Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειναι πολυ καυλα?
σε αυτη την φωτο που εβαλες εσυ μου αρεσε , και σε αυτη επισης
δεν ειναι πολυ καυλα?
σε αυτη την φωτο που εβαλες εσυ μου αρεσε , και σε αυτη επισης
Για όποιον ενδιαφέρεται η κυρία δουλεύει είσοδο σε μπάρ-ελληνάδικο στις Σέρρες.
ακους Κωστακη..?τυχερος ο Κωστακης...θα αφησει τα γυφτακια κ θα παρει την καυλα αγκαζε...Για όποιον ενδιαφέρεται η κυρία δουλεύει είσοδο σε μπάρ-ελληνάδικο στις Σέρρες.
ακους Κωστακη..?τυχερος ο Κωστακης...θα αφησει τα γυφτακια κ θα παρει την καυλα αγκαζε...
ελα ντε...που εχει χαθει αυτος?
θα μαζευει εμπορευμα http://[URL unfurl="true"]www.emylonasgroup.gr/images/LIDO.jpg[/img[/URL]] για το καλοκαιρι τυπε , να ριξει κανα κοριτσι
[/quote]
:2funny:
αμα ανέβουμε για μπουγατσα θα περασουμε να ριξουμε και κανα μανικι , με κανα μωβακι θα κανει κατι πιστευω
Ναι,καλόμαθε την παιχταρά μου...
με κωλο ε? ;)τοσο δρομο θα κανω ρε φιλε , δεν ειμαι για παζαρια , μωβακι ομως φουλ προγραμμα , οχι μη και τετοια
με κωλο ε? ;)
κ ακα τελειωτικο.
ακαποτο τελειωτικο αλλα με προφυλαξη
*by gl...
με κωλο ε? ;)
κ ακα τελειωτικο.
αυτος εισαι δικε μουαυστηρα κωλο , ακα τελειωτικο μαπα και μεσα στο λαρυγγι βαθειά , και κατούρημα στην μαπα , βυζαρες και στην κωλοτρυπιδα της και επιστροφη σολετο για ποτακι
αυστηρα κωλο , ακα τελειωτικο μαπα και μεσα στο λαρυγγι βαθειά , και κατούρημα στην μαπα , βυζαρες και στην κωλοτρυπιδα της και επιστροφη σολετο για ποτακι
ακους Κωστακη..?τυχερος ο Κωστακης...θα αφησει τα γυφτακια κ θα παρει την καυλα αγκαζε...
εκανες κατασταση...?τυπε γειτονακι μου ειναι ,στο πατρικο μου στην Σερρες μενει σχεδον διπλα
εκανες κατασταση...?
εγω αν ειχα τετοια γειτονισα καθε μερα θα τον επαιζα για παρτη της.