Νέα

Ληστεία αλα Ρομπέν των φτωχών.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

στα αγγλικα λεγεται High Noon (ειναι το original) γραμμενο απο τον Jean-François Rischard αντιπροεδρος της παγκοσμιας τραπεζας στην ευρωπη (ελπιζω να το μεταφραζω σωστα αυτο). στα γαλλικα λεγεται 20 défis pour la planète 20 ans pour y faire face που σημαινει 20 προβληματα για τον πλανητη 20 χρονια για να τα αντιμετωπισουμε. δεν ξερω αν υπαρχει στα ελληνικα εγω το διαβαζω στα γαλλικα και ειναι αρκετα δυσκολο, εχω πολλες αγνωστες λεξεις

Επισκέπτης
στα αγγλικα λεγεται High Noon (ειναι το original) γραμμενο απο τον Jean-François Rischard αντιπροεδρος της παγκοσμιας τραπεζας στην ευρωπη (ελπιζω να το μεταφραζω σωστα αυτο). στα γαλλικα λεγεται 20 défis pour la planète 20 ans pour y faire face που σημαινει 20 προβληματα για τον πλανητη 20 χρονια για να τα αντιμετωπισουμε. δεν ξερω αν υπαρχει στα ελληνικα εγω το διαβαζω στα γαλλικα και ειναι αρκετα δυσκολο, εχω πολλες αγνωστες λεξεις
τα γαλλικα μου ειναι κι εμενα ψιλοχαλια αυτη τη στιγμη,ε αγγλικα τι να κανουμε...χαιρετω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα γαλλικα μου ειναι κι εμενα ψιλοχαλια αυτη τη στιγμη,ε αγγλικα τι να κανουμε...χαιρετω
τα δικα μου οχι και τοσο αναλογως με ποιον με συγκρινεις...... αφου ζω σε γαλλοφωνη χωρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αθήνα

Μια πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.

Περίπου είκοσι άτομα, μπήκαν ως πελάτες στο μαγαζί, γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Φεύγοντας, μάλιστα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς της λαϊκής αγοράς των Εξαρχείων.

Οι δράστες αναζητούνται.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ωραιο!προτωπυπο!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αθήνα

Μια πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.

Περίπου είκοσι άτομα, μπήκαν ως πελάτες στο μαγαζί, γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Φεύγοντας, μάλιστα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς της λαϊκής αγοράς των Εξαρχείων.

Οι δράστες αναζητούνται.

Μπράβο τους... Ζήτω οι άγνωστοι (γνωστοί) των εξαρχείων... ΜΠΟυχαχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16

Οι δράστες αναζητούνται.

Με αφορμη το θεμα που ηρθε και παλι στην επιφανεια του φορουμ κυριως λογω ακριβειας.....δειτε τι καναν τα τσακαλια για να διαμαρτηρηθουν...Αν και ειμαι κατα οποιασδηποτε μορφης κλοπης,επικροτω την πραξη τους για το σκοπο που εγινε......

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Συμβολική κίνηση αυτών που την έκαναν...Χάθηκε να πάνε σε καμμιιά έκθεση αυτοκινήτων? :think:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Αθήνα

Δεύτερο περιστατικό κλοπής ως διαμαρτυρία κατά της ακρίβειας. Ομάδα ατόμων που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο έκανε επιδρομή σε δύο σουπερμάρκετ στον Αγιο Παντελεήμονα και στη συνέχεια μοίρασε τα κλεμμένα τρόφιμα σε κοντινή λαϊκή αγορά.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στα τέλη Μαΐου στα Εξάρχεια. Τότε είχαν μάλιστα πετάξει και φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας.

Αυτή τη φορά, οι δράστες μπήκαν στο σουπερμάρκετ DIA, στη διασταύρωση Κολοφώνος και Αχαρνών, και στο κατάστημα Βερόπουλος, στη διασταύρωση Περγάμου και Ρεμούνδου. Γέμισαν καρότσια με τρόφιμα, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν και στη συνέχεια άρχισαν να τα μοιράζουν στην παρακείμενη λαϊκή αγορά.

Όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τα κλοπιμαία.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom