You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live Cyber Cams Sex site/links
- Μέλος που άνοιξε το νήμα T0my
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 674
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
χμ ναι δεν εχεισ και αδικο αλλα να σου πω στο hotter kai kamia καμερα εχω πατησει και κανα βυζι και κωλο εχω δει και πσαχνω μπας και βρω κανενα αλλα παρομοιο αλλα τελικα ειμαιστε πολυ πισw στο cyber sex μακαρι να σπασουμε τα στερεοτυπα φιλε μου μπασ και χαρουμε
απο που σου ειρ8ε κανενας λογαριασμος? δεινεις pay pall?δεινεις τραπεζικο λογαριασμο?η καπιο πραγματικο σου στοιχειο?μαλλον εχει καπιο plugin νανοτεχνολογιας που κα8ε φορα που μπαινεις μικροσκοπικα ρομποτ ερχονται και σου κανουν αναλυψη απο την τσεπη σου χωρις να το παρεις χαμπαρι ...φιλε μπαινω εκει ενα μηνα και ειναι 100%free
θα κάνω παράθεση ένα παλιότερο μήνυμα που είχες ποστάρει:φιλε μπαινω εκει ενα μηνα και ειναι 100%free
αν μου εξηγήσεις πώς γίνεται από τον απρίλιο να έχει περάσει ένας μήνας, τότε θα μπω κι εγώ στο hotter και θα αρχίσω να το προμοτάρω χαχαχαχα!!re paidia kales kai oi taineis alla extes mpeika se ena chat kai mou efeige o mpousoulas htan ena mwro kai ekane "show" sthn camera kai thn pairname mati oloi diadiktiakh partouza evgale ton donith kai egeine to ela na deis epitelous arxise to cyber na geinete ths modas sthn ellada ante na doume na ksefigoume apo ta stereotipa opoioi 8eloun link sto chat maritsa legete to ekeinei pou ta ekane ola mpaxalo ena mouni ma to mouni sketos mounaros kai ellhniko ergalio 22 xronwn
ηταν κλειστο για τρεις μηνες και μολις πριν απο 1 μηνα ξανα ανοιξε ;)θα κάνω παράθεση ένα παλιότερο μήνυμα που είχες ποστάρει:αν μου εξηγήσεις πώς γίνεται από τον απρίλιο να έχει περάσει ένας μήνας, τότε θα μπω κι εγώ στο hotter και θα αρχίσω να το προμοτάρω χαχαχαχα!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σας μπαγλαρωσαν τυπε?ηταν κλειστο για τρεις μηνες και μολις πριν απο 1 μηνα ξανα ανοιξε ;)
στην ψειρου?
promotion=διαφημιστικη καμπανια εαν νομιζεισ οτι παιρνω εγω λεφτα για 2 ποστ που εκανα....παμε πισω κσανα στο σεναριο νανοτεχνολογιας lol ειναι πιο ρεαλιστικο...Ελα το καλο promotion
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
"geia sas mwra.eimai h elena 30xr kai psaxnw ka8aroaima arsenika me camera sto msn gia ateleiwta xysimata.oxi xontroi"
Εγώ που είμαι παχουλοκομψός να την κάνω add ή θα φάω γλαρόσουπα;
Εγώ που είμαι παχουλοκομψός να την κάνω add ή θα φάω γλαρόσουπα;
Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω ξαναπετυχει ελληνιδα (ή εστω κατοικο ελλαδας) σε Webcam
ΠΟΤΕ ομως....
Για όλα υπάρχει πάντα , μιά πρώτη φορά!!!!!!!!
Αν και δεν πιστεύω ότι ειναι αυτή η περίπτωση είναι η "πρώτη φορά" τεσπά.
Η νεαρά μάλλον τσιγγανορουνανα μου φέρνει.
Για όλα υπάρχει πάντα , μιά πρώτη φορά!!!!!!!!
Αν και δεν πιστεύω ότι ειναι αυτή η περίπτωση είναι η "πρώτη φορά" τεσπά.
Η νεαρά μάλλον τσιγγανορουνανα μου φέρνει.
Nαι , εννοουσα γενικα webcam απο Ελλαδα
Οχι σαν καταγωγη των πρωταγωνιστων
(και μονο που ακουσα ελληνικη, μουσικη υποκουλτουρα απο πισω, συγκινηθηκα :-)
(και μονο που ακουσα ελληνικη, μουσικη υποκουλτουρα απο πισω, συγκινηθηκα :-)
....άτσα, τα πατριωτάκια! ;)