Νέα

Ληστεία αλα Ρομπέν των φτωχών.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Αθήνα

Μια πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.

Περίπου είκοσι άτομα, μπήκαν ως πελάτες στο μαγαζί, γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Φεύγοντας, μάλιστα, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς της λαϊκής αγοράς των Εξαρχείων.

Οι δράστες αναζητούνται.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
και που εισαι ακομα! τα χειροτερα έρχονται.................

Επισκέπτης
ευγε στους τζεδες...αφου τα μοιρασαν στον κοσμο κιολας μπραβο...πολεμος για το φαι θα γινει σε λιγο ετσι οπως παμε.πολυ κοντα ειναι το κακο και δεν το βλεπουν...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το κερδος αγαπητη μου το κερδος...βεβαια δε σκεφτονται οτι στο τελος δε θα μεινει τιποτα για να κερδισουν

ναι κι εδω θιγεις εμμεσα και το οικολογικο θεμα... για να μην αναφερθω στην ελλειψη τροφιμων για να φτιαξουν βιοκαυσιμα (δεν ειμαι κατα των βιοκαυσιμων απο την στιγμη που φτιαχνονται απο χρησιμοποιημενα λαδια)

Επισκέπτης
ναι κι εδω θιγεις εμμεσα και το οικολογικο θεμα... για να μην αναφερθω στην ελλειψη τροφιμων για να φτιαξουν βιοκαυσιμα (δεν ειμαι κατα των βιοκαυσιμων απο την στιγμη που φτιαχνονται απο χρησιμοποιημενα λαδια)
αλλη μαλακια αυτη με τα βιοκαυσιμα...ρε ειναι δυνατον???θα καει ο πλανητης κι αυτοι ακομα θα ψαχνουν λεφτα ρε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αλλη μαλακια αυτη με τα βιοκαυσιμα...ρε ειναι δυνατον???θα καει ο πλανητης κι αυτοι ακομα θα ψαχνουν λεφτα ρε...

κοιτα να δεις τα βιοκαυσιμα ειναι καλα απο την αποψη οτι δεν περιεχουν προσμιξεις οπως τα ορυκτα και αρα δεν χρειαζονται καταλητες μετα για να καθαριζουν οι ρυποι. γενικως ειναι πιο καθαρα απο τα ορυκτα, το κακο ειναι ομως οτι θα αρχισουν να καλιεργουν για να φτιαχνουν biodiezel που αυτο εχει και κοινωνικες και οικολογικες συνεπιες. οι εκτασεις που χρειαζονται ειναι τεραστιες και δεν υπαρχουν. η μονη λυση ειναι να κοβουν τα δαση η να κανουν καλλιεργησιμες τις ερημους (διαδικασια αρκετα δυσκολη).τι απο τα δυο λες να κανουν; το θεμα ειναι να μην κανουμε περισσοτερο κακο απ'οτι καλο για να σωσουμε τον πλανητη.

Επισκέπτης
κοιτα να δεις τα βιοκαυσιμα ειναι καλα απο την αποψη οτι δεν περιεχουν προσμιξεις οπως τα ορυκτα και αρα δεν χρειαζονται καταλητες μετα για να καθαριζουν οι ρυποι. γενικως ειναι πιο καθαρα απο τα ορυκτα, το κακο ειναι ομως οτι θα αρχισουν να καλιεργουν για να φτιαχνουν biodiezel που αυτο εχει και κοινωνικες και οικολογικες συνεπιες. οι εκτασεις που χρειαζονται ειναι τεραστιες και δεν υπαρχουν. η μονη λυση ειναι να κοβουν τα δαση η να κανουν καλλιεργησιμες τις ερημους (διαδικασια αρκετα δυσκολη).τι απο τα δυο λες να κανουν; το θεμα ειναι να μην κανουμε περισσοτερο κακο απ'οτι καλο για να σωσουμε τον πλανητη.
μα γι αυτο λεω οτι ειναι μαλακες που δεν καταλαβαινουν οτι θα καταστρεψουν εντελως τον ηδη διαλυμενο πλανητη.καλα ρε στο θρεντ με τους κωλους ποσταρες,τωρα το δα.σπληναντερα εντελως ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μα γι αυτο λεω οτι ειναι μαλακες που δεν καταλαβαινουν οτι θα καταστρεψουν εντελως τον ηδη διαλυμενο πλανητη.καλα ρε στο θρεντ με τους κωλους ποσταρες,τωρα το δα.σπληναντερα εντελως ...

που να δεις και τα προηγουμενα που εχω ποσταρει σε εκεινο το θρεντ :2funny:  :2funny:

παντως για να σωθει ο πλανητης δεν πρεπει να τα κανουμε ολα πχ με αιολικη ενεργια και τελος γτ κι αυτο εχει τα μειον του.  πρεπει να συνδιαστουν πολλα πραματα μαζι ακομα κι αυτα που θεωρουμε κακα

Επισκέπτης
που να δεις και τα προηγουμενα που εχω ποσταρει σε εκεινο το θρεντ :2funny:  :2funny:

παντως για να σωθει ο πλανητης δεν πρεπει να τα κανουμε ολα πχ με αιολικη ενεργια και τελος γτ κι αυτο εχει τα μειον του.  πρεπει να συνδιαστουν πολλα πραματα μαζι ακομα κι αυτα που θεωρουμε κακα
για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχει θεληση και οχι τοση συμφεροντολογια ομως...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχει θεληση και οχι τοση συμφεροντολογια ομως...

ειλικρινα εχω ενα παρα πολυ καλα βιβλιο οικονομιας που πραγματικα εξηγει γτ δεν τους συμφερει να καταστραφει ο πλανητης. θα χασουν πιο πολλα λεφτα ετσι. κριμα που δεν ξερω τον τιτλο του στα ελληνικα να σου το ελεγα, αν εδιαφερεσαι βεβαια

Επισκέπτης
ειλικρινα εχω ενα παρα πολυ καλα βιβλιο οικονομιας που πραγματικα εξηγει γτ δεν τους συμφερει να καταστραφει ο πλανητης. θα χασουν πιο πολλα λεφτα ετσι. κριμα που δεν ξερω τον τιτλο του στα ελληνικα να σου το ελεγα, αν εδιαφερεσαι βεβαια
για ριχτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom