alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εννοεις βραδινο προφανωςδεν ειναι 40 ειναι 80 γιατι ο περισσσοτερος κοσμος δυο τρωει
Γιατι το μεσημερι παντα το διλημμα μου ηταν 3 ή 4
Εννοεις βραδινο προφανωςδεν ειναι 40 ειναι 80 γιατι ο περισσσοτερος κοσμος δυο τρωει
μμμ..τα 55 ειναι δυσκολος στοχοςΕννοεις βραδινο προφανως
Γιατι το μεσημερι παντα το διλημμα μου ηταν 3 ή 4
ομοίως δεν μας χάλασαν κάποτε τα 40 λεπτά και πήγε το μπουκαλάκι νερό 50 λεπτά από 50 δραχμές :thubsdown:τα 0.4 λεπτα σε χαλασαν?
Τωρα ρε τύπε σοβαρα δηλαδη, ποιος χεστηκε αν η γκομενα ερχεται για ξεπετα επειδη γουσταρει ή επειδη χαρτζηλικωνεται?
τυπε αριστερά ειναι ο τυπάκος που τρωει καθε μερα πιτογυρα και την βγάζει στο καφενειο με κομπολοι και χαρτάκι, στα δεξιά ειναι ο συνεπης τύπς που πάει γυμναστηριο και κάνει διατροφη. Και γαμάει και καμια 30αρα. Άνετα. Στα 45 του. Επειδη τον κάνει κέφι οχι επειδη την χαρτζηλικώνει.
Βρε τον κύριο Αγησίλαο!Τωρα ρε τύπε σοβαρα δηλαδη, ποιος χεστηκε αν η γκομενα ερχεται για ξεπετα επειδη γουσταρει ή επειδη χαρτζηλικωνεται?
Οταν τρωω ενα ωραιο κοτοπουλο δηλαδη, πρεπει να γουσταρει και το κοτοπουλο?
Με συμβουλευεις δηλαδη να ξεπατωνομαι στα γυμναστηρια και στις διατροφες προκειμενου να γουσταρει η γκομενα και να κανει κεφι?
Μη σωσει και κανει κεφι
ομοίως δεν μας χάλασαν κάποτε τα 40 λεπτά και πήγε το μπουκαλάκι νερό 50 λεπτά από 50 δραχμές :thubsdown:
Τύπε δεν διαβασες καλα
τυπε αριστερά ειναι ο τυπάκος που τρωει καθε μερα πιτογυρα και την βγάζει στο καφενειο με κομπολοι και χαρτάκι, στα δεξιά ειναι ο συνεπης τύπς που πάει γυμναστηριο και κάνει διατροφη. Και γαμάει και καμια 30αρα. Άνετα. Στα 45 του. Επειδη τον κάνει κέφι οχι επειδη την χαρτζηλικώνει.
Σκας εσυ με ενα σουβλακι?
3,30 το σουβλακι αλλα τρως ενα και σκας. Οχι σαν τις μισοριξιες της Αθηνας.
Σκας εσυ με ενα σουβλακι?
Ποσο μεγαλο ειναι πια αυτο το σουβλακι? Σαν τορπιλλη?
Μην βαζεις το μοριο μου στο στομα σουΝαι σε αντιθεση με το μοριο σου
Μην βαζεις το μοριο μου στο στομα σου
Παντως για να σοβαρευτουμε λιγο τυποι, εγω εδω και καιρο φτιαχνω σουβλακια μονος μου
Ολα τα υλικα ειναι ευκολο να τα βρεις στο σουπερ μαρκετ
Αν μαλιστα δεν βαριεμαι φτιαχνω και μπιφτεκι και βαζω στην πιτα
Μην με ρωτησετε ποσο βγαινει το ενα σουβλακι σε κοστος, δεν εχω υπολογισει
Δεν λέω τι έγινε μετά από 18 χρόνια, αλλά τη επομένη. Μιλάμε για τριπλασιασμό μέσα σε λίγες βδομάδες.η συγκριση του ευρω με τη δραχμη ειναι ατοπη.
Μην βαζεις το μοριο μου στο στομα σου
Δεν λέω τι έγινε μετά από 18 χρόνια, αλλά τη επομένη. Μιλάμε για τριπλασιασμό μέσα σε λίγες βδομάδες.
Μη νομίζεις ότι είμαι δραχμολάγνος, αλλά οι συνεχείες "στρογγυλοποιήσεις" μας ψόφισαν που ωστόσο μας φαίνοντας αθώες.
σωσταΔεν λέω τι έγινε μετά από 18 χρόνια, αλλά τη επομένη. Μιλάμε για τριπλασιασμό μέσα σε λίγες βδομάδες.
Μη νομίζεις ότι είμαι δραχμολάγνος, αλλά οι συνεχείες "στρογγυλοποιήσεις" μας ψόφισαν που ωστόσο μας φαίνοντας αθώες.
ωραίες αναγωγές ξέρεις να κάνειςΑναγωγη στο νεο νομισμα εγινε φιλε.