ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Το τι κάνει ο καθένας προσωπικά δεν αφορά ένα θρεντ σε ένα σαιτ νομίζω αλλά για την οικονομία της συζήτησης να σου πω ότι όλοι μας έχουμε βάλει χρήματα αφού το κράτος αναλαμβάνει να τους ζήσει στις ανοιχτές ή τις κλειστές δομές.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορεί να εισαι αλληλέγγυος στα παιδάκια με προβλήματα υγείας αλλά μπορεί να μην κόβεις μηνιάτικο στις κλινικές. Δεν έχει νόημα να συζητάμε επί προσωπικού.
Οφείλουμε ως άνθρωποι να είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς όπως ζητάμε εμείς από τους Ευρωπαίους να μας δείξουν λίγη συμπόνια και να μην μας αφήσουν να ψοφήσουμε από την πείνα σε μια επικείμενη δραχμή.
Να κάνουν τις συνθήκες τέτοιες που να έρθουν οι κολοσσοί να κάνουν εργοστάσια στην Ελλάδα και να τους απασχολήσουν. Να βάλουν τα παιδάκια σε σχολεία και όχι σε γκέτο. Πόσα μύρια δίνονται ήδη για τις δομές? Δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας όλη η Ευρώπη πρέπει να ξυπνήσει. Δηλαδή για πόσα χρόνια θα τους κρύβει ο Κυριάκος στις κλειστές δομές? Θα γίνει η Ελλάδα αλκατραζ?
ο Τοσκας δεν ειχε πει 'αν μπουνε μεσα,καντε πως κοιμαστε'
:S :S :S
Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις?Eναλλακτικα αντι για επιταξεις απευθειας προσωπικης περιουσιας, μπορει το κρατος να κανει ενα ταμειο και εκει να βαζουν οσα χρηματα θελουν οι αλληλεγγυοι, πονοψυχοι, κερφαα συριζαιοι κλπ και απο εκει να χρηματοδοτουνται δομες, σπιτια, τροφη, κλιματισμος ,ιντερνετ επενδυσεις να δουλεψουν και οτι αλλο τραβαει η ψυχη τους.
Εχουν λεφτα αυτοι, μπολικα θα εχει το ταμειο να καλυψει τις αναγκες των προσφυγων και μεταναστων.
Όχι. και δεν οφείλει κανένας να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ούτε και οι ίδιοι ως πρόσφυγες απαιτούν κάτι τέτοιο. Αυτό που δέχομαι είναι αντί να πληρώνω την ερτ για να παίρνει Διοικητής 150Κ το μήνα και να έχει μερσέντες με σοφέρ να πληρώνω για να φάνε τα παιδάκια από την Συρία και το Ιράκ.Τυπε μου για να μη το κουραζουμε και ειναι και αργα. Ερχεται αυριο το κρατος και σου λεει " σαουλ , ελα εδω, στο σπιτι σου ,σε ενα δωματιο και στο σαλονι θα ερθει να μεινει ο Αχμεντ απο το Αφγανισταν ο Χασαν απο την Αλγερια και ο Σουλειμαν απο το Ιρακ.
Θα τους παρεχεις στεγη, διατροφη τοσο το μηνα και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη επ αοριστον.
Δεχεσαι η οχι?
Σκληρος καργιολης ο Σεβαλιέ αποψεΤελος κουβεντας. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. Επομενος
και στον οικονομοπουλοΚαι για να καταλάβω...εσείς δηλαδή που κατά δήλωση σας δεν σας ενδιαφέρουν οι ζωές των προσφύγων τι αυτό προσδιορίζεστε? Δεξιοί? ποιός είπε ότι ο δεξιός είναι αυτόματα και -μη πονόψυχος- προς τους πρόσφυγες?
Δεν θίγει κανένας όμως το ότι και εμείς βγαίνουμε σαν ζητιάνοι στην Ευρώπη και ζητάμε να μας σώσουν. Απλά εμείς είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει πόλεμος με βομβαρδιστικά.
Ο Γερμανός Σεβαλιέ να ξέρεις...Σεβαλιέ...σκέφτεται αυτή τη στιγμή
''ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΛΙΔΗ''
Τέλος κουβέντας δεκτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε αμφιλεγόμενο. ''Επόμενος''...δε θα το έλεγα...δεν με έπεισες...εκτός αν τόση ώρα μιλάμε για να τα βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη.Τελος κουβεντας. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. Επομενος
Σκληρος καργιολης ο Σεβαλιέ αποψε
Αρχιζεις και μου μοιαζεις οταν λες κατι τετοια απαξιωτικα
εγώ πάω σε αντεργκραουντ αναρχομάγαζα δε τα ξέρω αυτάκαι στον οικονομοπουλο
Οταν ειχαμε πολεμο ομως, δεν φυγαμε απο την χωρα μαςΑπλά εμείς είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει πόλεμος με βομβαρδιστικά.
Και για να καταλάβω...εσείς δηλαδή που κατά δήλωση σας δεν σας ενδιαφέρουν οι ζωές των προσφύγων τι αυτό προσδιορίζεστε? Δεξιοί? ποιός είπε ότι ο δεξιός είναι αυτόματα και -μη πονόψυχος- προς τους πρόσφυγες?
Δεν θίγει κανένας όμως το ότι και εμείς βγαίνουμε σαν ζητιάνοι στην Ευρώπη και ζητάμε να μας σώσουν. Απλά εμείς είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει πόλεμος με βομβαρδιστικά.
Ο Γερμανός Σεβαλιέ να ξέρεις...Σεβαλιέ...σκέφτεται αυτή τη στιγμή
''ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΛΙΔΗ''
Δεν έχουν γίνει πρόσφυγες οι Έλληνες? τι λες?Οταν ειχαμε πολεμο ομως, δεν φυγαμε απο την χωρα μας
Οταν ειχαμε πολεμο ομως, δεν φυγαμε απο την χωρα μας
Τότε γιατί η δεξιά μας κυβέρνηση γλύφει ακόμα τα παπούτσια των Γερμανών και τους δέχεται?Ναι, αλλά η Ελλάδα είναι μία και είναι μικρή χώρα προς την Ευρώπη,οι λάθρο που μπουκάρουν είναι από δεκάδες χώρες μαζί, με τεράστιους πληθυσμούς,είναι ανέφικτο να δεχθεί τέτοιους αριθμούς