Νέα

Λίστα τελευταίων επιθυμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Ειδατε το εργο με τον  Νικολσον και τον Φριμαν; καντε καμια λιστα τι θα κανατε αν τα τιναζατε συντομα... εχουμε και λεμε

θα εσπαζα ενα γυαλοπωλειο
θα εκανα παρτουζα με οσες πιο πολλες
θα οδηγουσα ενα μεγαλο λεωφορειο του ΟΑΣΘ
θα αφηνα τεραστια χρεη
θα γιαουρτωνα καποιες και καποιους
θα νοικιαζα μια Φερραρι και θα την στουκαρα πανω σε μπατσικα

εσεις;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
να στουκαρεις φεραρι γιατι ??? εγκλημα

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
και τι να την κανω; να την αφησω εδω; θα την παρω μαζι μου.... α και επισης με ενα ουζι να αδειασω 2-3 γεμιστηρες σε ενα μπαρ γεματο μπουκαλια.... (σκηνη απο νταλτον)χωρις ουζι

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παρτούζα με Σάρα, Λούση, Ιζαμπέλα, Ντορίν, Σόνια, Μελίνα και οι  Amon Amarth να παίζουν live δίπλα στο κρεββάτι. Μετά καβάλα στο μωράκι μου να γράψω όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορώ μέχρι να έρθει το μοιραίο.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
το μονο που θελω ειναι να μπω σε ολα τα στριπ της αθηνας και να δινω τρελλα λεφτα για να τις μαμησω ολες και να οδηγησω μεχρι την αλλη ακρη της ευρωπης μια Laborchini diablo...

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Παρτούζα με Σάρα, Λούση, Ιζαμπέλα, Ντορίν, Σόνια, Μελίνα και οι  Amon Amarth να παίζουν live δίπλα στο κρεββάτι. Μετά καβάλα στο μωράκι μου να γράψω όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορώ μέχρι να έρθει το μοιραίο.
τι μωρο εχεις αν επιτρεπεται;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
το μονο που θελω ειναι να μπω σε ολα τα στριπ της αθηνας και να δινω τρελλα λεφτα για να τις μαμησω ολες και να οδηγησω μεχρι την αλλη ακρη της ευρωπης μια Laborchini diablo...

ρε DIKY ολως περιεργως και εγω τα ιδια ακριβως θελω !!!! / και θελω Lamborghini και οχι Ferrari γιατι και πιο σκληρο ηχο εχει και δυσκολοδηγητη ειναι ..... / μηπως να κανουμε παρεα !!!! / θες να τα πουμε την Παρασκευη σε κανενα στριπ ....

Συνημμένα

• Lamborghini Murcielago.jpg
    Lamborghini Murcielago.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κατι το οποιο πραγματικα θα ηθελα πολυ ειναι να παω μερα μεσημερι,κατακαλοκαιρο μεσα στο Μετρο,να μπω στο βαγονι που θα εχει τις περισσοτερες μουναρες,να ξεβρακωθω μπροστα τους και να αρχιζω να αυνανιζομαι μεχρι τελευταιας ρανιδος / και ολα αυτα χωρις να ασχολειται κανεις απολυτως μαζι μου / γιατι ρε παιδια θα πρεπει το καλοκαιρι καθε φορα που μπαινω στα Μ.Μ.Ε να παιρνω δουλεια για το σπιτι / εγω θελω επιτοπου εκεινη τη στιγμη να ικανοποιηθω ... / κακο ειναι ...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
σωστα υπουργε μου . να μην καθυστερεις και τις δουλειες του υπουργειου με τις προσωπικες σου υποθεσεις

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Κατι το οποιο πραγματικα θα ηθελα πολυ ειναι να παω μερα μεσημερι,κατακαλοκαιρο μεσα στο Μετρο,να μπω στο βαγονι που θα εχει τις περισσοτερες μουναρες,να ξεβρακωθω μπροστα τους και να αρχιζω να αυνανιζομαι μεχρι τελευταιας ρανιδος / και ολα αυτα χωρις να ασχολειται κανεις απολυτως μαζι μου / γιατι ρε παιδια θα πρεπει το καλοκαιρι καθε φορα που μπαινω στα Μ.Μ.Ε να παιρνω δουλεια για το σπιτι / εγω θελω επιτοπου εκεινη τη στιγμη να ικανοποιηθω ... / κακο ειναι ...
και αν η τελευταια επιθυμια του αραπη που θα ηταν στο βαγονι ειναι να σου σκισει το γυμνο σου κωλαρακι τι θα κανεις υπουργε μου? :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
το φρενο κινδυνου γρηγοραααααα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
και αν η τελευταια επιθυμια του αραπη που θα ηταν στο βαγονι ειναι να σου σκισει το γυμνο σου κωλαρακι τι θα κανεις υπουργε μου? :2funny: :2funny:

θα κατεβαινα στην επομενη σταση παλιοξεκωλιαρη ....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Θα έκανα μπουρδέλο όλο το ιντερνετ.Δηλαδή θα προσπαθούσα να του κάνω ζημιά σε σιτε και σε διάφορα που μου την σπάνε και να ανακυρηχθώ ο μεγαλύτερος χακερ της εποχής πριν αφήσω την τελευταία μου πνοή.. :rockon: :rockon: αυτά...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως παιδια για μενα μια ειναι η απολυτη ηδονη : να χυσει η Χαρα τον DIKY στη μαπα ......

κι'αν ήταν μεταξύ Εθν. Άμυνας και Χαλανδρίου;  ;)

εεε δεν πειραζει / backdoor ..... - δυο πορτες εχει η ζωη ...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παντως παιδια για μενα μια ειναι η απολυτη ηδονη : να χυσει η Χαρα τον DIKY στη μαπα ......
και μενα να σου σκασει το λαστιχο στον παραδρομο της συγγρου ενα ησυχο βροχερο βραδυ τριτης και να ρχεται απο πισω η κουμαριανου με το corsa και να σου ριξει εναν στα γρηγορα.......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
και μενα να σου σκασει το λαστιχο στον παραδρομο της συγγρου ενα ησυχο βροχερο βραδυ τριτης και να ρχεται απο πισω η κουμαριανου με το corsa και να σου ριξει εναν στα γρηγορα.......

κατι μου θυμιζει αυτο ... / και μετα ξερεις αναληψη απο Συγγρου για να πληρωσω την Κουμαριανου για τις υπηρεσιες της εεεεεε

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πιστευω η ΑΠΟΛΥΤΗ επιθυμια για τον καθενα θα ηταν να γαμησει οποια γκομενα ΔΕΝ του καθησε στο παρελθον.και γενικα να αποκτησει οτι ηθελε και δεν μπορουσε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
πιστευω η ΑΠΟΛΥΤΗ επιθυμια για τον καθενα θα ηταν να γαμησει οποια γκομενα ΔΕΝ του καθησε στο παρελθον.και γενικα να αποκτησει οτι ηθελε και δεν μπορουσε

δηλαδη εννοεις ολες τις γυναικες / για μενα τουλαχιστον αυτο ισχυει .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom