Νέα

Λίλα Κουντουριώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.116
Πόντοι
2.536
Δηλαδή μου λες ότι αυτό το μιλφ δεν σε ελκύει;;
Όχι, θέλω η γυναίκα να έχει πιασίματα σε κώλο και στήθος.
Δεν λέω ότι είναι μπαζο, αλλά δεν αξίζει να έχει και δικό της νήμα μία (στην καλύτερη περίπτωση) 5/10 γκόμενα και να το κάνουμε θέμα ότι χώρισε.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.135
Πόντοι
446
Άλλο αυτό και άλλο το ότι αντικειμενικά είναι πάνω του μετρίου, το ότι πολλές είναι μικροκαμωμένες χωρίς πιασίματα δεν τις κάνει μέτριες

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.116
Πόντοι
2.536
Άλλο αυτό και άλλο το ότι αντικειμενικά είναι πάνω του μετρίου, το ότι πολλές είναι μικροκαμωμένες χωρίς πιασίματα δεν τις κάνει μέτριες
Αν αυτή είναι πάνω του μετρίου, σημαίνει ότι ο μέσος όρος έχει πέσει δραματικά.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
3.082
Πόντοι
726
Δεν λέω ότι είναι μπαζο, αλλά δεν αξίζει να έχει και δικό της νήμα μία (στην καλύτερη περίπτωση) 5/10 γκόμενα και να το κάνουμε θέμα ότι χώρισε.
Εδώ έχει η νήμα η κάθε πατσαβούρα που απλά επειδή δείχνει λίγο κώλο και στήθος ενώ έχει φτιάξει τις φωτογραφίες ειδικός πηγαίνετε μετά και την αποθεώνεται η Λίλα σε πείραξε.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.135
Πόντοι
446
Αν αυτή είναι πάνω του μετρίου, σημαίνει ότι ο μέσος όρος έχει πέσει δραματικά.
Έχει ποδάρες και ωραίο πρόσωπο, ΟΚ δεν έχει κώλο και βυζάρες αλλά το 1ο φτιάχνεται και τα βυζιά επίσης. Δεν είπε κανείς είναι 10αρι αλλά σίγουρα δεν είναι αδιάφορη και μέτρια. Από τη (όντως) μιλφάρα που γαμάς στις φωτό που ανεβάζεις είναι ανώτερη

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
3.082
Πόντοι
726
Επίσημα χωρισμένη πλέον η Λίλα έτσι και αλλιώς το είχαμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό αυτό έκανε μπαμ.
Ανακοινώθηκε τώρα γιατί λογικά βγήκε και επίσημα το διαζύγιο συναινετικά τακτοποιήθηκαν διατροφές και περιουσιακά.
Τώρα τον λόγο που χώρισε δεν νομίζω ότι πρόκειται και να το μάθουμε μόνο φήμες θα ακουστούν.
Πάντως η Λίλα αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερά της σε όλα τα επίπεδα και με προτάσεις για δουλειά και αν θέλει να γαμηθει ασυστολα ας γαμηθει δικαιώματα της μακάρι να την γαμαγα και εγώ.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.116
Πόντοι
2.536
Έχει ποδάρες και ωραίο πρόσωπο, ΟΚ δεν έχει κώλο και βυζάρες αλλά το 1ο φτιάχνεται και τα βυζιά επίσης. Δεν είπε κανείς είναι 10αρι αλλά σίγουρα δεν είναι αδιάφορη και μέτρια. Από τη (όντως) μιλφάρα που γαμάς στις φωτό που ανεβάζεις είναι ανώτερη
Κοντή και ποδαρες δεν πάνε στην ίδια πρόταση. Όσο για τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικα.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
4.023
Πόντοι
456
Στα αρχιδια μας που χώρισε μία ακωλη, αβυζη, μέτρια φάτσα και μέτρια στην δουλειά της γυναίκα.
Μόνο κάποιος τελειωμένος θα ασχοληθεί μαζί της. Αλλωστε ο πρώην της ήταν πολύ μέτριος εμφανισιακά και την γαμουσε σε μικρότερη ηλικία σε σχέση με τώρα που χώρισαν .
Πόσα red flags πρέπει να δει κάποιος για να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ μαζί εκτός αν βέβαια είναι τελειωμένος;
Ρε τύπε χυλόπιτα έφαγες??? Κάβλα είναι το Λιλάκι, 60 σελίδες thread έχει εδώ πέρα!

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.135
Πόντοι
446
Κοντή και ποδαρες δεν πάνε στην ίδια πρόταση. Όσο για τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικα.
Μια χαρά πάνε, άμα η άλλη είναι 1.85 με στραβά, κακοσχηματισμένα πόδια μια χαρά γίνεται. Έχει ποδάρες για δυνατά γούστα και δαχτυλάρες για πολύ σπέρμα, δεν την θέλουμε για μπασκεμπολίστρια

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
276
Πόντοι
20
Στα αρχιδια μας που χώρισε μία ακωλη, αβυζη, μέτρια φάτσα και μέτρια στην δουλειά της γυναίκα.
Μόνο κάποιος τελειωμένος θα ασχοληθεί μαζί της. Αλλωστε ο πρώην της ήταν πολύ μέτριος εμφανισιακά και την γαμουσε σε μικρότερη ηλικία σε σχέση με τώρα που χώρισαν .
Πόσα red flags πρέπει να δει κάποιος για να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ μαζί εκτός αν βέβαια είναι τελειωμένος;
Μπορώ να καταλάβω πολλά. Αλλά με ΤΙΠΟΤΑ γιατί κάποιος που δεν γουστάρει καθόλου μια γκόμενα, θα μπει στο thread της και θα χαλάσει χρόνο να κάνει σχόλια. Είναι τέρμα χάσιμο χρόνου.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.116
Πόντοι
2.536
Μπορώ να καταλάβω πολλά. Αλλά με ΤΙΠΟΤΑ γιατί κάποιος που δεν γουστάρει καθόλου μια γκόμενα, θα μπει στο thread της και θα χαλάσει χρόνο να κάνει σχόλια. Είναι τέρμα χάσιμο χρόνου.
Είναι αλήθεια, αυτά τα 30 δευτερόλεπτα που χάλασα μου στοίχισαν εκείνη την ημέρα.
Θα σου εξηγούσα γιατί έγραψα στο thread όμως επειδή δεν καταλαβαίνεις με τίποτα θα είναι χάσιμο χρόνου....

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
276
Πόντοι
20
Είναι αλήθεια, αυτά τα 30 δευτερόλεπτα που χάλασα μου στοίχισαν εκείνη την ημέρα.
Θα σου εξηγούσα γιατί έγραψα στο thread όμως επειδή δεν καταλαβαίνεις με τίποτα θα είναι χάσιμο χρόνου....
Καλά τώρα τον χρόνο σου τον έχασες, χωρίς παρεξήγηση ,εσύ καταλαβαίνεις; Θέλω να πω υπάρχουν, ξέρω γω 30 επώνυμες γκόμενες που θεωρώ χάλι μαύρο και υπάρχουν εδώ. Δεν βλέπω τον λόγο να μπαίνω στα θρεντς και να τις κράζω με απανωτά μηνύματα. Ότι θέλεις κάνεις, προς θεου. Εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων. Απλά ποιο ειναι το κίνητρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.659
Πόντοι
9.297
Ότι και να λες η τύπισσα αντικειμενικά είναι ο ορισμός της μέτριας γκόμενας
Από την λεωφόρο των Αστέρων του Χόλλυγουντ μας διαβάζεις;Γιατί εκεί μόνο ενδέχεται να περνάει απαρατήρητη ...
Είναι μια αξιόλογη παρουσία.
Έξω πολλές κυκλοφορούνε με κωλοσπορτεξ και φορμες...αυτές προτιμάς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.659
Πόντοι
9.297
Από κωλο είναι καλή.
Το στήθος ειναι αισθητικά πολύ καλό για την σωματοδομή της.
Θα προτιμούσες κάνα τέρας με υπερμεγέθεις βυζους σε μικρό σώμα;

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.116
Πόντοι
2.536
Από την λεωφόρο των Αστέρων του Χόλλυγουντ μας διαβάζεις;Γιατί εκεί μόνο ενδέχεται να περνάει απαρατήρητη ...
Είναι μια αξιόλογη παρουσία.
Έξω πολλές κυκλοφορούνε με κωλοσπορτεξ και φορμες...αυτές προτιμάς;
Πριν την κάνει γνωστή το τσίλι καφενείο δεν υπήρχε στον χάρτη. Από κει πήρε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι φοράει η γυναίκα. Με ενδιαφέρει πως είναι όταν θα τα βγάλει.
Καλά τώρα τον χρόνο σου τον έχασες, χωρίς παρεξήγηση ,εσύ καταλαβαίνεις; Θέλω να πω υπάρχουν, ξέρω γω 30 επώνυμες γκόμενες που θεωρώ χάλι μαύρο και υπάρχουν εδώ. Δεν βλέπω τον λόγο να μπαίνω στα θρεντς και να τις κράζω με απανωτά μηνύματα. Ότι θέλεις κάνεις, προς θεου. Εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων. Απλά ποιο ειναι το κίνητρο.
Σου είπα δεν σου εξηγώ γιατί όπως γράφεις και ο ίδιος δεν πρόκειται να καταλάβεις με τίποτα.
Από κωλο είναι καλή.
Το στήθος ειναι αισθητικά πολύ καλό για την σωματοδομή της.
Θα προτιμούσες κάνα τέρας με υπερμεγέθεις βυζους σε μικρό σώμα;
Ότι πεις φίλε δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με την τύπισσα.

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
276
Πόντοι
20
Τεσπα, εγώ προεκτείνω το ερώτημα μου στους υπόλοιπους φίλους του thread χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο που δικαίωμα του είναι να μην θέλει να μου απαντήσει. Αναρωτιέμαι και θα σεβαστώ όποια απάντηση. Ποιό είναι το κίνητρο να ψάξεις το όνομα μιας γυναίκας που δεν σε ενδιαφέρει, που την θεωρείς χάλι μαύρο, που σου είναι απόλυτα αδιάφορη, να μπεις μέσα να δεις τι γράφουν οι άλλοι (που προφανώς ασχολούνται μαζί της), για να γράψεις πόσο σκατά είναι. Ξαναλεω , δικαίωμα σου, απόψεις αλλάζουμε, απλά ψάχνω να βρω το κίνητρο. Δεν καταλαβαίνω πχ γιατί να ψάξω το όνομα της Γιαμαλη πχ (που θεωρώ χάλια) για να μπω μέσα και να πω ότι είναι χαμηλοκώλα, χοντρή, κοντολαίμα κλπ. Άλλο να κάνουμε μια γενική κουβέντα και να προκύψει ένα όνομα και αλλο να επιλέγεις να μπεις καπου για να γράψεις αρνητικό σχόλιο. Ελπίζω να μην κούρασα....απορίες έχω!!! Φιλιά σε όλους

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
3.082
Πόντοι
726
Τεσπα, εγώ προεκτείνω το ερώτημα μου στους υπόλοιπους φίλους του thread χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο που δικαίωμα του είναι να μην θέλει να μου απαντήσει. Αναρωτιέμαι και θα σεβαστώ όποια απάντηση. Ποιό είναι το κίνητρο να ψάξεις το όνομα μιας γυναίκας που δεν σε ενδιαφέρει, που την θεωρείς χάλι μαύρο, που σου είναι απόλυτα αδιάφορη, να μπεις μέσα να δεις τι γράφουν οι άλλοι (που προφανώς ασχολούνται μαζί της), για να γράψεις πόσο σκατά είναι. Ξαναλεω , δικαίωμα σου, απόψεις αλλάζουμε, απλά ψάχνω να βρω το κίνητρο. Δεν καταλαβαίνω πχ γιατί να ψάξω το όνομα της Γιαμαλη πχ (που θεωρώ χάλια) για να μπω μέσα και να πω ότι είναι χαμηλοκώλα, χοντρή, κοντολαίμα κλπ. Άλλο να κάνουμε μια γενική κουβέντα και να προκύψει ένα όνομα και αλλο να επιλέγεις να μπεις καπου για να γράψεις αρνητικό σχόλιο. Ελπίζω να μην κούρασα....απορίες έχω!!! Φιλιά σε όλους
Συμφωνώ απόλυτα όταν επιμένεις και μπαίνεις και γράφεις συνέχεια για μια γυναίκα που δεν σου αρέσει αυτό πάει στα όρια της εμμονής.
Και εγώ έχω μπει και έχω γράψει σε γυναίκα που δεν μου αρέσει καθόλου την γνώμη μου και μέχρι εκεί.
Από εκεί και πέρα εμάς που μας αρέσει μπαίνουμε ανταλλάζουμε υλικό και σχολιάζουμε τα υπόλοιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom