CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
Δηλωσεις-αποσπασματα απο χθεσινη ζουγκλα.......
πηγη : zougla.gr
πηγη : zougla.gr
απιστευτα "καντηλια" στην ζουγκλα χθες....(ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ-ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ)
[youtube=425,350]-zk45IbL-gU[/youtube]
Δεν υπαρχουν αλλα προβληματα στα νοσοκομεια?δεν εχουν γινει αλλα τεραστια ιατρικα λαθοι?δεν εχουμε καθημερινα ρατζα και αρρωστους να περιμενουν μια θεση σε κρεβατι?Πηγαν οι μαλακες οι γιατροι και κατι γκομενες που ακουγεται και χαχανιζουν και δημιουργησαν αθελα τους το θεμα του μηνος.ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ" αλλα να ασχοληθουμε με κανα φτωχο συνανθρωπο μας που εχασε καποιον δικο του απο ΣΟΒΑΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ δεν ειδα να ασχολουμαστε τοσες ημερες.ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΒΛΆΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ...ΜΑΚΗ,ΘΕΜΟ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΤΛ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ.
Δεν υπαρχουν αλλα προβληματα στα νοσοκομεια?δεν εχουν γινει αλλα τεραστια ιατρικα λαθοι?δεν εχουμε καθημερινα ρατζα και αρρωστους να περιμενουν μια θεση σε κρεβατι?Πηγαν οι μαλακες οι γιατροι και κατι γκομενες που ακουγεται και χαχανιζουν και δημιουργησαν αθελα τους το θεμα του μηνος.ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ" αλλα να ασχοληθουμε με κανα φτωχο συνανθρωπο μας που εχασε καποιον δικο του απο ΣΟΒΑΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ δεν ειδα να ασχολουμαστε τοσες ημερες.ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΒΛΆΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ...ΜΑΚΗ,ΘΕΜΟ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΤΛ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ.
Εντάξει μαζί σου ρε σειρά, αλλάΔεν υπαρχουν αλλα προβληματα στα νοσοκομεια?δεν εχουν γινει αλλα τεραστια ιατρικα λαθοι?δεν εχουμε καθημερινα ρατζα και αρρωστους να περιμενουν μια θεση σε κρεβατι?Πηγαν οι μαλακες οι γιατροι και κατι γκομενες που ακουγεται και χαχανιζουν και δημιουργησαν αθελα τους το θεμα του μηνος.ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ" αλλα να ασχοληθουμε με κανα φτωχο συνανθρωπο μας που εχασε καποιον δικο του απο ΣΟΒΑΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ δεν ειδα να ασχολουμαστε τοσες ημερες.ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.
Μέχρι που ξεσκάτισε την βρωμοκωλάρα του πούστη....έλεος....στην εποχή του Ιπποκράτη δεν είχαν ίσως τέτοια υπόψιν τους όταν έφτιαχναν τον όρκο!
Τοσο μελανι για ενα κωλο ..................?