You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λευκωσία Τουρκο-Κυπριακή μεριά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pink_floyd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 317
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Θα πατε Κατεχωμενα?Για .Εχω μια γνωστη γκαρσονα μιση Τουρκμενα μιση Ρωσσιδα ειχε παει και δουλευε σε ενα καζινο στα κατεχωμενα δεν ειναι πολυ ωραια για αλλα αν πας κατεχωμενα μπορω να της πω να σε ερθει να σε κατουρισει .Αν και νομιζω οτι δεν ειναι τωρα εκει,εχει γυρισει πισω.σου εστειλα το κινητο μου ιακυνθε παρε με
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτη αν ειναι εκει και θα σου μιλησει και θα σε κατουρισει .Ευχησου να ειναι εκει ακομα ολα τα αλλα θα τα κανονισω εγωδιμητρακη καμια απο τουρκμενενες δεν μου απαντα στο κοντακτε που λενε ειναι κατεχομενα.πριν ενα χρονο σχεδον πλισιασα κατι τουρκμενες που ακουσα να μιλανε ρωσικα.ηρθε η μαλακισμενη μανα τους και με εβρισε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αγρινά εχει στα κατεχώμενα ή μονο στις ελευθερες περιοχες βόσκουνε?διμητρακη καμια απο τουρκμενενες δεν μου απαντα στο κοντακτε που λενε ειναι κατεχομενα.πριν ενα χρονο σχεδον πλισιασα κατι τουρκμενες που ακουσα να μιλανε ρωσικα.ηρθε η μαλακισμενη μανα τους και με εβρισε
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μονο μαμπα ρου παιζεις εκει φιλε.. ;)Νέκρα τα κατεχώμενα... Ξέρει κανένας τίποτα καλό...
ποιοτητα μηδεν οπως σε ολη την κυπρο εννοειται,,,
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν παίζονται οι Τουρκοκύπριες. Γλυκές, εκκεντρικές και ερωτεύσιμες. Όχι σαν τις Κύπριες που είναι είτε σκυλοπούτανα είτε ξιδομούνες.
τράβα να γαμήσεις τις άπλυτες τότε
tasos74856
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2014
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
ρισκο δεν ειναι?
karakanxri
Μέλος