Νέα

Live Cyber Cams Sex site/links

• Μέλος που άνοιξε το νήμα T0my
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 674
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ήλεκτρονικό sex !!

• Φυσικά.

Ψήφοι: 28 56,0%
  • Ελάχιστες φορές.

Ψήφοι: 11 22,0%
  • Καθόλου.

Ψήφοι: 7 14,0%
  • Δέν μου άρέση.

Ψήφοι: 4 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εκτος βεβαια αν εισαι κρος ντρεσερ γυναικα που ντυνεται αντρας! Υπαρχει τετοιο πραγμα αραγε?  :think:
Τοτε ελα στον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ να σε βαλει στο σωστο το δρομο  :P

Και ναι λοιπον κανω quote στον εαυτο μου και λεω οτι ΝΑΙ! υπαρχει και κρος ντρεσερ γυναικα που ντυνεται αντρας!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αχαχαχα μα τι χαζός :2funny: :2funny:

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:
Ναί άλλά έγω είμαι  CROSS DRESS !!
Οταν κανεις cyber το ξεκινας  σαν cross dress η το παιζεις γκομενα και μετα αμολας το παραμυθι? Γιατι στο cyber με ανγωστο 9 στις 10 ενω περιμενεις γυναικα την τρως την παπαρα. 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν εχω κανει ποτε κ ουτε προκειτε

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Τσοντόφιλ δεν βρήκα ανάλογο post και είπα να κάνω ένα εγω... (αν υπάρχει πείτε μου)

Ας ποστάρουμε εδώ ασφαλή sites για download sex videos δοκιμασμένα και με καλές προσφορές!

Εγώ ξέρω αυτό www.videosz.com/]http://www.videosz.com/[/url] 3$ δοκιμαστική περίοδος 2 ημερών και με HD videos...

mrbunny0555

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω κολήσει με το συγκεκριμένο site. Βασικά είναι το μόνο cam site που μπορείς να παίρνεις μάτι δωρεάν καθώς παίζονται αρκετά shows απο τα models στο public chat, δηλαδή κάποιοι τους δίνουν tips και οι υπόλοιποι παρακολουθούνε όλη τη δράση. Φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε και χωρίς να φτιάξετε account, σαν guest. Όποιος μπορεί και θέλει να φτιάξει account μπορεί να το κάνει από το δικό μου link ] εννοείτε ότι είναι απολύτος δωρεάν, απλά θα με βοηθήσετε καθώς παίρνω 20 free tokens άμα κάποιος φτιάξει το account απο το δικό μου link. Στη συνέχεια άμα θέλει κάποιος να αγοράσει tokens παίρνει και αυτός άλλα 200 free με την πρώτη αγορά. Παίρνεται μάτι εντελώς δωρεάν και η αγορά tokens είναι εντελώς προεραιτική. Τα tokens μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε παίρνοντας μια γκόμενα στο πριβέ ή δίνοντας tips για να της ζητήσετε να κάνει κάτι στο public. Έχω επισκεφτεί όλα τα cam sites και το συγκεκριμένο είναι το μόνο που μπορείτε να δείτε αρκετά shows δωρεάν.

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Καλή φάση τα site με τις κάμερες αλλά σου ζαλίζουν τα αρχίδια μέχρι να δεις κάτι. Tip και tip συνέχεια.
Sorry μα θα παραμείνω πιστός στο cam4.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
εμένα μου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ αλλα δεν το βρίσκω

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
εννοείτε! και σε ποιόν δεν αρέσει....
με γκόμενες βέβαια... όχι να πληρώσεις και για αυτό....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ πάντα το σνόμπαρα. Μέχρι που το δοκίμασα χθεσ βράδυ με τη κολλητή μιας πρώην μου, που μου χε ξεμείνει στο φεις.Παιδιά η κάυλα χτύπησε κόκκινο... :P

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Μα καθόλου όμως !!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν μ αρεσει  καθολου….Μια φορα μουτυχε με μια παλαβιαρα που πιθανον  να το ειχε ξανακανει στο παρεθον…Που λεs , ηταν βραδυ, μολιs ειχα παρει τα σουβλακια μου και το τηλεφωνημα τηs γινοταν δυστυχωs απο κινητο, οπου και οι μοναδεs επεφταν σαν το χαλαζι..Πανω που ξεκοκαλιζα τα σουβλακοs ντρινγκ και η καβλα τηs αστειρευτη..Για να μην φανω ξενερωτοs εκανα ότι ταχα μου την…»ακολουθουσα» στο φανταστικο ταξιδι τηs , προs την καβλα…Εριξα και μερικουs αναστεναγμουs, που προερχονταν από την λαιμαργια μου..Αυτη ,αλλα πιστεψε…Στο τελοs  και προτου με πιασουν τα ρεψιματα λογω κοκα-κολαs την καληνυχτησα προφασιζομενοs ότι επρεπε να σκουπισω τα χερια μου, από το «προιον» τηs ηδονηs, ενώ  η αληθεια ηταν ότι, οντωs τα χερια μου ηταν  λαδωμενα απ τα σουβλακια

:grin: :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγώ πάντα το σνόμπαρα. Μέχρι που το δοκίμασα χθεσ βράδυ με τη κολλητή μιας πρώην μου, που μου χε ξεμείνει στο φεις.Παιδιά η κάυλα χτύπησε κόκκινο... :P

Αν κατσει τετοια φαση γαμω, αλλα κατα τα αλλα ειναι μαλακια

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
Δεν μ αρεσει  καθολου….Μια φορα μουτυχε με μια παλαβιαρα που πιθανον  να το ειχε ξανακανει στο παρεθον…Που λεs , ηταν βραδυ, μολιs ειχα παρει τα σουβλακια μου και το τηλεφωνημα τηs γινοταν δυστυχωs απο κινητο, οπου και οι μοναδεs επεφταν σαν το χαλαζι..Πανω που ξεκοκαλιζα τα σουβλακοs ντρινγκ και η καβλα τηs αστειρευτη..Για να μην φανω ξενερωτοs εκανα ότι ταχα μου την…»ακολουθουσα» στο φανταστικο ταξιδι τηs , προs την καβλα…Εριξα και μερικουs αναστεναγμουs, που προερχονταν από την λαιμαργια μου..Αυτη ,αλλα πιστεψε…Στο τελοs  και προτου με πιασουν τα ρεψιματα λογω κοκα-κολαs την καληνυχτησα προφασιζομενοs ότι επρεπε να σκουπισω τα χερια μου, από το «προιον» τηs ηδονηs, ενώ  η αληθεια ηταν ότι, οντωs τα χερια μου ηταν  λαδωμενα απ τα σουβλακια

:grin: :grin:

υποκριτη  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom