TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
πριν τρια χρονια καλη ηταν ;)η κορη καλη αλλα αμα δεν επινε;
πριν τρια χρονια καλη ηταν ;)η κορη καλη αλλα αμα δεν επινε;
ενταξει ρε φιλαρακι καποτε ηταν καλη ηξερε να γαμιεται ;) το προβλημα με την μουρη το ειχε πανταΤι να την κανεις την μαγισσα ρε συ?Την εχεις δει απο κοντα?Αμα την δεις δε θα σου σηκωνεται ουτε με γερανο...
Την πετυχα μια φορα στο δρομο και την ηξερα φατσικως απο το ιντερνετ και εφριξα!!Απορω πως καποιοι μαλακες αγαμητοι πληρωνουν να γαμησουν αυτο το ξορκι...τραγικοι εντελως...
,Δέν θα πώ κακίες γιά τό άτομό σου..... δέν κάνει.....Σιγά μην είχες πάρεις και την εγγονή..
.....για πες να μαθουμε τιποτα καλο
Τι να την κανεις την μαγισσα ρε συ?Την εχεις δει απο κοντα?Αμα την δεις δε θα σου σηκωνεται ουτε με γερανο...
Την πετυχα μια φορα στο δρομο και την ηξερα φατσικως απο το ιντερνετ και εφριξα!!Απορω πως καποιοι μαλακες αγαμητοι πληρωνουν να γαμησουν αυτο το ξορκι...τραγικοι εντελως...
εχεις των τροπο γιατι εγω ποτε δεν το καταφερα να της δω μαζι ;).....
..... Φίλε μου άν καταφέρεις νά φέρει καί την κόρη μαζι..... θα περάσεις ένα διωρο πολυ καλά......
κόρη τής είναι φίλε παλιά ηταν πολύ δυνατό μωρό τήν εχω πάρει 2 φορές απο Καλλιθέα κ πήγαμε λακομπα αλλά μετα έμπλεξε κ με αλλά κ ήταν πολυ βρωμιάρα υγ ελπίζω να μην βγεί κανείς κ να πεί γιατί δεν έγραψα κριτική..δοκιμασμενο προιον.....εγω περασα πολυ καλα.....αλλα και η μικρη της φιλη .....δεν παει πισω!!!!
....Τσολιάδες στην κάβλα μου, δεν χρειάζομαι. Πληροφορίες μόνο.
ωραιες εποχες...πανε αυτα τωρα ομως.....
..... τό 2013 στό όλυμπικο ήρθανε ξεχωριστα στό διάστημα 20λεπτου.....180 ευρω έδωσα τότε ..
Από τότε έω να τίς δώ
κόρη τής είναι φίλε παλιά ηταν πολύ δυνατό μωρό τήν εχω πάρει 2 φορές απο Καλλιθέα κ πήγαμε λακομπα αλλά μετα έμπλεξε κ με αλλά κ ήταν πολυ βρωμιάρα υγ ελπίζω να μην βγεί κανείς κ να πεί γιατί δεν έγραψα κριτική..
Κριτική γιατί δεν έγραψες???
σοβαρεψου και εγω προχθες γαμησα την ναομι (καμπελ) δεν εβαλα κριτικη για να μην την εκθεσωΚριτική γιατί δεν έγραψες???
ναι αειθαλείς και καβλιαρα πλεον η γηραιοτερη πουτανα στη αθηνα,απο τις γνωστες τουλάχιστον το σερβις και το σωμα όμως ευκολα παραπέμπουνε σε τριανταρα,,,,....το αξιει το 60αρι ανετα,δεν βγήκε ακόμη στην σύνταξη
Kalispera! Kenurio Facebook mu - Lilli Arma
ναι αειθαλείς και καβλιαρα πλεον η γηραιοτερη πουτανα στη αθηνα,απο τις γνωστες τουλάχιστον το σερβις και το σωμα όμως ευκολα παραπέμπουνε σε τριανταρα,,,,....το αξιει το 60αρι ανετα,
τα τελευταία χρόνια όχι δεν νομίζωναι αειθαλείς και καβλιαρα πλεον η γηραιοτερη πουτανα στη αθηνα,απο τις γνωστες τουλάχιστον το σερβις και το σωμα όμως ευκολα παραπέμπουνε σε τριανταρα,,,,....το αξιει το 60αρι ανετα,