Νέα

Λίστα τελευταίων επιθυμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εγω θα επιμείνω μέχρι να δεις πόσο σε θέλω.  :rockon:
Είσαι ο πιο καυλιάρης εδώ μέσα γιαυτό και σε θέλω.

Εχω χ'ασει το μέτρημα απο τις χυλόπιτες που μου έχεις ρίξει.
Αλλα δεν θα το βάλω κάτω, τώρα θα αρχισω να σε πολιορκώ σε όποιο θρέντ σε βρίσκω.
ΤΕΛΟΣ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

προχωρα γερα ! οι χυλοπιτες σε περιμενουν ζεστες ζεστες ! :happy: :happy: :happy:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγω θα επιμείνω μέχρι να δεις πόσο σε θέλω.  :rockon:

Αλλα δεν θα το βάλω κάτω, τώρα θα αρχισω να σε πολιορκώ σε όποιο θρέντ σε βρίσκω.
ΤΕΛΟΣ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πω ρε ΠΟΥΣΤΗ (μπέο) που έμπλεξα... :headbang:
Ρε μπέο σκέψου όμως πως απ'τις πολλές χυλόπιτες θα γίνεις σα τον Ζαχόπουλο! :dancing:
Καλύτερα να με ξεχάσεις και να βρεις άλλο πουλέν που να το πάει το γράμμα... :thumbsup:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ειμαι straight και θελω να σκισω το nefelaki. θα μου κατσεις?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μπεο πες μου που εισαι και τι κανεις ? ΤΕΛΟΣ  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

[youtube=425,350]oXEjfF0fkek[/youtube]

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
μπεο μην μασας ο βυζος ειναι λιγο δυσκολος αλλα με λιγη πιεση θα τον καταφερεις

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα επιμείνω μέχρι να δεις πόσο σε θέλω.   :rockon:

ΤΕΛΟΣ.

Μπέο....γνώρισα στον βύζο ένα βυζαρούδικο μιλφ....δε νομίζω ότι θα γυρίσει να σε κοιτάξει ποτέ ο βύζος....μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις αλλού τη τύχη σου;

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Στειλε βιογραφικο και βλεπουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι τοσο καλη που χεις κανει το γατακι σου εταιρια και δεχεσαι βιογραφικα? τουλαχιστον πες μου λεπτομερειες για να ξερω που θα εργαστω..εισαι πολυεθνικη και σε πιο ποστο θα με βαλεις να προσφερω τις υπηρεσιες μου?:think:

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Μπέο....γνώρισα στον βύζο ένα βυζαρούδικο μιλφ....δε νομίζω ότι θα γυρίσει να σε κοιτάξει ποτέ ο βύζος....μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις αλλού τη τύχη σου;

Μου έδωσε ωραία ιδέα το nefelaki.. θα μπορούσα να του στείλω και γω το βιογραφικό μου σε pm.. αλλά φοβάμαι, είναι ικανός να το δημοσιεύσει και να εκτεθώ.

Βύζο ξεκόλλα από τις milf βυζαρούδες. :headbang:    Ο αυτοκράτορας είναι εδώ και σε θέλει.  :thumbsup:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μου έδωσε ωραία ιδέα το nefelaki.. θα μπορούσα να του στείλω και γω το βιογραφικό μου σε pm.. αλλά φοβάμαι, είναι ικανός να το δημοσιεύσει και να εκτεθώ.

Ναι μπέο στείλε μου βιογραφικό με τις κατακτήσεις σου από αγοράκια και φωτό της σούφρας που θα'χει γίνει σα χωνί!!! :dancing:
Θα σε δω με άλλα μάτια ίσως... :2funny:
Μπουαχαχαχαχαχαχα και ευρύπρωκτος και χαζός ρε μπέο δεν παλεύεται λέμε!!! :bounce-glasses:

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Ναι μπέο στείλε μου βιογραφικό με τις κατακτήσεις σου από αγοράκια και φωτό της σούφρας που θα'χει γίνει σα χωνί!!! :dancing:
Θα σε δω με άλλα μάτια ίσως... :2funny:
Μπουαχαχαχαχαχαχα και ευρύπρωκτος και χαζός ρε μπέο δεν παλεύεται λέμε!!! :bounce-glasses:

Αφού στο έχω ξεκαθαρίσει τόσες φορές στο chat.. ότι σε θέλω για παθητικό.  :headbang:

Σταμάτα να μου κάνεις τον δύσκολο, αφού κατά βάθος και εσύ ψήνεσαι.  :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom