Νέα

let's go gym-τιγκα στα σκουληκια στης ντουζιερες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αρχικα οταν πιγαινα στο γυμναστηριο στης ντουζιερες για να κανω μπανιο,αρχικα νομιζα οτ ηταν απο κλοστες απο τα ρουχα,και μετα εσκιψα και ειδα οτι ηταν σκουλικηα,τους το ειπα 3,4 φορες και μου λεγανε οτι κανανε απολυμανση,τριχες παλι το ιδιο... ειαχ ρωτησει ενα παιδι που πιγαινε στο lets go στην καλιθεα και μου ειπε και εκει το ιδιο ειναι... σιχαμενοι οτι και να πω ειναι λιγο ντροπη τους! εληξε η συνδρομη μου και φυσιακ δεν ξαναπηγα,μπορει να ειναι μεγαλο σαν γυμναστηριο να εχει και spa αλλα τι να κανεις,αφου δεν πληρι την καθαριοτητα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αρχικα οταν πιγαινα στο γυμναστηριο στης ντουζιερες για να κανω μπανιο,αρχικα νομιζα οτ ηταν απο κλοστες απο τα ρουχα,και μετα εσκιψα και ειδα οτι ηταν σκουλικηα,τους το ειπα 3,4 φορες και μου λεγανε οτι κανανε απολυμανση,τριχες παλι το ιδιο... ειαχ ρωτησει ενα παιδι που πιγαινε στο lets go στην καλιθεα και μου ειπε και εκει το ιδιο ειναι... σιχαμενοι οτι και να πω ειναι λιγο ντροπη τους! εληξε η συνδρομη μου και φυσιακ δεν ξαναπηγα,μπορει να ειναι μεγαλο σαν γυμναστηριο να εχει και spa αλλα τι να κανεις,αφου δεν πληρι την καθαριοτητα
τα ιδια κ σε κεντρικοτατο γυμναστηριο στο κεντρο της Θεσ/κης...οχι σκουληκια,αλλα απαραδεκτη βρωμα στους κοινοχρηστους χωρους με αποκορυφωμα τα ντουζ/τουαλετες...τους ελεγες,δεν τους ελεγες,σε γραφανε στα αρχιδια τους...οταν ομως πλησιαζε η συνδρομη,στα κανανε τσουρεκια μη τους ξεφυγει κανα φραγκο...υπερτατα ευρω-λιγουρια,φυσικα δεν ξαναπατησα,πουλο κ σε αλλο....

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αυτο ειανι μεγαλο γυμναστηριο ,και ιποτηθετε τα εχει ολα,οταν κατεβασε την τιμη στα 169 μαζεψε την Σαρα και την Μαρα,ποιο παλια ηταν πανακριβο,φενετε πολιτελεστατο,και εχει πολλα ομαδικα προγραμματα

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
να συμπληροσω οτι εχει πολα μελη γιρο στα 400+++ και ποιο πολα

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ειχα σκευτι να παρω ανονυμα το υγιονομικο,αλα δε το πειρα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτο ειανι μεγαλο γυμναστηριο ,και ιποτηθετε τα εχει ολα,οταν κατεβασε την τιμη στα 169 μαζεψε την Σαρα και την Μαρα,ποιο παλια ηταν πανακριβο,φενετε πολιτελεστατο,και εχει πολλα ομαδικα προγραμματα
στα ιδια σταθμα ειναι κ αυτο που αναφερω...την συνδρομη την ειχε βεβαια παραπανω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ειχα σκευτι να παρω ανονυμα το υγιονομικο,αλα δε το πειρα
μην ασχολεισαι....περιμενε να ληξει η συνδρομη σου κ σηκω φυγε..τραβα αλλου...αλλωστε ειναι ωραιες οι αλλαγες περιβαλλοντος... :grin: :grin:

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ασε που ειχε πολους πουστηδες... εκανα οτι δε τους εβλεπα..

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εδω και 3 μηνες περιπου εχει ληξει η συνδρομη μου,δεν την ανανεοσα,θα παω σε αλο..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ασε που ειχε πολους πουστηδες... εκανα οτι δε τους εβλεπα..
:2funny: :2funny:
οι χειροτεροι ειναι οι τυποι που ιδρωνουν σαν τα γουρουνια κ βρωμανε...αυτοι δεν κανανε ποτε τον κοπο να σκουπισουν το βρωμερο ιδρωτα τους απο τα οργανα....στο τελος τα οργανα βρωμαγανε κωλιλα,σκατιλα,ιδρωτιλα κ τραΐλα.... :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αστα μην μου τα θυμιζεςι,ειχε εαν μελαμψο και οταν περνουσε απο διπλα μου βρομαγε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

μπανιο μονο στο σπιτι...μακρια απο τις ντουζιερες των γυμναστηριων...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω τυπε τα χω αφησει...εχω αγορασει εξοπλισμο σπιτι κ κανω εκει....εχω κ την ησυχια μου,βαζω κ μεταλ κ ολα μια χαρα.... :grin: :grin:

Και εγω στο γυμναστηριο με το mp3 και τα ακουστικα πηγαινα....η μουσικη του γυμναστηριου και οι αγριοφωναρες των αλλων θαμωνων δεν αντεχονται  :grin:

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
απντα με σαγιοναρες πιγαινα,γαι ποιο γρηγορα μορε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μακρια απο τις ντουζιερες των γυμναστηριων...
εγω θα λεγα γενικα μακρυα απο τα γυμναστηρια ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΑ....δεν προσφερουν τιποτα...αγοραστε εξοπλισμο,παγκους,βαρη κτ,κτλ κ καντε σπιτι...ειδικα οποιος εχει εξτρα αχρησιμοποιητους χωρους στο σπιτι μια χαρα.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom