Άτυχος είσαι ψηλέ , χθες ανέβηκε και μετά από λίγες ώρες εξαφανίστηκε .
Το μετάνιωσε. Μάλλον την ζαλισαν
Άτυχος είσαι ψηλέ , χθες ανέβηκε και μετά από λίγες ώρες εξαφανίστηκε .
Ναι αλλά οι "προνόησαντες" πρόλαβαν και το αποθήκευανΤο μετάνιωσε. Μάλλον την ζαλισαν
Ε μα!!!!
όλες οι παρθένες εδω μαζευτηκανε!!!
Αυριο θα σας πω εντυπωσειςΛογικά σήμερα όλο και κάποιο ραντεβού θα έχει...
Φιλε με ολο το σεβασμό επειδή εχω δει φωτο της κοπελας θεωρω οτι τα αξίζει. σίγουρα στα 100€ θα ηταν καλύτερη επιλογή.Εδω κατι αλλα μπαζα ζητανε 150αρια και απο εμφανιση στον δρομο δεν τις κοιτας κανΠάντως από την φωτό που σήκωσε ο φίλος δεν δικαιολογούνται τα 120€
Εγώ πάλι εξακολουθώ και έχω τους ενδοιασμούς μου για την ηλικία...... βλέποντας και φωτό...
ΓΠάντως από την φωτό που σήκωσε ο φίλος δεν δικαιολογούνται τα 120€
Και εγω το ιδιο για πανω απο 30 την κανω!!!!Εγώ πάλι εξακολουθώ και έχω τους ενδοιασμούς μου για την ηλικία...... βλέποντας και φωτό...
καλησπέρα και να στο δώσουν το τηλέφωνο δεν απαντάει στο Viber με παιδιά που μιλήσαμε από εδώ μέσα σε άλλους απάντησε και όταν τις είπαν για ραντεβού δεν πήραν απάντηση πότε και άλλη περιμένουμε από εχθές..άδικος κόπος νομίζω.Καλησπέρα παιδιά
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της κοπέλας;
Με τρώει ο κωλος μου για κασκαντεριλικια
Λογικο αν εχει 200 μνμτ!!!!καλησπέρα και να στο δώσουν το τηλέφωνο δεν απαντάει στο Viber με παιδιά που μιλήσαμε από εδώ μέσα σε άλλους απάντησε και όταν τις είπαν για ραντεβού δεν πήραν απάντηση πότε και άλλη περιμένουμε από εχθές..άδικος κόπος νομίζω.
Ειναι 20 χρονων οπως λεει η οχι?Λοιπόν 83731910 προσθέτοντας στην αρχή τα δύο ψηφία που αντιστοιχούν σε σεξουαλική στάση. Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.γ. Μην στέλνετε άλλα dm για τη βυζαρου, κοντεύουν να μου φυτρώσουν και μένα βυζιά απ'το πρήξιμο.
Δεν γνωρίζω φίλε.Ειναι 20 χρονων οπως λεει η οχι?
Καλο βολι και αναμενουμε ενημερωσηΑυριο θα σας πω εντυπωσεις