CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
κριμα που δεν ξερω τον τιτλο του στα ελληνικα να σου το ελεγα, αν εδιαφερεσαι βεβαια
σηκωθειτε απο καρεκλες,ντιβανια,κρεββατια,πολυθρονες.............???????
κριμα που δεν ξερω τον τιτλο του στα ελληνικα να σου το ελεγα, αν εδιαφερεσαι βεβαια
για ριχτο...
τα γαλλικα μου ειναι κι εμενα ψιλοχαλια αυτη τη στιγμη,ε αγγλικα τι να κανουμε...χαιρετωστα αγγλικα λεγεται High Noon (ειναι το original) γραμμενο απο τον Jean-François Rischard αντιπροεδρος της παγκοσμιας τραπεζας στην ευρωπη (ελπιζω να το μεταφραζω σωστα αυτο). στα γαλλικα λεγεται 20 défis pour la planète 20 ans pour y faire face που σημαινει 20 προβληματα για τον πλανητη 20 χρονια για να τα αντιμετωπισουμε. δεν ξερω αν υπαρχει στα ελληνικα εγω το διαβαζω στα γαλλικα και ειναι αρκετα δυσκολο, εχω πολλες αγνωστες λεξεις
τα δικα μου οχι και τοσο αναλογως με ποιον με συγκρινεις...... αφου ζω σε γαλλοφωνη χωρατα γαλλικα μου ειναι κι εμενα ψιλοχαλια αυτη τη στιγμη,ε αγγλικα τι να κανουμε...χαιρετω
ωραιο!προτωπυπο!!!!!Αθήνα
Μια πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.
Περίπου είκοσι άτομα, μπήκαν ως πελάτες στο μαγαζί, γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.
Φεύγοντας, μάλιστα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς της λαϊκής αγοράς των Εξαρχείων.
Οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπράβο τους... Ζήτω οι άγνωστοι (γνωστοί) των εξαρχείων... ΜΠΟυχαχαχαχαΑθήνα
Μια πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.
Περίπου είκοσι άτομα, μπήκαν ως πελάτες στο μαγαζί, γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.
Φεύγοντας, μάλιστα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς της λαϊκής αγοράς των Εξαρχείων.
Οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ