Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
Ρε τύπε σοβαρά? :S
5 χρόνια εδώ δεν λιμπίστηκες άλλη? Το πρώτο σου post είναι για την γιαγιά??
Ασε τον ανθρωπο ρε, μπορει να του θυμιζει τη γιαγια του που δεν τη γνωρισε ποτε γιατι σκοτωθηκε στο μπλοκο της κοκκινιαςΡε τύπε σοβαρά? :S
Για 50 ευρω και πολλα της είναι, μου θελει και 80 η γιαγιακα
Σε υποχρεωσε κανεις να την γαμήσεις;Για 50 ευρω και πολλα της είναι, μου θελει και 80 η γιαγιακα
νομίζω μια μαυρούκα ήταν που χέστηκε ..ayth den htan poy eixe xesei εναν απο εδω?
που ηταν πιωμενη κ της φυγανε!!!!
βλέπω ότι παντρευτηκε η κόρη60+....η κορη περασε τα 30 εδω και καιρο...και νομιζω ολοι ξερουν ποια ειναι η κορη...
πέθανε ο απόλυτος?"τα σπαει" το νημα, το είχαμε τεραστια αναγκη, εχουμε βαρεθεί τους καυγάδες παναγακη - νικολ :S
τωρα για τη λιλη, θα αρεσε σιγουρα στον τον απολυτο
4-5 άτομα 10 ώρες με 2 γυναίκες και στοίχισε 500-600 ευρώ?Έχουν κλείσει τη Λίλυ και την κόρη της για όλο το βράδυ κάποιοι τύποι από επαρχία Κόρινθο ή Άργος. Αυτοί 4-5 για όλο το βράδυ παρτούζα και έγινε το έλα να δεις. Η μαμά από ότι έμαθα σκυλί στον αγώνα δε γονάτισε με τίποτα. Η κόρη όχι και τόσο καλή στο show. Από ότι έμαθα ξεκίνησαν 8 περίπου το βράδυ και τελείωσαν κατά 6 το πρωί. Η αμοιβή περίπου στα 500-600 €. Αυτά πριν από λίγα χρόνια γιατί με σημερινές τιμές βλέπω και με 300€!!!!!
Συναγωνιστή kolpos αρνούνται ή όχι εγώ ξέρω ότι εκείνο το βράδυ έγινε μεγάλη ΜΑΧΗ……
οκειναι φωτια στο κρεβατι τρελη καυλα
Kalispera! )))