Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
Ρε τύπε σοβαρά?:S
5 χρόνια εδώ δεν λιμπίστηκες άλλη? Το πρώτο σου post είναι για την γιαγιά??![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
5 χρόνια εδώ δεν λιμπίστηκες άλλη? Το πρώτο σου post είναι για την γιαγιά??![]()
Ασε τον ανθρωπο ρε, μπορει να του θυμιζει τη γιαγια του που δεν τη γνωρισε ποτε γιατι σκοτωθηκε στο μπλοκο της κοκκινιαςΡε τύπε σοβαρά?:S
Για 50 ευρω και πολλα της είναι, μου θελει και 80 η γιαγιακα
Σε υποχρεωσε κανεις να την γαμήσεις;Για 50 ευρω και πολλα της είναι, μου θελει και 80 η γιαγιακα
νομίζω μια μαυρούκα ήταν που χέστηκε ..ayth den htan poy eixe xesei εναν απο εδω?
που ηταν πιωμενη κ της φυγανε!!!!
βλέπω ότι παντρευτηκε η κόρη60+....η κορη περασε τα 30 εδω και καιρο...και νομιζω ολοι ξερουν ποια ειναι η κορη...
πέθανε ο απόλυτος?"τα σπαει" το νημα, το είχαμε τεραστια αναγκη, εχουμε βαρεθεί τους καυγάδες παναγακη - νικολ :S
τωρα για τη λιλη, θα αρεσε σιγουρα στοντον απολυτο
4-5 άτομα 10 ώρες με 2 γυναίκες και στοίχισε 500-600 ευρώ?Έχουν κλείσει τη Λίλυ και την κόρη της για όλο το βράδυ κάποιοι τύποι από επαρχία Κόρινθο ή Άργος. Αυτοί 4-5 για όλο το βράδυ παρτούζα και έγινε το έλα να δεις. Η μαμά από ότι έμαθα σκυλί στον αγώνα δε γονάτισε με τίποτα. Η κόρη όχι και τόσο καλή στο show. Από ότι έμαθα ξεκίνησαν 8 περίπου το βράδυ και τελείωσαν κατά 6 το πρωί. Η αμοιβή περίπου στα 500-600 €. Αυτά πριν από λίγα χρόνια γιατί με σημερινές τιμές βλέπω και με 300€!!!!!
Συναγωνιστή kolpos αρνούνται ή όχι εγώ ξέρω ότι εκείνο το βράδυ έγινε μεγάλη ΜΑΧΗ……![]()
![]()
οκειναι φωτια στο κρεβατι τρελη καυλα
Kalispera! )))