Νέα

Λίλα Κουντουριώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 991
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.477
Πόντοι
1.056
Τι εννοείς "μετά τι";
Όσο σε παίρνει, τα κάνεις. Αρκεί να ξέρεις πότε να σταματήσεις, μη γίνεις καραγκιόζης.
Στα άλλα συμφωνώ. Ξέρει να το παίζει το παιχνίδι καλά και μαγκιά της γιατί πολλές όπως γράφεις κι εσύ, είναι ομορφότερες αλλά από τσαχπινιές δε σκαμπάζουν.
Και αν έχει χωρίσει όντως, θα σου πω εγώ μετά από πέντε χρόνια τι θα γίνει...Ίσως παντρευτεί κανένα στέλεχος σε κανάλι, πάρει προαγωγή κλπ κλπ. Τα γνωστά δηλαδή.
Μετά τι --> Όταν περάσει η μπογιά της , τι θα κάνει???
Αν έχει βρει γαμπρο με χοντρό πορτοφόλι οκ, αλλιώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Αν έχει βρει γαμπρο με χοντρό πορτοφόλι οκ, αλλιώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και πάλι δε σε καταλαβαίνω...
Όλοι σχεδόν το ίδιο δεν κάνουμε; Όσο είμαστε στα ντουζένια πηδάμε ασύστολα, αν μπορούμε και κατέχουμε το παιχνίδι. Όταν δε μπορούμε το κόβουμε, όσοι έχουν λεφτά την πέφτουν σε πιτσιρίκες, όσοι δεν έχουν βολεύονται με σεξεργάτριες, άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι, άλλοι παντρεύονται κλπ.
Εγώ πάντως είμαι 100% σίγουρος, ότι είναι έξυπνη και θα τη βρει την άκρη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναλύσω παραπέρα το ζήτημα...

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.458
Πόντοι
481
Δεν την βλέπω να καίγεται και πολύ να βγάλει λεφτά πρέπει να τα έχει κάνει τα κουμάντα της.
Μια φορά την βδομάδα πάει στην εκπομπή και μια φορά στις 15 κάνει στον ΟΠΑΠ δεν νομίζω να παίρνει και τόσα πολλά λεφτά για να συντηρείται με την ζωή που κάνει.
Άμα είναι και σε διάσταση τώρα από ότι φαίνεται έχει ξεσαλωσει θα γαμιεται σαν το σκυλί η μιλφαρα

Kompotis

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
10.641
Πόντοι
2.256
Δεν την βλέπω να καίγεται και πολύ να βγάλει λεφτά πρέπει να τα έχει κάνει τα κουμάντα της.
Μια φορά την βδομάδα πάει στην εκπομπή και μια φορά στις 15 κάνει στον ΟΠΑΠ δεν νομίζω να παίρνει και τόσα πολλά λεφτά για να συντηρείται με την ζωή που κάνει.
Άμα είναι και σε διάσταση τώρα από ότι φαίνεται έχει ξεσαλωσει θα γαμιεται σαν το σκυλί η μιλφαρα
Πληρώνει ο χορηγός-συζηγος

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.458
Πόντοι
481
η φωτογράφιση έγινε πριν 10 χρόνια άρα η μιλφαρα μας είναι πατημένα 44.
δεν της φαίνεται καθόλου πάντως.

lila.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.477
Πόντοι
1.056
Και πάλι δε σε καταλαβαίνω...
Όλοι σχεδόν το ίδιο δεν κάνουμε; Όσο είμαστε στα ντουζένια πηδάμε ασύστολα, αν μπορούμε και κατέχουμε το παιχνίδι. Όταν δε μπορούμε το κόβουμε, όσοι έχουν λεφτά την πέφτουν σε πιτσιρίκες, όσοι δεν έχουν βολεύονται με σεξεργάτριες, άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι, άλλοι παντρεύονται κλπ.
Εγώ πάντως είμαι 100% σίγουρος, ότι είναι έξυπνη και θα τη βρει την άκρη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναλύσω παραπέρα το ζήτημα...
To ίδιο πράγμα λέμε. Δεν κατηγορώ κανένα / καμία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Πληρώνει ο χορηγός-συζηγος
Και παντρεμένη να είναι δεν γίνεται να είναι στους 4 τοίχους όλη μέρα...έχει και δουλειές το μιλφακι μας.
Άνω του μετρίου είναι
Κοίτα...όσοι κατοικοεδρεύουν στις εγκαταστάσεις της Zero Tolerance η της Club Jenna προφανώς θα την έχουν του πεταματου γιατί όταν πετάνε τα σκουπίδια τους θα χαιρετανε κάποια διάσημη....και μετά μπορεί να την ξεκωλιαζουν στο πολύ χαλαρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom