celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.125
- Πόντοι
- 6.056
Nτροπη ρεΈνα τέτοιο είναι ότι πρέπει για τις κατσαρίδες στις γωνίες
Nτροπη ρεΈνα τέτοιο είναι ότι πρέπει για τις κατσαρίδες στις γωνίες
Δεν είπα ότι είμαι γαμιας... Είπα ότι αυτή είναι πατσαβούρα...Ώπα ρε γαμιά!
Ναι ξέρω ,τώρα έχεις στο κρεβάτι σου την Τζένιφερ Λόπεζ και την Τε'ι'λορ Σουίφτ.σιγα την πατσαβουρα......
Πες τα ρε...Nτροπη ρε
Τώρα καμία.. Σε λίγο θα έχω.... Αλλά και πάλι αυτη πατσαβούρα θα είναι...Ναι ξέρω ,τώρα έχεις στο κρεβάτι σου την Τζένιφερ Λόπεζ και την Τε'ι'λορ Σουίφτ.
ΕΕΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!Και στις γόβες μέσα...και να τα πιει από εκεί.
Φαντάζομαι τι γαρδουμπες και τι κουβαδάκια με πόδια θα ζαχαρωνεις αν σου φαίνονται πατσαβουρες αυτές που λέμε...Δεν είπα ότι είμαι γαμιας... Είπα ότι αυτή είναι πατσαβούρα...
Οι πλεμποελλεεινιδες κυκλοφορούν όσο πιο χαλια γίνεται για να μην εξάπτουν τα πάθη...επειδή είναι ξενερωτες δεν ξέρουν πως να το χειριστούν...μόνο με τους χρηματοδότες ΙΣΩΣ ντυθούν σαν γυναίκες.Καλά γαμησε τα φίλε! Ποιος τις έχει πείσει ότι αυτά τα ντεκαβλε παπούτσια είναι ωραία ήθελα να ήξερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χύνω πάνω στο άσπρο το νυχάκι της
Τώρα καμία.. Σε λίγο θα έχω.... Αλλά και πάλι αυτη πατσαβούρα θα είναι...
MετριαΝαι ξέρω ,τώρα έχεις στο κρεβάτι σου την Τζένιφερ Λόπεζ και την Τε'ι'λορ Σουίφτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες τα ρε...
Mετρια
Ξινη και ανθυπομετρια
.......θα με βγει ο χυμός ροδάκινο από την μύτη ρε μαλακαααα....Mετρια
Ξινη και ανθυπομετρια
Ο @satov1 θα μπορούσε να μας ενημερώσει???Δεν βρίσκω το μήνυμα που είχε πρωτοαναφερθεί ότι έχει χωρίσει, αλλά μου έβαλε την σκέψη και άρχισα να κοιτάω τα χέρια της στις φώτο.
Όντως μετά από ένα σημείο η βέρα απουσιάζει...
Και για εναέριο ξέσκισμα πρέπει να είναι φοβερήεχει μπουταρες παντως η μιλφαρα της καρδιας μας
Εγω στην θεση της την βλεπωΔεν βρίσκω το μήνυμα που είχε πρωτοαναφερθεί ότι έχει χωρίσει, αλλά μου έβαλε την σκέψη και άρχισα να κοιτάω τα χέρια της στις φώτο.
Όντως μετά από ένα σημείο η βέρα απουσιάζει...