Νέα

Λιάνα Κανέλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακριβως αυτο,απο τη μια δεν εχουνε τετοια παρουσια,απο την αλλη πουλανε στο νεολουμπεναριο δρομισιο τσαμπουκα(με τις πλατες του κρατους βεβαιως)...Υποψιν οτι εγραψα για κινηματικη οροφη,οχι για οροφη σε ψηφους-μπορει να τσιμπησουν και αλλες,δε λεω.
αντι να βριζει τον λαο λοιπον, η αριστερα να κοιταξει γιατι ολος αυτος ο κοσμος την εχει σιχαθει τοσο πολυ που ουτε σε τετοιες ειδικες συνθηκες δεν την αποδεχεται...

στην κριτικη των αλλων παντα πρωτοι, για τη δικη σας την καμπουρα τουμπεκι.....

Επισκέπτης
Το καλό κράτος και οι ναζιάρηδες για την ώρα είναι "κράτα με να σε κρατώ ν'ανεβούμε το βουνό".
Ο μήνας του μέλιτος όμως πάντα τελειώνει. Και θα τελειώσει γιατί έχει ανοίξει η όρεξη των ναζιάρηδων.
Όσο για την οροφή δεν είμαι τόσο σίγουρος. Εξαρτάται απ'το βαθμό προλεταριοποίησης των τέως νοικοκυραίων.
Το σίγουρο πάντως είναι ένα:
There's gonna be blood όπως θα'λεγε στη γλώσσα του κι ο φπ..
Θα δουμε για το αν οι πρωην νυκοκοιραιοι/νυν νεολουμπεν αποφασισουν να χωθουν σε τσαμπουκαδες:για την ωρα παντως δεν τους κοβω...Λογικα βεβαιως,και εφοσον υπαρξει ενα παρομοιο αριστερο δεος(δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη)καποιοι να τη δουνε οπως οι παπουδες τους.

Επισκέπτης
Θα δουμε για το αν οι πρωην νυκοκοιραιοι/νυν νεολουμπεν αποφασισουν να χωθουν σε τσαμπουκαδες:για την ωρα παντως δεν τους κοβω...Λογικα βεβαιως,και εφοσον υπαρξει ενα παρομοιο αριστερο δεος(δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη)καποιοι να τη δουνε οπως οι παπουδες τους.

Α, ώπα φίλε.
Δε θα δεις τους νοικοκυραίους στο δρόμο, αυτό έλειπε  :2funny: :2funny:
Θα ψηφίσουν τα αυγά γι'αυτή τη δουλειά υποτίθεται..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

;)

Συνημμένα

• arditi del popolo.jpg
    arditi del popolo.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 19

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
λιγοι ειναι ρε συ απλα κανουν πολυ βαβουρα

Υπάρχουν αρκετοί αφελείς έξω.. και ότι κάνουν θόρυβο κάνουν. Άλλωστε όσο πιο άδειος είναι ο τενεκές, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει..

Επισκέπτης

Οι πουστάρες της αναρχοαριστεράς για την ώρα μόνο βιτρίνες σπάνε και καίνε
και βιβλιοπωλεία και την πέφτουν 100 σε έναν άοπλο και τον σκοτώνουν,
όπως του 2 αστυνομικούς στη συναυλία.

Καλά να πάθουν βέβαια όσοι είναι άοπλοι ....

Επισκέπτης
Για το συγκεκριμένο ανδραγάθημα των ανταρτών του κομματός της,
έχει ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ;;;;;

[size=25pt]
18 ΜΗΝΩΝ[/size]   [size=23pt]ΚΟΡΙΤΣΙ
ΒΙΑΣΜΕΝΟ
& ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ !!!!!!
[/size]
όχι από ανθρώπους,
από κουμμουνιστές

367265199_f41972a706.jpg

[size=12pt]ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ[/size]

[size=12pt]Σκατά στους τάφους των νεκρών του ΚΚΕ,
του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,
του ΕΛΑΣ, του ΕΑΜ , της ΟΠΛΑ , της ΕΠΟΝ.[/size]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η Λιάνα Κανέλλη κυκλοφορεί κι οπλοφορεί!!!

«Μετά από 12 χρόνια οπλοφορώ ξανά» δηλώνει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη σε μια εκ βαθέων εξιμολόγηση στo «People» του «Πρώτου Θέματος» στην οποία αναφέρεται στο περιστατικό με την εκπομπή «Συντέλεια».

Σε ερώτηση για το αν έχει προσωπική ασφάλεια, η βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε: «Έχω άδεια οπλοφορίας από το 1992 όταν με είχαν χτυπήσει φασίστες. Με τη συμβολή της αντιτρομοκρατικής πήρα άδεια και μου βγήκε και το ταλέντο στην σκοποβολή. Όταν έγινα βουλευτής εγκατέλειψα το πιστόλι. Δώδεκα χρόνια δεν χρειάστηκε. Λυπάμαι που τώρα χρειάστηκε να το ξαναφέρω πάνω μου. Το κρατάω για να υπερασπιστώ τους αθώους ανθρώπους δίπλα μου. Όχι εμένα».

Για το περιστατικό με την εκπομπή «Συντέλεια» και τους λυγμούς της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, η κυρία Κανέλλη τόνισε ότι ήταν ταραγμένη, σοκαρισμένη, αηδιασμένη και απογοητευμένη. «Ένιωσα οργή και πραγματικό ψυχικό πόνο. Έπρεπε να απολογηθώ στο κοινό για την ταραχή μου. Στο κάτω-κάτω της γραφής εγώ δεν είμαι Κασσιδιάρης να αποφεύγω το αυτόφωρο. Όπως και να έχει αυτό δεν ήταν πλάκα. Μπορεί να εξηνταρίζω αλλά έχω την επαρκή κουλτούρα να ξεχωρίζω την μπαλαφάρα και την φάρσα από την σάτιρα και το χιούμορ» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε: «Ήθελα και να βρίσω και να δείρω. Έπρεπε όμως να παίξω κορόνα – γράμματα με τον δικό μου πολιτισμό… Έχω πονέσει πολύ και αισθάνομαι ότι αν κάποιος κοιτάει μόνο το δικό του παιδί εξ ορισμού είναι φασίστας και ας μην γράφει η μπλούζα του Χρυσή Αυγή. Μισώ τους ανθρώπους που θα με υποχρεώσουν να βγάλω τον κακό μου εαυτό».

Η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε ότι πιο σκληρός κριτής είναι ο γιός της, Γαβριήλ-Χρήστος, όμως η ίδια δεν θέλει να βγαίνει εκείνος «στη σέντρα» εξαιτίας των τραυμάτων της.

]

Λάκη οπλίζονται τα κομμούνια,ετοιμάσου η ώρα πλησιάζει!!! :ak:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
εδω μεσα ριξανε και μωρα παιδια γιατι ηταν λεει υποστηρικτες ταγματασφαλιστων :headbang:

Συνημμένα

• 7559_1.jpg
    7559_1.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 23

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μιας και 60αρίζει η Κανέλη ας κόψει έστω την ύστατη στιγμή τις μαλακίες, τους τραμπουκισμούς της στα κανάλια και τις εκπομπές γιατί προβλέπεται να κάνει γεράματα χωρίς μασέλα

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ ανοητο ατομο.... δεν την λεω καν γυναικα.

:jerking: :jerking:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαι ομως κυριοι..Οσο απαραδεκτη και αν ειναι η παρουσια της, να δειτε πως συντομα ολες οι οικονομικες δυναμεις θα δικαιωσουν τα αριστερα κομματα που απο την αρχη φωναζαν για πληρη διαγραφη του χρεους..!

Και εκει να δειτε "στομφο" που θα'χει η μανταμ..Ξερεις τι ειναι να δικαιωνεσαι και να μην σε γουσταρει ο κοσμος ?
Αμαρτια σκετη..

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
κανελλη-τρεμη-σταη ειναι οι μεγαλυτερες πατσαβουρες που εβγαλε ποτε η ελλαδα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Διάρρηξη στην κατοικία της Λιάνας Κανέλλη

B48221B95D2E42F5CAB17A157913A7BA.jpg

Το ρεπορταζ ξεχναει να αναφερει ΠΟΥ ειναι το σπιτι της Βουλευτου του ΚΚΕ.
Βρισκεται στη Εκαλη και ειναι μεζονετα πολλων τετραγωνικων.
Της εκλεψαν επισης και το ΤΖΙΠ!!!!
Αλοιμονο! Τι κομμουνιστρια θα ηταν χωρις μεζονετα και τζιπ...
Αληθεια, ετσι εκφραζει τον πονο της προς τις λαικες μαζες?
Μενοντας Εκαλη? Φανταζομαι τωρα με τα πολλα κρυα θα φιλοξενουσε και αρκετους λαθρομεταναστες στο σπιτι της μια που εχει τοσο χωρο και κοπτεται υπερ αυτων. Η μηπως οχι?
Αληθεια, την συνδρομη της αστυνομιας γιατι την ζητησε?
Αφου ειναι φασιστοτσογλανα οπως εχει πει. Τους αναζητα επιλεκτικα οποτε την συμφερει μαλλον εεε?
Αυτη ειναι η αριστερα. Γκουρμε με μεζονετες, σαλονια, τζιπαρες και Βορεια Προαστεια...
Κατα τα αλλα ειναι κοινωνικοι αγωνιστες.
Ε ρε τι γινεται σε αυτη τη χωρα...

Εδω το βιντεο για τα φασιστοτσογλανα...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Διάρρηξη στην κατοικία της Λιάνας Κανέλλη

B48221B95D2E42F5CAB17A157913A7BA.jpg

Το ρεπορταζ ξεχναει να αναφερει ΠΟΥ ειναι το σπιτι της Βουλευτου του ΚΚΕ.
Βρισκεται στη Εκαλη και ειναι μεζονετα πολλων τετραγωνικων.
Της εκλεψαν επισης και το ΤΖΙΠ!!!!
Αλοιμονο! Τι κομμουνιστρια θα ηταν χωρις μεζονετα και τζιπ...
Αληθεια, ετσι εκφραζει τον πονο της προς τις λαικες μαζες?
Μενοντας Εκαλη? Φανταζομαι τωρα με τα πολλα κρυα θα φιλοξενουσε και αρκετους λαθρομεταναστες στο σπιτι της μια που εχει τοσο χωρο και κοπτεται υπερ αυτων. Η μηπως οχι?
Αληθεια, την συνδρομη της αστυνομιας γιατι την ζητησε?
Αφου ειναι φασιστοτσογλανα οπως εχει πει. Τους αναζητα επιλεκτικα οποτε την συμφερει μαλλον εεε?
Αυτη ειναι η αριστερα. Γκουρμε με μεζονετες, σαλονια, τζιπαρες και Βορεια Προαστεια...
Κατα τα αλλα ειναι κοινωνικοι αγωνιστες.
Ε ρε τι γινεται σε αυτη τη χωρα...

Εδω το βιντεο για τα φασιστοτσογλανα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:.Και λίγα είπες για τη κ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom