Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
μπαζόλα η Λίλα, τι άλλο θα ακούσουμε
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Πάντως, μεσογειακού τύπου δεν τη λες, ειδάλλως θα είχε κώλο και βυζιά. Η φτιασιδωμένη milf της διπλανής πόρτας είναι και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός που εκμεταλλεύεται για να ανεβάζει τις μετοχές της και εσείς πρόθυμοι αυλικοί, όπως κάποτε είχε η Βίσση τους πανελίστες να τη λιβανίζουν αυκατάπαυστα. Όμως, όπως έχω ήδη αναφέρει, δεν γίνεται να πουλάς ποδολαγνεία και ταυτόχρονα να κράζεις. Μέγα φάουλ.Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα για να είναι ωραία και να σε καυλώνει πρέπει να έχει κωλαρα και βυζάρες.
Η Λίλα είναι μια όμορφη μεσογειακού τυπου 40αρα μαμά.
εχει κάτσει και έχει διαβάσει σχόλια για το τι αρέσει πάνω της στους άντρες, το προωθεί και καλά κάνει.
Όλες οι γυναίκες διάσημες και μη, το ίδιο κάνουν.
Λίλα καυλιάρα συνέχισε έτσι!!!
Ακριβως αυτο συνεβη προ ετων σε εκδηλωση στην σουηδικη πρεσβεια οταν βλεποντας τοσες ξανθιες κοσμικες Ελληνιδες η πρεσβειρα της Σουηδιας ενιωσε σαν στο σπιτι της...Άλλη μια "φυσική" ξανθιά. Αν έβλεπε κάποιος ξένος ελληνική τηλεόραση θα πίστευε ότι η Ελλάδα είναι καπου ανάμεσα σε Φιλανδία και Σουηδία με τόσες ξανθες.
εγώ δεν είπα ότι είναι από τις ωραιότερες γυναίκες ούτε την λιβανιζω. Αντικειμενικά όμως είναι μια ωραία γυναίκα που βγάζει κάτι καυλιαρικο με το στυλ της.Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Πάντως, μεσογειακού τύπου δεν τη λες, ειδάλλως θα είχε κώλο και βυζιά. Η φτιασιδωμένη milf της διπλανής πόρτας είναι και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός που εκμεταλλεύεται για να ανεβάζει τις μετοχές της και εσείς πρόθυμοι αυλικοί, όπως κάποτε είχε η Βίσση τους πανελίστες να τη λιβανίζουν αυκατάπαυστα. Όμως, όπως έχω ήδη αναφέρει, δεν γίνεται να πουλάς ποδολαγνεία και ταυτόχρονα να κράζεις. Μέγα φάουλ.
μουναρος !Μες την καύλα σήμερα το μωρό...