικες ip , η παλιοκαριολες οι τσουλες οι βρωμιαρες οι ελλεηνιδες οι βρωμες , εγω την βλεπω τωρα.μου λεει ειναι μπλοκ για τη χωρα μ