You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λευτεριά στον LAK
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 211
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Όλοι έτσι νόμιζανΡε σεις, διαβασα τον τιτλο του θρεντ και νομισα οτι συνελαβαν τον δικο μας Λακη...
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Σίγουρα η ελληνοφρενεια κάτι θα έχει αύριο
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μορφη και πως χρεοκοπησε ?
Όπως οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, είχε τρελά πιστωτικά ανοίγματα, τα οποία δύσκολα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ακόμη και αν οι δουλειές ανέβαιναν 100% κάθε χρόνο...
Ε, τέτοια σαθρά οικοδομήματα που πέφτουν με ένα φου, τέτοιος τυφώνας θα τα άφηνε ανεπηρρέαστα;
Επισκέπτης
Aυτή είναι η κατάντια τής νεοελληνικής κοινωνίας!
Τό κάθε πουσταριό ανάγεται σε κοινωνική καί ηθική αξία.Η πουστιά έγινε ιδεολογία.
Τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης ηρωοποιούν τούς πούστηδες και τούς παρακμασμένους, ως το πλέον οικονομικό υλικό θεάματος.
Τό κάθε πουσταριό ανάγεται σε κοινωνική καί ηθική αξία.Η πουστιά έγινε ιδεολογία.
Τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης ηρωοποιούν τούς πούστηδες και τούς παρακμασμένους, ως το πλέον οικονομικό υλικό θεάματος.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 506
...ΜΕΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι φίλε δε νομίζω ότι παίζει αυτό, ο λάκης ήταν εισαγωγέας επώνυμων ρούχων αλλά είχε και δική του φίρμα τα LAK που δεν ήταν βέβαια υψηλή ραπτική (τα LAK ήταν που κατασκεύαζαν οι πάκηδες, πράγμα βασικά ψιλοαδιάφορο γιατί ούτως ή άλλως και οι ξένες φίρμες που αγοράζουμε στο μπαγκλαντές κατασκευάζονται - όχι η υψηλή ραπτική βέβαια, αλλά αυτά που ψωνίζουμε στο εμπόριο)τα πανάκριβα ρούχα που πούλαγε στους νεοπλουτου ως Ιταλικά, ...ράβονταν σε υπόγεια στο Αιγάλεω από Πακιστανούς!
μιλαμε για πολυ τυπο
καλα τους εκανε
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θελω την εικονα μεγαλυτερη θα την κανω αφισα! στις εκλογες θα την κολλαω πανω απο του πασοκ!
Μιλά πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του
Μετά τη σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο (ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ) και αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την περιπέτειά του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».
Ο 59χρονος επιχειρηματίας, που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Badminton για να παρακολουθήσει την παράσταση που παρουσιάζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δήλωσε: «Για πράγματα που είναι σε εξέλιξη δεν θέλω να σας πω τίποτα ακόμα. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των ανθρώπων. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των επιχειρηματιών. Εγώ θεωρώ ότι έχω διανύσει μια τεράστια καλή πλευρά της επαγγελματικής μου καριέρας. Έχω φέρει το lifestyle στην Ελλάδα, έχω φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνω. Ζω σε μια χώρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω αλλάξει σαν στέλεχος την εταιρεία μου, αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι. Είχα μακροχρόνιους συνεργάτες. Τώρα, όποιος δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα και επιδείνωσε μια κατάσταση που η Ελλάδα προκαλεί σε γενικές γραμμές- λόγω των συνθηκών που επικρατούν- αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον. Εγώ είμαι δυνατός και υγιής. Δεν είμαι Ελληνιστής, είμαι Έλληνας και παραμένω εδώ».
Μετά τη σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο (ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ) και αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την περιπέτειά του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».
Ο 59χρονος επιχειρηματίας, που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Badminton για να παρακολουθήσει την παράσταση που παρουσιάζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δήλωσε: «Για πράγματα που είναι σε εξέλιξη δεν θέλω να σας πω τίποτα ακόμα. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των ανθρώπων. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των επιχειρηματιών. Εγώ θεωρώ ότι έχω διανύσει μια τεράστια καλή πλευρά της επαγγελματικής μου καριέρας. Έχω φέρει το lifestyle στην Ελλάδα, έχω φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνω. Ζω σε μια χώρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω αλλάξει σαν στέλεχος την εταιρεία μου, αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι. Είχα μακροχρόνιους συνεργάτες. Τώρα, όποιος δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα και επιδείνωσε μια κατάσταση που η Ελλάδα προκαλεί σε γενικές γραμμές- λόγω των συνθηκών που επικρατούν- αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον. Εγώ είμαι δυνατός και υγιής. Δεν είμαι Ελληνιστής, είμαι Έλληνας και παραμένω εδώ».
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Μπράβο στα ΜΜΕ. Έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα καμιά 50αρια για χρέη στο δημόσιο και μόνο το Λάκη βγάλανε φάτσα κάρτα! Τελικά αυτός ο άνθρωπος όπου και να εμφανιστεί «πουλάει» ακόμη και φορώντας χειροπέδες.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μιλά πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του
Αίσχος! Το lifestyle το έφερε ο Πέτρος!
Αν δεν ήταν ο Κωστόπουλος ράφτρα στην κοκινιά θα ήταν ακόμη ο Λάκης!
Επισκέπτης
Αίσχος! Το lifestyle το έφερε ο Πέτρος!
Αν δεν ήταν ο Κωστόπουλος ράφτρα στην κοκινιά θα ήταν ακόμη ο Λάκης!
Δεν κατάλαβα.Νομίζεις ότι ο Κωστόπουλος είναι έξω από τά κόλπα;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν με πιάνεις ρε Κάβιρε, δεν με πιάνεις.
Το σχόλιό μου ήταν όλως χιουμοριστικό.
Το τί έχει κάνει ο Κωστόπουλος είναι μια άλλη ιστορία...
Όσο για τις συλλήψεις επώνυμων επιχειρηματικών μια λέξη και ένας αριθμός ... Άρθρο 99.
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Άλλο που δεν ήθελε ο Λάκης!! Συνέχεια θα του γλιστράει το σαπούνι και θα σκύβει να το πιάσει....
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Κατσελονόμος χα χα - Ελλάδα φίλε μου. Δεν αγγίζουμε ποτέ επιχειρηματίες - ποια Ασπίς, ποιος Γιαννίκος τώρα. Απορώ πως ο χοντρομαλάκας ο Κοσκωτάς πήγε σαν το αρνί της πασχαλιάς να πούμε.Όσο για τις συλλήψεις επώνυμων επιχειρηματικών μια λέξη και ένας αριθμός ... Άρθρο 99.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 506
...Θαρθει η σειρά κι αυτουνού του ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ...ήδη έβγαλε και τη γυναίκα του στο μεροκάματο του ΑΝΤ1...Γύρευε πόσα θα χρωστάει κι αυτός...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
...Θαρθει η σειρά κι αυτουνού του ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ...ήδη έβγαλε και τη γυναίκα του στο μεροκάματο του ΑΝΤ1...Γύρευε πόσα θα χρωστάει κι αυτός...
Έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στην ΙΜΑΚΟ ένα τρίμηνο τουλάχιστον.
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στην ΙΜΑΚΟ ένα τρίμηνο τουλάχιστον.
Και τι θα συμβεί δηλαδή; Θα την χρεωκοπήσει ,αφού την απομυζήσει από οτιδήποτε, και θα βγεί λάδι. Το πολύ πολύ κανένα εξώφυλο και καλά δυσφημηστικό να βγει που θα του εξασφαλίσει και του χρόνου δουλεία στην tv.