funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.181
- Πόντοι
- 456
ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟ;Είμαι 100% 20 χρόνων και με τα καλοκαίρια , θα το επιβεβαιώσουν πολύ σύντομα τα άτομα που θα συναντηθούμε
Ευχαριστούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε.
ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟ;Είμαι 100% 20 χρόνων και με τα καλοκαίρια , θα το επιβεβαιώσουν πολύ σύντομα τα άτομα που θα συναντηθούμε
ρε μαγγες,αφηστε τα των τιμων.δεν βγαζει πουθενα.νταξει τα 120 ειναι στα πλαισια της αγορας,αφου προκειται για νεα και φρεσκαδουρικο πλασμα.δεν ειναι καμια 40αρα.Όμορφη αλλά πιστεύω στα 100€ +20 το ξενοδοχείο θα ήταν μια χαρά.
ρε μαγγες,αφηστε τα των τιμων.δεν βγαζει πουθενα.νταξει τα 120 ειναι στα πλαισια της αγορας,αφου προκειται για νεα και φρεσκαδουρικο πλασμα.δεν ειναι καμια 40αρα.
Πόσο δίκιο έχεις...Ωραιο το κοριτσακι φαινεται, δε λέω,
αλλα βάλε και λίγο κώλο ρε παιδακι μου,
οπως και να εχει σε αυτες τις συναντήσεις θελουμε και το κατι παραπάνω, πως θα το κανουμε στην τελικη!!
Αλλιως πάμε και με τις γυναικες/κοπέλες μας!!
Και στην τελική τι ζητησαμε δηλαδη???
Ο φωτογράφος ήσουν αδερφέ??
Ε μα!!!!Πόσο δίκιο έχεις...
Μετά φίλε Ίσο άμα αυτή δε δίνει τηλ φορά παρτίδα θα λένε φακέλωμα κτλπΟ φωτογράφος ήσουν αδερφέ??
Μη το λες σε εμένα...μαζί σου....αυτό πες το σε αυτούς που μουρμουρανε....Μετά φίλε Ίσο άμα αυτή δε δίνει τηλ φορά παρτίδα θα λένε φακέλωμα κτλπ
Τι θυμήθηκες τώρα....και κρίμα αυτή δεν την προλάβαμε.. και εν τέλει χάθηκε...Παλιά ήταν μια Μαριαλένα θυμάστε με τον τρελό που της έκανε πέσιμο από εδώ , κανονίστε μάγκες να τη φρικάρει κανένα μπουμπούκι κ αυτήν κ να μη προλάβουμε να γαμησουμε
Μόνο ο feragamo σίγουρα τη ξεπαρθενιασε είχε ανεβάσει κ καλή κριτική εάν δεν απατώμαιΤι θυμήθηκες τώρα....και κρίμα αυτή δεν την προλάβαμε.. και εν τέλει χάθηκε...
ναι όντως αυτή την κριτική θυμάμαι και εγώ και μόνοΜόνο ο feragamo σίγουρα τη ξεπαρθενιασε είχε ανεβάσει κ καλή κριτική εάν δεν απατώμαι
Η αγγελία σου δεν ανοίγει!!!Λιζα φοιτήτρια - Love List
Καλησπέρα σας,ονομάζομαι Λιζα, είμαι 20 χρόνων φοιτήτρια νέα στο χώρο, είμαι ένα θερμό και σεξι κορίτσι με καλή διάθεση να σ ευχαριστήσω πάνω απ όλα […]www.lovelist.com.gr
Να τα μας αχχαχαχα μερεντι ευχαριστούμε όταν εγώ σ έλεγα καραγκιοζη κ τραβα στο νημα σου call girls κάτω των 80€ έψαχνες το λόγοΗ αγγελία σου δεν ανοίγει!!!
Τι γράφεις;;;Να τα μας αχχαχαχα μερεντι ευχαριστούμε όταν εγώ σ έλεγα καραγκιοζη κ τραβα στο νημα σου call girls κάτω των 80€ έψαχνες το λόγο
Ρε μυστη δε λέω για σενα ξεκολα μη βρίζεις χαλάρωσεΤι γράφεις;;;
Σε μένα πότε είπεςκαι τι;;;
Είσαι τέρμα μαλακας!!!