Νέα

Λίλα Κουντουριώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.462
Πόντοι
481
Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα για να είναι ωραία και να σε καυλώνει πρέπει να έχει κωλαρα και βυζάρες.
Η Λίλα είναι μια όμορφη μεσογειακού τυπου 40αρα μαμά.
εχει κάτσει και έχει διαβάσει σχόλια για το τι αρέσει πάνω της στους άντρες, το προωθεί και καλά κάνει.
Όλες οι γυναίκες διάσημες και μη, το ίδιο κάνουν.
Λίλα καυλιάρα συνέχισε έτσι!!!
:rockon::rockon::rockon:

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
lila_kountouriwti531.jpg
lila_kountouriwti532.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.697
Πόντοι
10.411
Η Λίλα δεν είναι μουνάρα αλλά δεν μπορείς να την πείς και μπάζο/ασχημομούρα κλπ.Μια χαρά γυναίκα είναι απλά

Pagnostos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
19
Πόντοι
0
Άλλη μια "φυσική" ξανθιά. Αν έβλεπε κάποιος ξένος ελληνική τηλεόραση θα πίστευε ότι η Ελλάδα είναι καπου ανάμεσα σε Φιλανδία και Σουηδία με τόσες ξανθες.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.349
Πόντοι
201
Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα για να είναι ωραία και να σε καυλώνει πρέπει να έχει κωλαρα και βυζάρες.
Η Λίλα είναι μια όμορφη μεσογειακού τυπου 40αρα μαμά.
εχει κάτσει και έχει διαβάσει σχόλια για το τι αρέσει πάνω της στους άντρες, το προωθεί και καλά κάνει.
Όλες οι γυναίκες διάσημες και μη, το ίδιο κάνουν.
Λίλα καυλιάρα συνέχισε έτσι!!!
:rockon::rockon::rockon:
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Πάντως, μεσογειακού τύπου δεν τη λες, ειδάλλως θα είχε κώλο και βυζιά. Η φτιασιδωμένη milf της διπλανής πόρτας είναι και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός που εκμεταλλεύεται για να ανεβάζει τις μετοχές της και εσείς πρόθυμοι αυλικοί, όπως κάποτε είχε η Βίσση τους πανελίστες να τη λιβανίζουν αυκατάπαυστα. Όμως, όπως έχω ήδη αναφέρει, δεν γίνεται να πουλάς ποδολαγνεία και ταυτόχρονα να κράζεις. Μέγα φάουλ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.703
Πόντοι
9.297
Άλλη μια "φυσική" ξανθιά. Αν έβλεπε κάποιος ξένος ελληνική τηλεόραση θα πίστευε ότι η Ελλάδα είναι καπου ανάμεσα σε Φιλανδία και Σουηδία με τόσες ξανθες.
Ακριβως αυτο συνεβη προ ετων σε εκδηλωση στην σουηδικη πρεσβεια οταν βλεποντας τοσες ξανθιες κοσμικες Ελληνιδες η πρεσβειρα της Σουηδιας ενιωσε σαν στο σπιτι της...

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.462
Πόντοι
481
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Πάντως, μεσογειακού τύπου δεν τη λες, ειδάλλως θα είχε κώλο και βυζιά. Η φτιασιδωμένη milf της διπλανής πόρτας είναι και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός που εκμεταλλεύεται για να ανεβάζει τις μετοχές της και εσείς πρόθυμοι αυλικοί, όπως κάποτε είχε η Βίσση τους πανελίστες να τη λιβανίζουν αυκατάπαυστα. Όμως, όπως έχω ήδη αναφέρει, δεν γίνεται να πουλάς ποδολαγνεία και ταυτόχρονα να κράζεις. Μέγα φάουλ.
εγώ δεν είπα ότι είναι από τις ωραιότερες γυναίκες ούτε την λιβανιζω. Αντικειμενικά όμως είναι μια ωραία γυναίκα που βγάζει κάτι καυλιαρικο με το στυλ της.
όπως είπα και πιο πάνω κάθε γυναίκα πουλάει το δυνατό της σημείο (βυζιά,κώλο, σώμα κ.α.) αυτή πουλάει τα πόδια της.
δεν θυμάμαι ποτέ πάντως να εκραξε τους ποδολαγνους ή να έβγαλε στην φόρα μηνύματα που της στέλνουν όπως έκαναν άλλες "διάσημες”

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
Ποτέ δεν έκραξε ποδολαγνους, συνεχώς λέτε/με για όλες πράγματα που δεν ισχύουν χωρίς στοιχεία,γνωστή συνήθεια.Είναι μια περιποιημένη όμορφη μαμά,καθαρή,δείχνει πόδια στους ποδολάγνους,που άλλωστε ειναι και το δυνατο της σημειο,διοτι ουτε κωλαρα εχει,ουτε βυζαρες, και τέλος εκεί η ιστορία,δεν είναι ούτε μουνάρα,ούτε μπάζο.Οσοι την ισοπεδωνετε ή την κάνετε θεά είστε εκτός πραγματικότητας.
Let her be

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.559
Πόντοι
216
Αντικειμενικά είναι μπάζο ναι.

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
740
Πόντοι
361
Νταξει. Έχει γυμνασμενα πόδια.κατα τ αλλά ακωλη ,αβυζη.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.462
Πόντοι
481
καύλα είναι σήμερα η μιλφαρα!
στα καλύτερα της και μέσα στην τρελή χαρά, μας κερνάει μπουταρες!
:wanker::wanker:

:alivedick::alivedick:

:knockinb::knockinb:

livrpan1892

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
1.036
Πόντοι
201
Μιλφαρος για τρελό ξεκώλιασμα και χύσιμο στις γαμπαρες της ανελέητο.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Εγώ πάλι νομίζω ότι αν έμπαινε στο bou θα έπαιρνε πολύ χρήμα η κυρία!!!! Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο πιο ομορφες και κορμαρες εδώ μέσα

vergas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
968
Πόντοι
81
Το Λιλάκι είναι πολυ ωραίο μουνακι.. Όποιος έχει και άλλο υλικό ας βάλει ειδικά με μαγιό πρεπει να είναι απόλαυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom