john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
μοιάζει με μια συμμαθήτρια μου στο γυμνάσιο την Αλιονα ( καλη ώρα εκεί που ειναι ) και ετσι μου εχει κολλήσει@Ιάκυνθος
Έχεις δει την ταυτότητα της ή σου έχει πει ότι είναι από την Αλβανία ??
Ωραιο μωρο και στυλατο πορνιδιο η Λιλα , αν κι εγω ξεροχυνω καλυτερα με τα μελαχρινα πορνιδια του MEGA ... εχει μαζεψει δυνατα πορνιδια κι ο Βαγγελας
Αφου ρε φιλε το μουνι σερνει καραβι ,θα χρησιμοποιηθει παντου.άσχετη με το ποδόσφαιρο εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι γκόμενα, ελπίζω να σταματήσει κάπου αυτός ο κατήφορος και να παραμείνει όρθιο ένα από τα τελευταία αντρικά κάστρα όπως αυτό του ποδοσφαίρου, έλεος με το μουνί πλέον θα το βλέπουμε και μέσα στις τυρόπιτες
εννοείς την Αλατζά;Ωραιο μωρο και στυλατο πορνιδιο η Λιλα , αν κι εγω ξεροχυνω καλυτερα με τα μελαχρινα πορνιδια του MEGA ... εχει μαζεψει δυνατα πορνιδια κι ο Βαγγελας
Καλα δεν ειπαμε οτι ειναι και 2 μετρα μουναρος σαν την Ραλλη η την δαστημοκωλαρα την Ελενα μαριποσα , κοντοπαδαρο καυλοραπανο κλασσικη ελληνιδα ειναι , δεν την βγαλαμε και μουναρα ... παντως σαν του Βαγγελα την τσονταρα την Αλατζα δεν ειναι , δεν την φτανει καν , ουτε στο σωμα ουτε στο ρεπορταζ ...Κοντή και ακωλη..την κάνανε γκόμενα τα λιγουρια..
Ναι wrangleραρα μου , την Σοφια την τσονταρα την Αλατζα λεω , αυτηνανε λεω , για αυτη την τσιμπουκοφατσα μιλαωεννοείς την Αλατζά;