Επισκέπτης
Παντως αν σου λειπει πολυ ο δικος σου που ειναι μακρια και σου χαλασει και η καμερα στειλε πμ στον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ να σε φτιαξει ;)
Παντως αν σου λειπει πολυ ο δικος σου που ειναι μακρια και σου χαλασει και η καμερα στειλε πμ στον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ να σε φτιαξει ;)
Εκτος βεβαια αν εισαι κρος ντρεσερ γυναικα που ντυνεται αντρας! Υπαρχει τετοιο πραγμα αραγε?
Τοτε ελα στον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ να σε βαλει στο σωστο το δρομο
Οταν κανεις cyber το ξεκινας σαν cross dress η το παιζεις γκομενα και μετα αμολας το παραμυθι? Γιατι στο cyber με ανγωστο 9 στις 10 ενω περιμενεις γυναικα την τρως την παπαρα.
Ναί άλλά έγω είμαι CROSS DRESS !!
εγώ πάντα το σνόμπαρα. Μέχρι που το δοκίμασα χθεσ βράδυ με τη κολλητή μιας πρώην μου, που μου χε ξεμείνει στο φεις.Παιδιά η κάυλα χτύπησε κόκκινο...
Δεν μ αρεσει καθολου….Μια φορα μουτυχε με μια παλαβιαρα που πιθανον να το ειχε ξανακανει στο παρεθον…Που λεs , ηταν βραδυ, μολιs ειχα παρει τα σουβλακια μου και το τηλεφωνημα τηs γινοταν δυστυχωs απο κινητο, οπου και οι μοναδεs επεφταν σαν το χαλαζι..Πανω που ξεκοκαλιζα τα σουβλακοs ντρινγκ και η καβλα τηs αστειρευτη..Για να μην φανω ξενερωτοs εκανα ότι ταχα μου την…»ακολουθουσα» στο φανταστικο ταξιδι τηs , προs την καβλα…Εριξα και μερικουs αναστεναγμουs, που προερχονταν από την λαιμαργια μου..Αυτη ,αλλα πιστεψε…Στο τελοs και προτου με πιασουν τα ρεψιματα λογω κοκα-κολαs την καληνυχτησα προφασιζομενοs ότι επρεπε να σκουπισω τα χερια μου, από το «προιον» τηs ηδονηs, ενώ η αληθεια ηταν ότι, οντωs τα χερια μου ηταν λαδωμενα απ τα σουβλακια
Πιθανον........Ομωs και οι δυο εκεινο το βραδυ ευχαριστηθηκαμευποκριτη
Πιθανον........Ομωs και οι δυο εκεινο το βραδυ ευχαριστηθηκαμε
Το αποτελεσμα μετραει